Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 059
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 120
Кога ще пращат наградите от Тик юТак, някой получил ли ги е?

# 121
Здравейте! Честит месец декември! Да ни е пълен с здраве, щастие и много награди!
Извинявам се,от петък все се канех да пиша но не ми остана време! Моя син получи обратно писмо от Тик Так и писаха,че до края на миналата седмица са изпратили наградите! Да се надяваме,че куриерите няма да ги бавят и още тази седмица ще започнат да ги разнасят!🙂

# 122
Включвам се и аз в прекрасната декемврийска тема с пожелания Дядо Коледа
да извади от чувала си мечтаните награди за всички, пишещи тук !
При мен откъм награди е мнооого зле, така, че предполагам, че добрия старец
ми е приготвил някой джакпод Joy

# 123
  • София
Питах Тик Так, дали ваучера за очила ще е под формата на код или да го чакам по куриер. Отговориха ми да го чакам по куриер от Лео експрес. Но забравих да питам в мейла, кога ще дойде.

# 124
Здравейте! Има печеливши от соковете https://promo.queens.bg/winners. Аз не печеля, но съм с музикална кутия от Suchard. А там се включих единствено заради промоцията в Кауфланд. Grinning

# 125
И аз не печеля, но все пак няма ли да има списък - само така ли ще се проверяват??

# 126
  • София
А кога се очаква да започне календарът на БгМама?!

# 127
И моето семейство не печели от queens..

# 128
Няма от Сушард, нито от Куинс, а за капак и Опитай пак от Чио-то. Не ми е ден днес

# 129
  • Русе
И аз не печеля от Куинс Sad

# 130
И мен ме няма в Куинс...
Няма ли печеливши от Лидл?

# 131
  • София
И аз не печеля нито в сушард, нито в Куинс. Надеждата ми е в Спаркс. Там участвам с по няколко билета за Озон и Спорт Депо, така че надеждата ми е доста малка Simple Smile

# 132
E в куинс няма ли да се вижда някакъв списък с печеливши😎😤

# 133
  • София
Сигурно не, няма да можем да видим Пеневите колко награди са обрали. Mr. Green

# 134
И мен ме няма в Куинс, но трябваше да ми изпратят имейл с потвърждение, че бележката ми е приета и участвам. Откъде да знам дали изобщо съм участвала в някакво теглене? Много тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт