Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 751
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 180
  • Чужбина
Мари днес:

Виктория днес е пила турско кафе:

и затова е бодра:

Скрит текст:

# 181
В стил Грейс Кели: извънбрачната дъщеря на принц Албер

https://www.viewsofia.com/article/46554/V-stil-Greys-Keli%3Aizvanbrachnata-

Ооо, и все по-интересни ще стават, тепърва ще има да им изкарват кирливите ризки. Някой здравата ги е подхванал и не мисля, че скоро ще ги пусне.
Мечтай си..Тая простотия с Андрю е прах в очите..Баба е "капу ди тути капи" и ако се наложи ще мине като валяк и през собствените си деца.Монархията е непоклатима,а кирливите им ризи са безброй..Което е + за Мегата,щото в общия куп нейното мръсно бельо не прави такова силно впечатление ..Предполагам и за това РФ са така търпеливи и толерантни към нея и постоянните ѝ врясъци за внимание.

# 182
  • Чужбина
Ооо, и все по-интересни ще стават, тепърва ще има да им изкарват кирливите ризки. Някой здравата ги е подхванал и не мисля, че скоро ще ги пусне.

Ама чакай сега ... Нали медиите лъжеха на Маркъл и я тормозеха.

Това не важи ли за останалите ... или как?

Ти чакай да подхванат нея. Тогава ще видиш, за какво става въпрос. Ще си я пратят обратно там, откъдето е дошла.

# 183
Пипа и приятелка на разходка с бебетата

Мисля, че това е Софи Картър
Същата от футболния мач с Кеймбридж

# 184
И аз мисля, че е Софи Картър.

Камилката си е симпатично бабе в момента.😃

# 185

Ама чакай сега ... Нали медиите лъжеха на Маркъл и я тормозеха.

Това не важи ли за останалите ... или как?

Ти чакай да подхванат нея. Тогава ще видиш, за какво става въпрос. Ще си я пратят обратно там, откъдето е дошла.

Хахаха, други от РФ са на пангара. За Мегън, ако са имали нещо щяха да я разпертушинят до този момент. Те дъвчат едно и също, харчела много, ръката й била на корема, баща й, сестра й....дрън, дрън. 😄 Големите циркове ще са при други.

Преди години и много работната Софи я видяха каква е лисица, сега и Андрю изгърмя, и други ще ги последват, грам не се съмнявам.

# 186
  • Чужбина

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 23:43 от Не се сърди, човече

# 187
Кои са другите хора на снимките с Уилям? Жените са с интересни дрехи. Харесват ми.😃

# 188
Жасмин Грималди, дъщеря на Принца на Монако

https://instagram.com/jazmingrimaldi?igshid=1gdzms20521kv

# 189
  • Чужбина
Кои са другите хора на снимките с Уилям? Жените са с интересни дрехи. Харесват ми.😃

И на мен ми харесват.

Цитат
In a traditional tent in the desert outside of Kuwait City, The Duke of Cambridge joined young Kuwaitis for a special event to experience what makes their rural culture so unique.

Това е традиционна палатка в пустинята.

Grinning

Явно ще го нагостят вътре. Дано му сипят и малко алкохолец, че го гледам, че се е стреснал нещо:

Но те май не пият никакъв алкохол.

Айде по-бързо да отива в Оман - там са по-разкършени.

# 190
  • в сърцето на един мъж...
Ох, от Грималди, как пък нито едно от децата не взе поне малко от красотата на Грейс Sad

# 191
Малко снимки от миналото.
(Слагам ги в спойлер, защото имаше молба преди дни снимките да са в скрит текст ☺)
Скрит текст:

С какви буйни къдрици е бил Чарли.😁

# 192
  • Чужбина
Момичета, много много сладко клипче с Мери в Индонезия:

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1201533490543693824/pu/vid/ … cax_NG.mp4?tag=10

Тоя малкият е абсолютен сладкиш.

# 193
  • в сърцето на един мъж...
Тук много ми харесват всички

Скрит текст:

Мери с малкия е разкошна!

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 23:45 от Не се сърди, човече

# 194
Малко Уилямов хумор:

Елизабет с родителите си и със сестра си:

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 20:39 от bubanka

Общи условия