Искам да кажа ... (165) през декември 2019

• 68 544
  • 1 449
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
Здравейте,
И на мен ми се лежи вкъщи и искам да спя до късно, ама няма..... това училище ще ни довърши Joy Дребното вчера е заспало към 4-5 следобяд и чак сутринта стана. Често почна да спи следобед.

Много съм доволна, че вече не се занимавам с учителски подаръци! Сигурно, защото съм дала своя дял в разправиите по тоя повод.

# 226
Здравейте! Не съм се мяркала тези дни, нещо не ми се пишеше...сега съм си вкъщи и пия кафе. Голям студ. Арчи е в скута ми и ме топли. Simple Smile
По въпроса с подаръците - аз лично не държа. Но и ние сме в градина. На класен ръководител някак по-върви. Някои родители обаче са ни правили подаръци. Около празниците повечето носят бонбони, вино или цвете в саксия. Неща за почерпка, няма лошо. Важен е жеста. Има и такива, които и една мартеница не са подарили на 1-ви март. Радват ме малките жестове. Едно цвете е напълно достатъчно, без значение какъв е повода.

# 227
Честито на имениците. Много здраве и късмет да им носи името.

Мари, печката не е подарък за Коледа. ММ никога не би си позволил да замаскира нещо купено за къщата като подарък за когото и да е. Умничък и съобразителен ми е той, знае как да пази мира в къщи Wink. А и ние отдавна сме се разбрали по въпроса с подаръците, за да няма разочаровани и недоволни.

Накиприх елхата. Остана само върхът да пооправя, че сега е малко невзрачен, но като цяло стана, както си я представях.

# 228
  • София
Добрах се.
Ходих синя книжка да вадя аз.

Аз ако чакам на моята пенсия шъ умра от глад Grinning

Нашата кладна много нахална,донесете елха,играчки,елатр украсете,елатр да оравим портфолиа на децата.И те така.

# 229
Аз съм вече на вино. Хапнах, и си сипах, да ме сгрее. А трябваше чай, нещо кашлям... Нурофен имам за всеки случай. Сега винцето ще ме отпусне и в страната на сънищата.Smiley

# 230
Наздраве, Цвети! От мен само виртуално, де.
И аз днес стъкмих елхата. Казах си, че ако я оставя за утре цял преди обед ще ми отиде за нея- да я сваля от тавана, да я сглобя, да сваля чантите  играчки, с гирлянди, та лампички....Спестих си доста от украсата и пак стана кичозна. Но точно така я искаше момчето.
И друго имам за писане, но първо да проверя задачите по математика.
До после!

# 231
Аз чакам крилцата с картофки,да хапнем и да зяпам сериалите. 😃
Чудя се ако пусна дребната утре с рокля дали ще й е студено? 🤔 Все пак ще я снимат и не ми се ще да е като всеки ден с клин и блузка. 😂
ММ донесе жив шаран. Изчистихме го,утре само ще се боря да го нарежа на филии и мисля да го пека във фурната.

# 232
Наздраве, Мари!

Не съм украсявала елха. Трябва всъщност да вземем нова, старата вече на нищо не прилича. И лампичките изгоряха...все отлагам, хич не ми се занимава.

Ени, може да я заведеш с рокля и да помолиш да я преоблекат след това.

# 233
Ама те ще ги снимат към 11. Може да сложа клинчето и блузката в раничката,но ми е неудобно да ги притеснявам. Ще видим,уж утре го дават 9-10 градуса при нас,а и вътре е топличко,но си ме е страх. Поне след сън може да им кажа да я преоблекат. 🤔 Ох бели кахъри едни имам и аз... 🤣🤣🤣

# 234
Алоха, банда!

Много окъснях аз днес, едвам хванах МсЧ на вратата да му кажа чао. От мъка по тоз въпрос 😂 преядох и мисля да се гушвам с книжка.

Не съм украсявала, не знам кога ще я свърша тази работа. Може в неделя.  Ако не ме мързи 😁

# 235
  • Бургас
Прибрахме се най-сетне и съвсем очаквано съм умряла от умора и глад. 6 часа права, краката ми треперят, врат и кръст са дроб сарма. Пия чай и лягам.

Последна редакция: чт, 05 дек 2019, 22:02 от selleste

# 236
  • На брега на реката
Прекрасна елхичка си имате, Селесте! Пу, пу, да ви е жива и здрава и все така успешна.

# 237
Селесте, много ви е засмяна елхичката. Чудна е.

И от мен една елха.
Скрит текст:

Цветовете на живо са по-наситени, ама фотографът, т.е. аз, толкова си може newsm47.

# 238
Добро утро!

Честити да са всички празнуващи днес!
2в1, чудна елхичка ❤

Селесте, ти не трябва ли да си пазиш крачетата сега?

Руми, как си, има ли подобрение?

Фонс, новия колега как е?

Мид, а Елени?

Рей, отхвърли ли всички прегледи?

Както се и бях заканила снощи припаднах към 8 и 20 😁

Петък е!

Спорен ден, банда!

# 239
  • На брега на реката
Добро утро,

Честити да са всички именици! Да са здрави, щастливи и късметлии!

Ако имаме банкери в темата, също да се чувстват поздравени. Здраве и успех в кариерата.

Али, дано наистина да е петък, щото при мен май се очертава, утре да съм на работа, а хич не ми се иска. Настроила съм се за отпуск и това си е.

Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт