Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 804
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 770
Наистина не я изпуска от поглед😃:

Шарлот май също прави реверанс към Кралицата едва когато колата вече потегли, макар и малко да позакъсня след Кейт.

# 1 771

Шарлот май също прави реверанс към Кралицата едва когато колата вече потегли, макар и малко да позакъсня след Кейт.
Много добра майка е Кейт.

# 1 772
  • в сърцето на един мъж...
Страхотни са всички на църквата, толкова премерени, толкова единни и сплотени. Шарлът и Кейт са разкошни, много хубаво са комбинирани тоалетите на всички, като семейство, което държи един на друг и всичко се излъчва от тях, струи обич. Даже към хората, наредени от страни оставят същото усещане.  На видеото има един момент, в който Кейт и Шарлът влизат в църквата, Уилям хваща лекичко Кейт за ръката - толкова обич има в този жест, че човек наистина може да повярва в символа на Коледа!
Картичката и пожеланията на Съсекс изобщо не ми се коментират...

# 1 773

Реверансите на Шарлот и Камила са в синхрон, т.е. не е закъсняла.😃

# 1 774
Беатриската не ми харесва. Южени ми хоресва много повече.
Кейт е хубава.

Нещо съм изпуснала или отново е трито - кой, какво за коледната картичка на счСъсекс

# 1 775
Ох, пази Боже - и на боса на Асос децата бяха родени със сребърни лъжички, ама на!

Много са хубави всички от църквата. Изпипано е всичко. После ще си говорим, че нямало значение кралския протокол. Ми те хората се събират точно това да видят. Това е специалното. Иначе са просто едни наследствени богаташи.

Горките деца, замислих се колко бях срамежлива аз, като малка. А тях ги бутат да поздравяват и прегръщат кой ли не. Още изобщо не им вдяват главите какво положение имат в обществото и защо това е важно.

# 1 776
ver4eto_sv, направо се самоцитирам за Съсексовата картичка:
Пак драми със Съсекс.😅 Става дума за коледната картичка. Ето какво е публикувала приятелката им Джанина в инстаграма си:
https://www.instagram.com/p/B6eky7mg8tO/?utm_source=ig_web_copy_link
И скрийншот:
Скрит текст:

Джанина е актриса и пише, че тя е направила снимката, като не е фотошопирала нищо. И обяснява, че The Mail фотошопирали. Само, че аз не виждам те да са правили нещо. Картичката и в оригинал е с малко странна композиция. Сега забелязах, че Арчи и зъбите на Мег са на фокус(направо светят)😂, а Хари не е.

# 1 777

Реверансите на Шарлот и Камила са в синхрон, т.е. не е закъсняла.😃

Да, явно така е по протокол. А Кейт и Уилям също бяха в синхрон - Кейт с реверанса, а Уилям с глава надолу за почит към Кралицата.

# 1 778
Хареса ми речта на Кралицата.

На днешната дата Хенри Тюдор дава обет да се ожени за принцеса Елизабет Йоркска. По - късно стават крал Хенри 7ми и кралица Елизабет. Първият им син Артър умира много млад и вторият им син наследява трона - Хенри 8ми.

Актьорите от гифчета изиграват Хенри и Елизабет в сериала Бялата кралица.

# 1 779
Да, явно така е по протокол. А Кейт и Уилям също бяха в синхрон - Кейт с реверанса, а Уилям с глава надолу за почит към Кралицата...
...докато Чарлито си продължи да си приказва с някого,само погледна към Камила дали не се спъва,и като видя,че прави реверанс,продължи да си говори.Ана и тя никакъв поклон,май до нея е Йожени,която маха,но не прикляка.
...А тях ги бутат да поздравяват и прегръщат кой ли не. Още изобщо не им вдяват главите какво положение имат в обществото и защо това е важно.
Хубави и добре възпитани деца са,явно отглеждани с много любов,грижа и отговорност.Родителите им ще съумеят да им обяснят за привилегиите и задълженията им,не се съмнявам.

# 1 780
Ох малеее, пълна комедия Съсекс и приятели!

# 1 781
Къде е този клип, където правят реверанс на Баба?
За Съсексовата черно-бялата картичка четох, че била фотошоп. Главите и на 3-мата са добявани допълнително. Sunglasses

# 1 782
Къде е този клип, където правят реверанс на Баба?

Тук от линка на TinoTino. Гледай точно след 1.50 минута на клипа - първо са реверансите на Кейт и Уилям, след тях тези на Шарлот и Камила.

https://twitter.com/BBCNews/status/1209809523545821186

# 1 783
Абе малко тъпичко, че Съсекс ги няма там колкото и да са дразнещи, как ли се чувства Хари Rolling Eyes

# 1 784
Всички извадили телефони и фотоапарати и снимат.А охраната им дреми. Sunglasses
Интересно, че само Кеймбридж отидоха при хората.
Липсваше Луи. Тоя щурчо само може да замести Мегито по смях. Joy

Общи условия

Активация на акаунт