Спам тема (звънчета - звънкат, а главите - дрънкат) от 01.12 до 31.12

• 59 415
  • 5 477
  •   1
Отговори
# 5 370
не всичко е храна. има и пиене

# 5 371
  • На Марс
След кафето идва реда на бирето Simple Smile

# 5 372
Зверски ми се прияде шоколадово нещенце. Рових, рушках из шкафовете. Нищо. Само един течен шоколад - не ща го и нескуик. Та, принудена съм от обстоятелствата да се подслаждам с нескуик.
Беше ми останала една ароматна свещичка... Диването му с диване да вземе да я изчегърта, не стига че това, ми и омацал с  разтопена свещ  шолички за крем карамел, щото експериментирал... Топил свещи, топил, няма изчистване.
Напълнил един балон с лимонада и го пъхнал във фризера.... час по час отваря да проверява..... накрая, днеска де, всичко замръзнало и последва скулптуриране на замръзналата топка с горелка, купена специално за експериментите...
Просто не знам какво ме чака още в тоз живот...
Разтушете ме, пуснете някой гол мъж... Trollface
Ее, Луне, ти си с двама - йощ ли не си претръпнала? Wink
Скрит текст:
Преди около 4 години сина и комшийчето намериха нашта котка, дет сега е вътрешно/външна. Обаче тогава беше родила  нейде и идваше само да я храним и те да я гушкат. След време изчезна. Мина доста време, няма я. Един ден се прибирам и какво да видя на терасата /отворена е слава богу/ - де що изнамерил свещи ги нагласил на терасата, писал жалейки, всички свещи горят и течат вече. Че не ми даваше да ги махам. Загасих ги, стъргах восък, търках ... А, и една чаша ми беше отишла - и тя с восък и поопушена доста. Всъщност щеше да има голямо каране, ако поводът не беше такъв. И те така. Grinning А пък в камерата редовно има нещо за замразяване. Grinning
ДУ! То ден вечи, ама чак сега приключих със закуската. Мии, има хора на работата, секи забраил по нещичко. Grinning Мани, то и аз неска ше тичам до Била за брашно. Фчера с последното стана ено малко кексче. Чак шестоъгълник съм оформила с частта с какаото - тва от зор, че немам брашно. Joy Тва беши към последните действия, после остана само разхвърлянето на прането по радиаторите. Грешка, и за терасата остана - чорапите. Grinning Па преди това требваше да се вечеря - ени бързи яйца със лапад. И вино. Тва последното ми доде в повече. След него на автомат правих пералнята, метох тераси, а, котката /спирка - да й кажа колко е хубава и тя да ми помърка/, а, па тук обувки, ама малко са мръсни, яя, виж йощ има от багажа, това тук, а онова там ... бъзикни колкот искаш. И аз - леееко замотана. Joy
Връщам се да ви чета. Grinning

# 5 373
Пънчи, каква е тази комбинация Линдор с бира ???
Но, щом си казал - НАЗДРАВЕ !

# 5 374
не всичко е храна. има и пиене
Рано ми е за пиене и не съм закусвала.

# 5 375
  • Euskal Herria
Лане, де го видя тоя линдор?
Норче, заповядай!

# 5 376
Норе, аз мисля да идем при Ян, Джастето също не е за изпускане, но аз отдавна съм дала заявка да бъда осиновена от Яна Laughing може да вземем и Ариа, да си търчи с кокера

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 11:43 от Kiki.mora

# 5 377
Да си търчи с кокера Grinning
Много лесно си го представих.. Ми навита съм, тамън ще пием от великото вино!

# 5 378
  • Варна
Пънч, шоколадовото оформление ми харесва. Много Simple Smile

Аз изпрах и реших да не си моря сушилнята, а да използвам слънцето навън. Така яко е напекло. Проснах на терасата десет хавлиени кърпи, не питайте как ги цедих на ръка. Таман и малко сянка да пазят, че в хола и спалнята не се живее.

След малко и до магазина ще отидем. Последния ден от годината не си причинявам ходене до големите вериги, народа се блъска там като стадо овце. Кварталния денонощен ще ми свърши работа за дреболиите, които ми трябват. Вчера в Кауфланд беше някакъв ужас. На паркинга не можеше да се влезе с кола, камо ли да се намери място. Аз минавах по булеварда и си плюх в пазвата, че не ми се налага 😀

# 5 379
Пънчи, каква е тази комбинация Линдор с бира ???
Но, щом си казал - НАЗДРАВЕ !
Начи, на мен мноу ми вървят десерти с бира ... те сладки, тя горчива ... идеално! Grinning
Янче, как не видя чоколада? Grinning
Норче, прияжда ти се щот си гладна. Grinning

Аз ... ни нам как ши одя на ресторанта неска - нямаше как да си уредя фризьор и фчера на сичкото отгоре се сплетах на плитки - 7 на брой. Неска само с пръсти ... и как фръкна таз коса ... начи довечера се сресавам, бухвам и отивам да плаша ората. Ама поне ше мий топло. Joy

# 5 380
По бански, Инче, никой няма да ти гледа косата

# 5 381
По бански, Инче, никой няма да ти гледа косата
Ее, ма няма басеин, нема как. Па и толко народ ме познава тука ... мани, ич не ща да флизам на ората в устата. Не че можеш да се отървеш от това, ама се пак ... да намалим омразата щом можи. Joy

# 5 382
  • Euskal Herria
Норе, аз мисля да идем при Ян, Джастето също не е за изпускане, но аз отдавна съм дала заявка да бъда осиновена от Яна Laughing може да вземем и Ариа, да си търчи с кокера
Да си търчи с кокера Grinning
Много лесно си го представих.. Ми навита съм, тамън ще пием от великото вино!
Хайде де! Simple Smile Организирайте се и заповядайте!

# 5 383
и аз си я представих как търчи и фучи

слушам гуано ейпс да заредя за довечера и пак ще ми се изложат и нема да има с кой да се скараш

# 5 384
  • София
И аз имам дреболии,като оцет за мм например.Мноу важно.

Но и тук да мрънна,че малката направи ларингитен пристъп нощес,та сега вътре с инхалатора и пулмикирта.
След обяд ще инсталирам брат й да я пази д ида до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт