Спам тема (звънчета - звънкат, а главите - дрънкат) от 01.12 до 31.12

• 59 409
  • 5 477
  •   1
Отговори
# 5 385
Толков бяха слаби на живо, че не съм си ги пускала от тогава. Много се разочаровах

# 5 386
тва се знае много отдавна. не слаби ми направо аз на форумна среща по-добре

# 5 387
Като че ли на форумна среща ти се ходи, м?

# 5 388
да. трябваше за нова година. не сме ли приятели вече

танцувам си последния път в парка на една пейка и минава некъв с куче и вика Извинете. се едно ми прекъснал представлението. тръгна ми смуут криминъл и от него се сетих

# 5 389
През два месеца са засега, струва ми се... Thinking
Ако беше на НГ, трябваше на срещата с подаръци за всички. Gift Gift Gift

# 5 390
Аз не знаех, че са зле и се втрещих.
Отивам да бъркам десерта

# 5 391
добре че не сме на живо такава простотия ми хрумна ама не мога да я замаскирам в текст

# 5 392
  • Euskal Herria
Е, що това да те спира? Пускай там звуковия файл. Stuck Out Tongue Winking Eye  Все едно сме на живо Wink
Черпя ви виртуално, реално - ако дойдете Grinning

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 17:57 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 5 393
срам ме е откакто каза че действам приспивно

много вкусно изглеждат тези кроасанчета

# 5 394
  • Euskal Herria
срам ме е откакто каза че действам приспивно
Че смени интонацията, де Wink

много вкусно изглеждат тези кроасанчета
Не само изглеждат, ами са и вкусни. Тестеното е може би единственото, което ме изкушава.

Засега мързелувам, пия кафе. Моят мъж е пуснал музика, добре я е подбрал. Все едно сме си вкъщи, в България Grinning .  Два пъти ще посрещнем Новата година - според часовото време.

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 13:39 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 5 395
другата интонация е писклива. по-добре не

# 5 396
Кво туй бачкане от вас в последния ден на старата годин, бе? Направо ми скрихте буклите.
Аз се наразходих до работа и се прибрах. Много мислих, ама много, как точно да си облекча живота с приготовлението на нещо за ядене за тази вечер и накрая измислих  - тънки наденички суджук, няколко салати, ядки, сандвичи - след малко ги подпуквам, че има бая до 00.00ч. довечера. Браунито е под голям въпрос, ама за всеки случай се подготвих продуктово... Ударих половин прахосмукачка... нощните ми птици е излюпиха, ся мога и горе да ударя другата половина. Пена изобщо не ъм я притенявала, което в нашта къща е твърде необичайно. А престолонаследникът още си бърка в носа и се чуди къде да иде да празнува и с кой от всичките... Предложих му да остане при нас, пенсионерите, пък след 12 да ходи където ще.
Инче, напомни ми как едно време организирахме погребение с опело, свещи и сичките му салтанати на някакво щиче. Много тъжно беше, Цялата банда от махалата ля сълзи и сополи течаха, че се мъчихме да го храними и поим преди да се спомине. На гроба сложихме кръст, както си му е редът.
Такива ми ти работи.
Кат тръгвате към Яна, подберете и моя милост. Обичам да ям. Laughing

Ян, ония шкафченца много ми харесват. Такъв тип беше едното ми желание. Ще ги претворя на слеущий ремонт,  бял мат.
П.П. Дават "Топло" по някой от каналите. Уникални артисти, уникални филми имаме.Joy

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 13:50 от luna

# 5 397
Колко му е, Луне, ще те подберем и теб. Норе, кви десерти праиш?

Пп Аз се изчипах за последно тая година, догодина пак

# 5 398
по купони тия домашни благинки хич не се харчат

# 5 399
Колко му е, Луне, ще те подберем и теб. Норе, кви десерти праиш?

Пп Аз се изчипах за последно тая година, догодина пак

Мързеливи Grinning
В купички натрошени бисквити, отгоре крем от маскарпоне, завасена сметана, пудра захар, бадемови брашно и ванилия и съвсем отгоре лъжица сладко от онея дребните ягодки. Има вкус на по-леката версия на чийзкейк и всички му се кефят.

Отивам и аз да отмятам къпането и лакирането, че цял ден цъкам игрички

Общи условия

Активация на акаунт