Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 693
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 935
Елза, аз не виждам как чрез Хари биха "ударили" Уилям. Ако действително някой се е прицелил в кралското семейство, то това ще е някой много силен. Не мисля, че "натирване" на Хари би изплашило някой, който им е "взел мерника".

# 1 936
  • Чужбина
Подарили й цветя и тя отказва да ги даде да й ги носят Joy

Масако облечена като бабичка, а изглежда мила жена:

# 1 937
Скрит текст:
Подарили й цветя и тя отказва да ги даде да й ги носят Joy

Този букет е от едно момченце на нейната възраст. Кейт се засили да вземе букета, но момченцето не пусна букета и каза на Кейт, че букетът не е за нея, а за Шарлот. Кейт веднага се окопити, засмя се и каза на Шарлот: "Този букет е за теб Шарлот, ела да го вземеш и благодариш!"

# 1 938
На Пипа мъжът й ми е отдавнашен "любимец", по бански още повече. 😂
Артър има общи черти с Луи на показаната снимка.

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 22:01 от Г-жа Гертруда Смехуркова

# 1 939
Сладурка е Шарлът. Да, едно момченце й го подари. Stuck Out Tongue Winking Eye Моята дъщеря по същия начин си дъвче езика, като се срамува Joy

# 1 940
Хари ще е слабо звено за бъдещия крал,от който може да се очакват резили,изцепки и непредсказуемост.
Но не вярвам някой да се цели в Уилям чрез него,защото той и Кейт няма да допуснат Съсекс сред довереното си обкръжение,когато им дойде времето.

Керъл,според мен,има нужда от горница с банели,че и Пипа.Бюстовете и на трите дами Мидълтън не са им сред прелестите,виж коремите им са бетон.Керъл има доста по-малко коремче от много по-млади жени на плажа,а е на години и е раждала три пъти.Артър е сладко бебче.

# 1 941
  • Чужбина
Хари ще е слабо звено за бъдещия крал,от който може да се очакват резили,изцепки и непредсказуемост.
Но не вярвам някой да се цели в Уилям чрез него,защото той и Кейт няма да допуснат Съсекс сред довереното си обкръжение,когато им дойде времето.

А аз мисля, че някой се цели принципно в Кралското фемили чрез Съсекс. ХаркУ к'ъвто е малоумен е лесна плячка. Видяхме го колко малко му трябва, за да рухне психически и да рИве като момиченце.

Освен ако не се прави на малоумен де. То и това го има като вариант.

# 1 942
Артър и Луи си приличат.

# 1 943
  • На топло
Керъл,според мен,има нужда от горница с банели,че и Пипа.Бюстовете и на трите дами Мидълтън не са им сред прелестите,виж коремите им са бетон....
Това което зависи от тях е бетон 😊.
Виж, за гръдната  обиколка нищо не могат ( или по-точно не искат) да направят, радват се на това което им е дадено.
Кейт е страхотна сестра ☺️.

# 1 944
Мидълтънови са в Сейнт Бартс за Коледа.
Съмнява ме и Кеймбридж да не са поканени, но ето- при Баба са.
Скрит текст:

[/spoiler]
  Прилича на снимките от края на миналата година,
 не ми се вярва Пипа да си облече тази година същия бански..
тогава я показваха как изглежда 2 месеца след раждането и тук я коментирахме..
също писаха че всички Мидълтънови са се събрали там на почивка в един от хотелите
собственост на бащата на Джеймс.

# 1 945
Мидълтънови са в Сейнт Бартс за Коледа.
Съмнява ме и Кеймбридж да не са поканени, но ето- при Баба са.
Скрит текст:

[/spoiler]
  Прилича на снимките от края на миналата година,
 не ми се вярва Пипа да си облече тази година същия бански..
тогава я показваха как изглежда 2 месеца след раждането и тук я коментирахме..
също писаха че всички Мидълтънови са се събрали там на почивка в един от хотелите
собственост на бащата на Джеймс.
Бъркаш се. От сега са. Провери, щом не вярваш.
Ти говориш за този бански

# 1 946
  • Sydney
Изтри ми се поста... тъпо... писах за въприсния филм... ако не ме домързи ще напиша пак...

Готвачът е бил две години при Кралицата, четири и половина при Чарли и Даяна. Готвил е за сватбата им, менюто е избирано от баба...

Следва се стриктен протокол: сандвичи без ръбове, краставица без семки, картофите се белят на два сантиметра от кората и се готвят само сърцевината, баба не пие никаква местна вода, носи си по време на пътувания, преди всеки банкет се проверява разстоянието между столовете и приборите, вината са съобразени с менюто... и още много, интересно е...

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 02:22 от benitabeni

# 1 947

Настроение..

Скрит текст:

# 1 948

]Масако облечена като бабичка, а изглежда мила жена:
Те всичките изглеждат по един и същи начин за нас,милички едни.
Ако не греша,тя имаше някакви проблеми,заради които не се появяваше в публичното пространство.Сега явно й се налага да излезе,но  подтиска у себе си всякаква индивидуалност,женственост и естетика.Мъжки костюм,в главата повече мъж от мъжа си.Жалко,защото е Харвардски възпитаник,дъщеря на дипломат,изобщо би могла да е по-полезна за себе си от усмихваща и ръкуваща се кукла.Както и за мъжа си,първороден син на император.

# 1 949

]Масако облечена като бабичка, а изглежда мила жена:
Те всичките изглеждат по един и същи начин за нас,милички едни.
Ако не греша,тя имаше някакви проблеми,заради които не се появяваше в публичното пространство.Сега явно й се налага да излезе,но  подтиска у себе си всякаква индивидуалност,женственост и естетика.Мъжки костюм,в главата повече мъж от мъжа си.Жалко,защото е Харвардски възпитаник,дъщеря на дипломат,изобщо би могла да е по-полезна за себе си от усмихваща и ръкуваща се кукла.Както и за мъжа си,първороден син на император.
Много им симпатизирам! Земни, мили и добродушни хора, не с императорско величие!:heart_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт