Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 149 892
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 285
Намерих смачкана капачка със сричка - дали приемат такива в магазините, в които дават камиончета? Остана ми една))
Защо да не ги приемат, да не ходят на ревю

# 286
За нищо,малко им е наникъде от мобилната,аз първо на лаптопа го попълних първия ден и вече знаех къде да го търся.
Вторите печеливши от Хип.Коледният на К ще го теглят веднъж седмично,демек на 7 ще обявят за първата седмица.

# 287
  • Велико Търново
Благодаря!

# 288
Намерих смачкана капачка със сричка - дали приемат такива в магазините, в които дават камиончета? Остана ми една))
Защо да не ги приемат, да не ходят на ревю
Е, да, но при лотарийните билети се иска да не са скъсани (примерно), а капачката е размазана от кола. Но "ко"-то се чете. Имам и "ле" , пак от намерена (но онази е в идеално състояние), реших, че може скоро да намеря и "да" )))

# 289
  • София
При мен кучето надъвка една капачка от кола, която печелеше очила или ключодържател - приеха я без проблем. Водех и кучето, ако решат да питат кой я е надъвкал  Joy

# 290
  • Димитровград
Миналата година спечелих от ваучерите на Лидл от резервите. Обадиха ми се чак февруари. Така че имайте едно на ум и пазете бележките.

# 291
Печелившите за днес:

# 292
Здравейте! Сайта на Чио Чипс пуканките за игра при мен не се отваря! Някой има ли същия проблем? Незнам как да регистрирам бележката. Изписва ми,че няма такъв сайт!

# 293
Здравейте! Сайта на Чио Чипс пуканките за игра при мен не се отваря! Някой има ли същия проблем? Незнам как да регистрирам бележката. Изписва ми,че няма такъв сайт!
Да, паднал е в момента. Изчакай или им пиши във фб, ще го оправят.

# 294
Да, паднал е в момента. Изчакай или им пиши във фб, ще го оправят.

Благодаря! От вчера е така. Може ли Фейсбука на Чио Чипс да ми дадете да им пиша?

# 295
# 296
Оф помислих, че и днес в Пенев/а и/или Борисов/а

Последна редакция: вт, 03 дек 2019, 12:07 от pgeober

# 297
  • Сф
Коша ми за пране от форумната игра на Бош дойде.От някакво зебло е , ще се мокри в нашите бг бани, освен това ще се вмирише според мен и докато се чудех какво приложение да му намеря...

Някой си го хареса и легна да подремне. Joy

# 298
  • София
Получих си тениската от КК, спечелена вчера - черна, размер М. Много са бързи Simple Smile

# 299
Боже счупих каръшкия си късмет Simple Smile Печеля и аз тениска от Спаркса Simple Smile Месеца започва добре Simple Smile Пожелавам на всички много награди и да слушкате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт