Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 085
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 135
Познава се по това, че като въведеш друг имейл пише, че не участва. А на участващия пише, че не печели.

# 136
  • В сбъднатите си мечти :)
Спаркса кога вадят печеливши? Тоест на мейл ли уведомяват или публикуват?...
До миналата седмица колежките ми събираха капачки и в сряда регистрирах 30-40 бройки за тегленето днес, респективно купихме билети за какво ли не Grinning  Там ми е надеждата, че много каръшки месец ми беше ноември. От никъде нищо :/

# 137
# 138
Тия от Куиинс се изгавриха какво значи проверка по имейл така може никакви награди да не раздадат.
Нищо и от Лидъл добре че свърши тази игра че ми писна да се ядосвам всеки понеделник Confounded

# 139
В Лидл не е ли същият списък, като предната седмица?

# 140
Ей ги новите звезди.Умишлено са махнали магазините пак.
https://www.lidl.bg/polezno-info/igri-i-promocii/podar-ci-predi-praznicite
Отчита им системата грънци. Пак има касови бележки с малко цифри и странни имена

# 141
Според мен Куинс още не са теглили.

# 142
Аз мисля, че са, защото още при регистрация на касов бон видях, че проверката ще е само по имейл (имаше си раздел Печеливши). Мисля, че тогава изпробвах "системата" и ми се показа "Очаквайте тегленето", а сега "Този e-mail не е попаднал сред печелившите!". Но и на мен ми е странно, ако никой от тук не печели... Така или иначе пише, че ще пратят мейли на изтеглените. Аз няма да се включвам повече.

# 143

Айде награда за Руска

# 144
Куинс са коректни. Колко много значки раздадоха, всички си ги получихме. 😂 Може да са участвали много хора или пък нашите познати да са обрали наградите. Все пак чакам някой да се похвали тук.

# 145
Аз мисля, че са, защото още при регистрация на касов бон видях, че проверката ще е само по имейл (имаше си раздел Печеливши). Мисля, че тогава изпробвах "системата" и ми се показа "Очаквайте тегленето", а сега "Този e-mail не е попаднал сред печелившите!". Но и на мен ми е странно, ако никой от тук не печели... Така или иначе пише, че ще пратят мейли на изтеглените. Аз няма да се включвам повече.

и аз видях още като регистрирах секция Печеливши,  помислих си че ще остане полето, за да ни е по-лесно да се търсим, НО все пак ще има и целия списък с печеливши, а така - те може изобщо да не дават награди. Или просто за да не мрънкаме, че клана* са обрали всички награди. За протокола и моя емейл не е сред печелившите

# 146
# 147
Поне не и се е паднал ваучера, а комплекта Joy

# 148
В приложението на теленор всеки ден щели да пускат някаква изненада за потребителите, днес като гледам каква е хич не съм очарована, но по нататък може да има нещо интересно.

# 149
Борисови и Асенови са в клана, но пък Анита не е имало досега в Борисови и може да е съвпадение. Но да не забравяме, че те участват с огромен брой имейли, за да увеличат шансовете си и безброй вариации на имената си.
Други календаеи май няма да има. Все пак чакам Делимано и Голдън Роуз.
Игра за уикенд в село Баня:
http://www.njoy.bg/bg/games/view/649/prodylji_istorijata_i_spech … _uikend_za_dvama/

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 11:35 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт