Оптика Джой

• 1 417
  • 9
  •   1
Отговори
ВНИМАВАЙТЕ МАМЯТ
ДОГОВАРЯЙТЕ ВСИЧКО ПРЕДИ ДА МИНЕТЕ НА ПРЕГЛЕД
Договорете и стока предварително
Наложи се да ми връщат пари.
Обяснението беше след като сме издали к.бележка парите отиват във фирмата.
Това което е на  промоция го има чак когато тръгнете към друга оптика.

# 1
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз лично съм много доволна. От всичко- промоционални оферти, бързина, любезно отношние, цени.

# 2
Ние не сме доволни - нито аз ,нито семейството ми , нито близки роднини , нито приятели ползвали услугите им. Не бях доволна нито от стоката , нито от "безплатните прегледи" , нито от работата. Цените им не отговарят качеството на предлаганите материали и услуги.  Не повторихме повече посещението си в Джой оптик.

# 3
Ние сме клиенти от години и сме доволни.

# 4
И аз съм много недоволна. Днес след всички отстъпки - цена на детски очила с рамка - 680 лв.

# 5
  • София
Поръчах си диоптрични очила, очилата са си наред, но продавачките бяха мега нелюбезни. Получих очилата си в просто найлоново пликче, без калъф, без кърпичка дори.

# 6
И аз съм много недоволна. Днес след всички отстъпки - цена на детски очила с рамка - 680 лв.
Това е ужас. Особено понеже рамките и диоптрите ще се променят...

# 7
  • София
Hands Minus1Hands Minus1За днес ще напиша само че ме направиха див и щаслив
Отношение на служителите в 3 оптики ОТВРАТИТЕЛНО
Брутално направо нервата ме тресе няма спане/ послеслов /
Ще опиша напиша мойте премреждия с тази  оптика тези дни  ..............
НЕ ходете в тези оптика  Джой никога ама никога Rage

Последна редакция: нд, 19 яну 2020, 01:28 от marasi67

# 8
Другият клон на тези оптики- Гранд оптикс са същият ужас!
Абсолютно некомпетентни и груби служители в гр.Пловдив, мол Плаза.
След премеждията ми с тях останах с едни толкова изпилени стъкла, които за нищо не стават, само за боклука😡😠🤬

# 9
Поръчвала съм си очила от тях. Първия път без проблем и навреме бяха готови. Затова и повторих, но вече не знам какво да мисля за последната си поръчка, тъй като постоянно ми удължават срока, който първоначално беше посочен - 30.10.
На 30 се обадиха, че имало забавяне на стъклата и тази седмица най-късно до вторник ще са готови. Е, не бяха. Нито някой се обади да ме уведоми, че ще има допълнително забавяне. Вчера, в сряда звъних. Отговаря ми младо учтиво момиче, че много съжалявала, ама чак в петък ще станат очилата, а после се поправя - в събота. Очилата не са нищо специално. Обикновени стъкла за късогледство, които поръчах на място. Тогава неприятно впечатление ми направи колко време трябваше да чакам да ми снимат рецептата, защото служителите не могат да се справят с един ксерокс. Отделно, служителката, която ме консултира по много неприятен начин ме подпитваше за очния ми лекар, все едно говори за някой бръснар. А този на място беше като изкопан от някоя пирамида.
Досега никога не е отнемало толкова време, за да ми бъдат изработени очила. Ако приемем, че наистина ще са готови в събота, това са 17 дни. Според мен е станал някакъв гаф и се опитват да го прикрият с обяснението, че се бавят самите стъкла. Рамката е ясна - тя си е при тях. Платила съм авансово половината сума и не знам при ново забавяне имам ли право да откажа поръчката и да си го поискам обратно. Все пак това е вещ, която ми е нужна, за да виждам добре. Не мога да ходя с главоболие в неопределен срок от време, защото някой не си върши работата.

Общи условия

Активация на акаунт