Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 038
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Пеликания

Не вярвам да е възможно някой да може да ги открие за по-малко от 20сек.

# 77
На мен ми се отварят и затварят много бавно. Някой ако е пробвал през компютър да каже дали става по-бързо.

# 78
  • Бургас
На мен ми отне 1,15 мин, 800 и кусур позиция, как така за 11 секунди ги е открил първия не знам 🤔

# 79
В тази игра за чорапките през лаптопа за по - малко от минута не става при мен, от таблета за 22 секунди, не успях по - бързо. Гледам, че първите в класацията са с по 11 сек - незнам как са успяли.

# 80
На мен ми отне 1,15 мин, 800 и кусур позиция, как така за 11 секунди ги е открил първия не знам 🤔
Пипнал е нещо в програмата. Така се справят само хора които се занимават с програмиране и знаят какво да направят. До колкото знам натиска се нещо което прави всички карти видими и така се отварят, но не съм  го правила и не знам как точно става.

# 81
  • София
Според мен трябва да се махнат всички времена, който физически е невъзможно да бъдат постигнати без някаква шашма.

# 82
  • Вестерос
На лаптопа за чорапите за 30 сек го направих, по-малко абсурд, мамят някак.

# 83
Не е възможно за 15 секунди да се открият всички, писна ми вече от измамници

# 84
Незнам дали е публикувана тази игра с покупка https://alpropromo.shop/

# 85
  • Велико Търново
Незнам дали е публикувана тази игра с покупка https://alpropromo.shop/
Тя свърши вчера

# 86
Пипнал е нещо в програмата. Така се справят само хора които се занимават с програмиране и знаят какво да направят. До колкото знам натиска се нещо което прави всички карти видими и така се отварят, но не съм  го правила и не знам как точно става.
Възможно е! Някога имаше белот за компютър и имаше клавиш с който се виждаше какви карти ти държат дугарчетата.. Но не помня кой беше...

# 87
Възможно е! Някога имаше белот за компютър и имаше клавиш с който се виждаше какви карти ти държат дугарчетата.. Но не помня кой беше...
Така е, ама да се излагат за едни чорапи си е направо тъпо!

# 88
Уау! Прочетох всички страници на един дъх! Успех на всички през декември. Дано Дядо Коледа да е взел големия чувал за тази година. Сега ги почвам коледните календари... Благодаря за новата тема.

# 89
Благодаря за хубавата тема и успех на всички!
Имах две КО от играта на КК. Снощи имахме гости, взехме една кола и една Фанта и имаше ЛЕ и ДА. Направо не можах да повярвам. 😂 Утре ще ходя да търся камионче да взема. Само едно исках и без това не пием много газирано, но не съм се надявала толкова лесно да стане.
Иначе участвам за сега само в календарите, за които благодаря, че споделихте. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт