Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 044
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 105
Дупе да им е яко на синовете, снахите, че и на внучетата на Чарли. Със сигурност ангажиментите им ще се увеличат многократно.

# 106
Ама те и сега могат. Но не искат. Тва с прайвъсито е голям прах в очите на хората.

Ами гледам, че от както ММ замина при маминка ни вест, ни кост от нея. Нито една папарашка снимка няма из медиите. Чудя се, обаче дали е доволна от това или се чуди как така може да не висят пред дома на маминка и не дебнат с обективите.

# 107
Не мисля, че е нужно всякакви братчеди и учинайки да висят по балконите - монархът, децата и внуците му са достатъчни.
И за мен трябва да е така. Ама дупе да им е яко, ако орежат роднините от ангажименти. Бая работа ще им се отвори.

# 108
  • София
Не забравяйте, че Андрю се оттегли и още сега ще се преразпределят неговите ангажименти. Нямам идея дали дъщерите му ще поемат нещо.

# 109
  • Чужбина
Уилям е пристигнал в Кувейт преди малко.

# 110
Не забравяйте, че Андрю се оттегли и още сега ще се преразпределят неговите ангажименти. Нямам идея дали дъщерите му ще поемат нещо.

Едва ли дъщерите му ще поемат нещо от ангажиментите. Ако е вярно написаното тук, може би щерка му и съпругът й ще трябва да се изнесат и от Кенсингтън.

https://www.express.co.uk/news/royal/1211508/princess-eugenie-ne … ho-pay-queen-news

# 111
И аз това четох, че вероятно и дъщерите на Андрешко няма да поемат някакви задачи. Като нищо и ще ги изнесат в някое именийце да ги покрият.

# 112
На новия зет Моци,ще му дойде екстра,много е доволен че влиза в Кралското обкръжение..

# 113
Моцко дано се жени по любов за Беатрис, че, ако се жени, за да влезе в кралското обкръжение уцели кофти момент, 😄 тъст му тъкмо го отлюспват.

# 114
  • Чужбина
Моцко не е като някой други хора, които се женят, за да са в кралското обкръжение. Той е по-богат от Уилям и Хари, взети заедно.

Плюс това, ако някой си мисли, че Моцко или другите не са знаели, какво се случва ..., то тогава наистина не разбира, за какво става въпрос.

Моцко си има бизнес и го боли главата за патронажите на кралското семейство. Той е над тия неща.

# 115
Дамите,на които им е интересен и другия прочит на човешката история,може да посещавате и тази тема

https://www.bg-mamma.com/?topic=1117103.new#new

# 116
Моцко пари може и да си има, но едва ли има връзките на РФ. Принципно това да си част от кралското семейство отваря много врати, особено за бизнеса. Хич не ми вдъхва доверие Моцко, но дано аз да греша.

А РФ и другите със сигурност са знаели за Андрю, обаче се съмнявам да са очаквали да се случи това, което става в момента по медиите, него буквално го отъркаляха в калта.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 20:49 от Lilia*

# 117
  • Чужбина
Моцко е от малък в кралските среди. Той отдавна си се движи съвсем свободно там.

Преди да говорите и да обсъждате някой, поне прочетете малко нещо за него.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 20:57 от Eleonora_27

# 118
Моцко не е като някой други хора, които се женят, за да са в кралското обкръжение. Той е по-богат от Уилям и Хари, взети заедно.

Плюс това, ако някой си мисли, че Моцко или другите не са знаели, какво се случва ..., то тогава наистина не разбира, за какво става въпрос.

Моцко си има бизнес и го боли главата за патронажите на кралското семейство. Той е над тия неща.
Много са по-богатите от Уилям и Хари взети заедно, а и за миг не съм си помислила че кралските внучки
ще се омъжат за някой,който си знае парите..но специално на Моци му е изписано на лицето
колко е доволен, че към парите ще получи и кралските почести..и ако му предложат  аристократична Титла
 няма да я откаже
само защото в момента Андрю е в немилост..
Тя и Камила навремето я анатемосваха пък сега е любимката  и миналото остана назад..търпение трябва
или както се казва"Хубавите работи, бавно стават"Joy

# 119
  • Чужбина
..и ако му предложат  аристократична Титла няма да я откаже само защото в момента Андрю е в немилост..

Принципно, мъжете не получават титлите на жените си. Или как точно беше. Есме го знае по-добре.

Мисля, че Моци няма да получи титла при никакви обстоятелства.

Общи условия

Активация на акаунт