Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 788
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 815
Вчера следобяд на Бъдни вечер принцеса Естел и нейните родители посетиха полицейски участък в Стокхолм, за да пожелаят Весела Коледа на работещите полицаи и да им благодарят за тяхната работа през цялата година. Принц Оскар е казал, че когато порасне ще стане полицай и е бил много радостен, че са му позволили да "шофира" полицейска кола.

Скрит текст:

# 1 816
Скрит текст:
А тази Джанини каква е? Прилича ми на бръмчалка

Birds of feather flock together как трябва да е на български? От един дол дренки?

Краставите магарета се надушват се превежда.

# 1 817
Не разбрах каква е драмата на тази Джанини????

Драмата е, че я обвиняват от ДМ, че снимката е фотошоп или колаж, а тя се тръшка, че ДМ правят такива неща като фотошоп, а не тя. Снимката била направена лично от нея.
Явно принцесата използва "приятелките си" да вдигат шум, защото на нея й е забранено. Нали уж са се скрили? Ех, глупавия Харко, кога ли ще се усети в какви интриги го вкарват?!

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 01:58 от Анонимен

# 1 818
# 1 819
Ари Бен, бившият съпруг на принцеса Марта Луисе, се е самоубил в дома си. Последно се знае, че е щял да празнува Бъдни вечер с кралското семейство и бившата си съпруга, но няма информация от събитието. Открит е в дома си в Лумедален. Полицията е получила съобщението малко преди 17ч.

# 1 820
Не харесвам Виктория никак обаче на тези снимки е толкова лъчезарна и такъв прекрасен жест са направили тя и цялото й семейство, че й прощавам всичката недодяланост. Направо ми е хубава на горните снимки. Много мило ми стана.

# 1 821
  • На топло
Скрит текст:
Не разбрах каква е драмата на тази Джанини????

Драмата е, че я обвиняват от ДМ, че снимката е фотошоп или колаж, а тя се тръшка, че ДМ правят такива неща като фотошоп, а не тя. Снимката била направена лично от нея.
Явно принцесата използва "приятелките си" да вдигат шум, защото на нея й е забранено. Нали уж са се скрили? Ех, глупавия Харко, кога ли ще се усети в какви интриги го вкарват?!

На Снимката Хари не е на фокус, присъства като кръпка на "уж" семейния портрет.
А тази голяма приятелка на Мегън беше ли на сватбата им? С каква право пуска снимка от тяхно име?
Скоро Уилям и Кейт ще съобщават важните новини, които загатнаха, затова Мегата ще се активира още повече 😆.
Много глупава жена.....😥

# 1 822
  • Sydney
Кога ще съобщават?

# 1 823
  • София
Още като видях снимката на Съсексови, реших че нещо не е както трябва. Продължавам да си мисля, че бебето не е Арчи.А, колкото да Мега- като иска толкова внимание и известност да си беше седяла кротко на д....о, да не се дъни,да не се пъне да прави промени и всичко ще е ок. Ама, къде ти толкова мозък в горкичката.

# 1 824
Арчи си е.😃 Просто е пораснал малко. А на мен пък всички бебета са ми сладки.😁

Японците посещават място ударено от тайфун:

# 1 825
И аз не се умилявам от бебета, повечето откровено не ми харесват. Обичам малки деца, но бебета не Joy Не смятам, че не е Арчи, но може би снимката е колаж, който не е предназначен за целта коледна картичка и е видял бял свят случайно. Все едно. Не ме интересува къде релаксират двамата глупаци и как. Обаче ей на - вчера всички рояли на църква. Както някой каза, като добре смазана машина. Играят си протокола и се държат, като възрастни. Тия двамцата пааааак една приятелка ги носи по медиите, пааак нещо се мъти около тях. Добре, че ги нямаше. Онази кукувица щеше да се оглежда и върти, като шугава и да гледа, като теле.

# 1 826
# 1 827
  • Чужбина
Реверанс:

Нововлюбените:

Датчаните, но отдалеч:

Изабела като с на майка си палтото на Прада:

# 1 828
Луис-дъщерята на Софи боледува ли от нещо, много странна изглежда. И винаги странно се облича.

# 1 829
  • Чужбина
Луис-дъщерята на Софи боледува ли от нещо, много странна изглежда. И винаги странно се облича.

Луис беше родена преждевременно и има проблеми с очичките.

Направиха й една операция, но явно не е достатъчно. Още трябват.

Предполагам, че Уесекс са просто щастливи, че детето им е живо. Преждевременно родените понякога имат огромни проблеми.

Момичета, ето го моментът с реверанса:

https://video.twimg.com/amplify_video/1209873644039659521/vid/12 … jRDKTh.mp4?tag=13

Ето го моментът с прегръдката:

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1209851228043259904/pu/vid/ … JCUjnc.mp4?tag=10

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 10:28 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт