Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 574
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 1 410
# 1 411
Рир, Янче, добре че припомнихте. Ние на 06. 01. имаме поредната годишнина (най- тачената), как ще я караме от сега се мисля..... Подложих си с печена тиква. Като нямам питка и тиквата бива.
И аз чакам Лиляна да се отчете, че всичко е минало спокойно.

# 1 412
  • На брега на реката
Че то февруари има Трифоновден, Свети Валентин /за който го тачи/ и Тодоровден е някъде там, пък после 8-ми март, Благовещение, ей го на Лазар, Цветница, Великден и то стана май месец, а юни е ранното море. Ще си одим дебели, ама сме народ с традиции в празнуването. Joy

# 1 413
О, не не. Как дебели?

# 1 414
  • гр.София
Снощи се оплаквам на ММ, че много съм напълняла, а той екстра си, пак съм била напълнила пазвата, че иначе съм имала асансьорни копчета, опънало ми се било лицето, бузите ми се били вдигнали, че иначе били увиснали, абе доводи докарва човека, да си ходя сочна и пухкава Joy

# 1 415
Деси, ТМ знае как да отговори на този въпрос! Браво!

# 1 416
Това с копчетата е култово;)
Сигурно е от любов излиянието, ама как щях да се фръцна аз.
Иначе и на мен ми казват, че съм добре, ама подозирам, че е понеже е ревнив и се надява, позакръглила се, да не ме заглеждат толкова;)

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 16:36 от tuty

# 1 417
  • София
Моя като кача винаги ми казва пък Simple Smile

# 1 418
  • гр.София
Тути, и при мен положението е такова Wink
прави се на луд, не бил забелязвал, ама чакай да погледна, ми да малко.... ама така си си супер Joy
Мид, ако ми го каже, ще спра да му готвя любимите неща, и цялото семейство минава на диета, та мълчи маймуната!

# 1 419
  • Canada
Моя ми се радва всякак Joy И той не е какъвто беше на 30, ама това да са ни грижите!

Бавно, но сигурно наближава завръщането в реалността и при мен. А хич не ме влече Joy

# 1 420
Га ядохте кИфтетата нИ рИвахте, сега си мерите грамовете 😂
Да идва Жаклината да ни вкарва във форма (кръгла ще й е най-лесно)

Мина ми контролния преглед. Като чисто нова съм. Докторката се престара, пак ренген, всичко ми изследва. Пушка съм 😎

Тути, ти спря ли цигарите, м?

Минахме и през нашите и се прибираме.
Утре на работа. Почва се пак.

# 1 421
ЧНГ и от мен! Пожелавам една мирна и здрава година!
Вчера се върнахме, изкарахме 4 прекрасни дни с приятелско семейство, не отидохме до Одрин, защото те не си взели паспортите. Въпреки това, намерихме как да оползотворим деня, предназначен за задгранично приключение.
Новогодишната нощ беше весела. В ресторанта се бяха постарали, дж не ставаше, правеше странни преходи от Радка-пиратка, после блус, Бяла роза, Търновска царица, но компанията ни беше хубава и посрещнахме НГ весели и усмихнати. Аз имах мускулна треска от танци и хора. Толкова много ми се играеше хоро! Много ми хареса, че в първите минути на НГ запалиха огън навън и играхме хоро около кладата, а в това време, собственичката дрънча с чанове. Вълешебно!
Днес беше изпълнена с ежедневности и домашни... и така до края на ваканцията Simple Smile

# 1 422
Вижте с какви момчетии ме посрещна щерката рано сутринта на 01.01.
https://www.facebook.com/petrich.novini/videos/450830215820350/U … 5MjQ5ODAyODcwMDY/

# 1 423
За много години, банда! Да сме здрави, да осъществим всичките си поставени цели през тази година и само хубави изненади да ни поднася животът!
Браво Руми, така се започва ново десетилетие, и другото така да го посрещнеш.
Моят хич не обичам като съм на диета, че спра ли шоколада и ставам зла.
Ей, само си намирате оправдания. Joy Аз имам едни 3-4 кг, от които бих се отървала с удоволствие и най-вече искам да се върна към редовното спортуване. Но пък съм желязна днес, накупили сме всякакви шоколади, бонбони и сладки и аз дори не съм ги опитала. Така че ако има клуб на диетуващи, спортуващи и лунуващи, бройте ме и мен.
Повлияна от вас си прочетох хороскопа за следващата година, ами добре, че не вярвам в такива работи, че инак щях да се притесня. "През следващата година ще станете по-зрели и отговорни. Идеално време за създаване на семейство..." Аз пък не ща да ставам по-зряла. Екстра ми е да съм незряла и безотговорна. Bowtie
Скрит текст:
Извън шегата, вчера ми стана много кофти. Мъжете бяха подхванали темата за бащинството и моят с такава любов говореше за бъдещите си деца. Ако имал син, ако имал дъщеря... Личеше му колко много иска да стане баща и се почувствах много виновна, че не искам да имам деца сега. Знам, че след ден-два ще ми мине, но сега ми е леко криво.

Работещите, как мина първият  работен ден? Аз се подготвям психически, че сигурно купчини с работа ме чакат.Sob

# 1 424
Трудно мина Ем, едва гледам. Че и валидирах нещо преди да го променя, писах мейли на валидатора след мен, той пък в отпуск, а аз имам краен срок, по-добре да не бях почвала да правя каквото и да е. Мрън;)
Руми, не съм, много ме е срам.
И диета не съм, дано ми дойде ищях за спорт, че съвсем ще се изоставя.
Браво за хубавите резултати при теб!
Маре, ама у вас ли влизаха?

Общи условия

Активация на акаунт