Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 556
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 425
Маре, нищо не виждам аз - недостъпна страница 🙄

Тути, няма лошо. Даже тиквен медал не се полага - ни за спорт, ни за диета 🙂

Ем, сигурно си младичка. Щом не искаш няма лошо. Обаче милУто щом иска, не е лошо да се разберете по въпроса.

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 19:40 от rummi_pl

# 1 426
Ем 🤗 Предполагам е коментирано това между вас, така че няма за какво да се чувстваш виновна 🤗

Руми, браво!

Маре, и аз не мога да го отворя.

Моят ден добре мина. Още ми  е нездраво някакво,  но след един нурофен светнах. Имах интересна среща следобеда, та се изтърколи денят.
АпнАх и освен да прилегна с книжка... Много не я харесвам зимата, тъмно е и нищо не ми се прави. 

Аз нося да налея малко кокала. Даже МсЧ е заръчал да завъдя малко дупе докато си дойде. И аз всячески се старая, бога ми, но някак си завъждам корем 😂 Не разбирам къде бъркам 😁 Сигурно ако спортувам и направя мускул, ще е добре,  но някак си ми  непосилно... 😂

# 1 427
Тути, пред портата бяха. Дадох си лептата и дим да ме няма. А и заръчах да ми пазят момичетата(моята и приятелката ѝ), а те(отговорникът и друго момче) се шегуваха, че щом рано- рано са ги опазили вече не е страшно. Сега ще пусна пак линк. Кажете, ако пак не тръгва.
https://www.facebook.com/petrich.novini/videos/450830215820350/U … 5MjQ5ODAyODcwMDY/

# 1 428
Тц Мари, при мен изписва това, явно е ограничена страницата

Скрит текст:

# 1 429
Айде ще се опитам от друго място.
Kak e така?
https://www.youtube.com/watch?v=9-taY4n_t00

# 1 430
  • Euskal Herria
При мен линковете са активни.

# 1 431
Мерси, Мари
Браво на младежите Hands V

# 1 432
Здравейте!

Днес е втори януари и се отчитам, нищо че Жаки и Джена не се явиха,  - закуска пропусната, обяд и вечеря - скромно. Цял ден нищо сладко.
Изкачени днес: Самуилова крепост, Смоларски водопади. Плувах и правих водна гимнастика. Ако утре сутринта на закуска се въздържа и не ям кроасанчета, ще я бъде моята диета.

И да измрънкам - имам тепърва да пиша предизвестие и заповед. Оф.

# 1 433
Ама ден имах, мислех , че ще е кротко, а от 7.35 до 18.20 станах само 2 пъти от стола, единият от които взех едни солети към 14, че вече припадах. Стопиха ми всички нерви. Цял месец се очертава такъв.

# 1 434
  • някъде ... тук ...
Вече вкъщи. Утре - на работа.
Не бих казала, че съм прекалила тия дни - ни с храна, ни с пиене, ни с физически активности.

# 1 435
Преди малко ми попадна статия за почивните дни тази година. Ми, какво да ви кажа - кратка статия 😂
Януари, единственият почивен ден е 1-ви и той мина hahaha
Февруари няма, март 1 брой (3-ти), април - Великден- четвъртък, петък, събота и неделя. После чак септември има по няколко дена, другите са все по един-два дена.
Абе работна година се очертава.
Та Съни всички ще сме като теб днес.

Рая, аз не можах да те изчета, камо ли да свърша всичко това в един ден Whistling

# 1 436
Руми, май месец няма ли почивни?

# 1 437
Би трябвало да има. 6, 24 май кои ден се падат?

# 1 438
Май и декември. Туй то.
От сега до Великден има само 3-март.

То ние все работим и по празници, ама като го прочетох и рязко ме домързя 😂

# 1 439
  • Canada
Затова облъчвам ММ март/април да забегнем нанякъде, трябва ми почивка на 3-4 месеца Joy

Чудно палтенце отнесох, готова съм за концерта 🙂

Общи условия

Активация на акаунт