Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (93) - декември 2019

• 148 032
  • 2 691
  •   1
Отговори
# 60
  • Вестерос
Мерси за темата, включих се във всички календари, на късмет да е!

# 61
Включих се за последно в играта на Лидл, въпреки че знам, че няма да спечеля Simple Smile Даже си взех и един комплект на Нивеа, та ще имам едно участие в тяхната игра - честно казано се изкуших само заради металната кутия, слабост са ми.

Лидл имат реклама - пак ще се събират точки за готварска книга - на 25лв една точка, мисля че трябват 5. Но не запомних от коя дата.

# 62
  • Сливен
Здравейте и късмет на всички, през новият месец.Билла нямаха ли и те нещо, някаква игра миналата година?

# 63
От утре стартира играта на лидл,5 точки,всяка за 25 лв. покупка за новата коледна книга с рецепти и идеи на Манчев и Шишков.Мъжът ми я чака с нетърпение.

# 64
Ако бях отишла утре, почти да съм ги събрала... Но какво път, може да ме изтеглят за ваучер (хаха)...

# 65
Тази седмица съм с една бележка,седмичния го сменихме за утре вместо сега уикенда за да можем да я вземем още първия ден.Хич не се надявам вече на нищо от тях, пазарувам си обичайното и каквото ми харесва,пълна лъжа и измама са им ваучерите.

# 66
Ето един календар и от мен. Grinning
https://24iznenadi.woman.bg/
Май не го видях до тук.
Не разбрах, къде  и как се регистрираш
Изгледай клипчето, в което Стоян и Лора отговарят на въпроси. Там е отговорът на дневния въпрос. После отиваш надолу под следващите дати, цъкваш на правилния отговор и се регистрираш с имена и имейл:

Отидете надолу на страницата и ще видите въпроса.
И при мен няма нищо,изгледах клипа и край ... Стигнах до края на страницата,пак нищо...

# 67
Благодаря за хубавата, нова тема. Christmas Tree Дано има повече декемврийски забавления!
 Нова игра на витамините Jamieson:
https://igra.jamieson.bg/game-terms

# 68
Благодаря за новата тема, прекрасно оформена както винаги. Късметлийски месец, още повече, че декември е изпълнен с празници и поводи за много усмивки.
Благодаря на _Khaleesi_ с нейно съдействие вече си имам /хлапето има Stuck Out Tongue Closed Eyes/ зелено камионче на Кока Кола.
Включих се в календарите на джъска и кауфланд

# 69
Благодаря за темата. Включих се в коледните календари и отивам да видя печеля ли от Спаркса.

# 70
Ето един календар и от мен. Grinning
https://24iznenadi.woman.bg/
Май не го видях до тук.

И при мен няма нищо,изгледах клипа и край ... Стигнах до края на страницата,пак нищо...

На началната страница е, а не там където се влиза, за да изгледаш клипа. Излиза ли ви това на началната страница?

Давате само надолу и стигате до въпроса.

# 71
Кой е отговора, че спи детето и няма кал да гледам клипа Simple Smile

# 72
Първият за кухнята.

# 73
Късметлийски месец на всички Simple Smile

# 74
Само на мен ли квадратчетата в играта на KFC ми се отварят адски бавно? Играя през телефон. С това темпо и да искам няма как да съм бърза. Все над 350то място му изпраща. Grinning
Благодаря за темата. Hug
Може ли линк за тази игра

Общи условия

Активация на акаунт