Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 207
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 130
  • На топло
На всички снимки където Хари е бил щастлив с брат си и Кейт, това е било фасада, а всъщност вътрешно е трупал завист 😳.
Нямам друго обяснение на поведението му.....
Надявам се да е нещо друго. Ние не знаем всичко, само гадаем.

# 2 131
Аз си представям патентоването на името по следния начин:
Те си патентоват Съсекс Роял като търговска марка, която могат да ползват както намерят за добре. Ако им вземат титлата - взета им е. Титла не може да се патентова. Но продукти и услуги с марката Съсекс Роял могат да създават и продават само те.
Джефри Стар май си патентова Джефри Стар апруувд, а Мени Емюей си пантенова соу пигментид и сега продават мърч с тези надписи и ако тръгна да продавам тениски с тези надписи, ще ме осъдят. Защо Съсекс да не могат да направят същото?
Преди те да станат съсексроял в социалните мрежи, нямаше ли един фотограф с това име, който се оплакваше, че сега му е взето заради тях? Той също никакъв не е на кралицата, ама се е кръстил в инстаграм и туитър съсексроял, защото се намира в Съсекс и нещо си.
Само конспирирам, не ме изяждайте.

# 2 132
Аз съм в недоумение възможно ли е да си прави всеки каквото си иска на своя глава, без да може да му се противодейства?
Ами, ако всички започнат да продават тоалетна хартия, салфетки и дамски превръзки зад името и титлата си?
....Купих си току-що дамски превръзки от магазинчето на Йорките Mr. Green
.... Аз пък си взех едни коледни салфетки от магазията на Софи Twisted Evil
Разлика от пазара в Димитровград? Мне....

ПП Взимам си думите назад ,дето написах тук, че подценявали фенките Меганката като я приравнявали с някоя напета невеста от Долни Чифлик. Моля за извинение, тя си е баш оттам по манталитет Whistling
Важно е щумбака да е пълен и парици в джоба да дрънкат, другото е ала-бала..1000- годишна монархия, как ли не. Също като на Битака ще я направят и точка:lol:

# 2 133
  • Чужбина
Всъщност Хари и Мегън не са собственици на нищо.
И двете патентовани имена са собственост на фондацията
Скрит текст:

И двете търговски марки са били собственост на Сара Латъм.

Но името Съсекс Роял е търговска марка.

Аз съм в недоумение възможно ли е да си прави всеки каквото си иска на своя глава, без да може да му се противодейства?

Зад Мегън стои някой силен, Ън. Няма друго обяснение.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 08:39 от Eleonora_27

# 2 134
Отново да ви кажа, че Хари и Мегън не са притежатели на патент, а фондацията.
Не можете ли да направите разликата?
А последното преведе ли си го?
Защо се правиш на неграмотна?
Не прочете ли, че има промяна в собствеността и че тази Сара вече няма общо?

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 23:10 от Meraviglia

# 2 135
Прост човек е Хари, лабилен, ревльо и податлив на влияние. Трябваше му силна жена, със стабилна психика, стъпила здраво на земята, самата тя произхождаща от стабилно семейство за да компенсира част от неговите липси, да го насочва в правилната посока и изобщо да го дърпа напред, а не назад. Нещо като Кейт.

За съжаление си избра пълната й противоположност - безхаберна, алчна, невъзпитана жена, която не държи на никакви ценности, а само гледа парата и келепира, със съмнително минало, семейство и приятелски кръг, повечето от които - абсолютни простаци и white and black trash.

Ами има да пати сега, то всеки от главата си пати.

# 2 136
  • На топло
За огромно съжаление Хари 😓 върви към съдбата на майка си.
Цялата тази негативна енергия ще се стовари със страшна сила на главата му.

# 2 137
Отново да ви кажа, че Хари и Мегън не притежатели на патент, а фондацията.
Не можете ли да направите разликата?
А последното преведе ли си го?
Защо се правиш да неграмотна?
Не прочете ли, че има промяна в собствеността и че тази Сара вече няма общо?

Е, как ще се прочете това за Сара, то целта е да се плюят Съсексови, няма значение какво пише в документите. 😁

# 2 138
И какво пише?
Че до преди няма и месец фондацията е била на Сара?

# 2 139
Може просто короната да пере пари
Преди чрез Андрю, сега през Мегън
Няма да е чудо невидяно, плюс това обяснява много неща- бързината на брака, мълчанието, гърба зад нея.

# 2 140
  • Чужбина
Направо се чудя, как е възможно да защитаваш алчната американска бръмчалка, при положение че още от годежа е ясно, че нейните планове са да стане Британската Кардашиан.

Пуканки не съм си купила още, но ще си купя.

Пуканкиииииииии ... Сега ще излезе и останалата информация за света Маркъл - за още един брак, за детето, което има от друг мъж, за Golden Shower (това е само за светнатите по въпроса).

Защо Мегън и Хари досега лъжеха, че имат фондация, при положение че имат такава от няколко седмици.

Те лъжат, лъжат, лъжат. Маркъл лъже за анулирания брак, лъже, че няма дете от друг мъж, лъже за всичко.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 08:40 от Eleonora_27

# 2 141
И какво пише?
Че до преди няма и месец фондацията е била на Сара?

Да, но 3-4 мнения над твоето твърдят, че и сега е собственост на Сара, че се и възмущават. 😂😂😂

# 2 142
Защо въобще е била на Сара, и защо е патентована веднага след годежа Simple Smile Плебс

# 2 143
Ох, аз тръгнах от това, че фондацията се води на Сара Латъм. Не искам това, което пиша да звучи  като оправдание за Хари. Питам той би ли могъл да извъши това, след като фондацията не се води на негово име? Още ни ми е съвсем ясно какво става.

Мисля си разни работи, които не са хубави. Още не съм ориентирана дали е така, както си мисля. Затова за сега няма да изразявам мнение.

Прочетох коментар в един блог, който беше подкана към журналистите на ДМ да си свършат работата като такива и да проверят в САЩ какви марки са патентовани, свързани с името Съсекс.

# 2 144

Пуканкиииииииии ... Сега ще излезе и останалата информация за света Маркъл - за още един брак, за детето, което има от друг мъж, за Golden Shower (това е само за светнатите по въпроса).

Защо Мегън и Хари досега лъжеха, че имат фондация, при положение че имат такава от няколко седмици.

Те лъжат, лъжат, лъжат. Маркъл лъже за анулирания брак, лъже, че няма дете от друг мъж, лъже за всичко.

Сериозно, кажете къде ги четете тия измишльотини, че и ние да се посмеем? 😄 Не едно, ами 5 деца крие Мегито. 😆

Общи условия

Активация на акаунт