Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 787
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 830
Докато сме на вълна Шарлът.

# 1 831
Има нещо много чаровно в принцесата Шарлът. Не е красавица, но има някаква характер във физиономията и. Хубаво детенце.
А Луис не знам защо така са я нагласили, можело е и по-добре да я облекат.
Софи и Юджини ми харесват много!

# 1 832
  • Чужбина
На Луис й трябва стилист, защото майка й не е много суетна, въпреки че е красавица.

# 1 833
На мен  от възрастните никой не ми хареса на Коледната служба. С тия диадеми са ми като разни тьотки. Палтото на Кейт като кройка ми харесва но нито цвета нито материята ми харесват. Всички ми стоят едни винтидж чак лъхат леко на нафталин. Честно не знам кое толкова ви харесва. Другите рояли извън UK в пъти повече ми харесаха по картичките и снимките.

# 1 834
Луиз е малка още. Докато си намери стила, сигурно ще минат десетина години, като при Йорките.😃
Майка и на младини ми харесва:

# 1 835
Абе малко тъпичко, че Съсекс ги няма там колкото и да са дразнещи, как ли се чувства Хари Rolling Eyes

Предполагам, че Хари е щастлив, че поне една Коледа няма да е част от добре "смазаната машина" и да си разхожда семейството като панаирджийски мечки и на Коледа. Гледам ги вчера Джорджи и Шарлът, ами той беше крайно незаинтересован, а тя стресирана от тълпата. Знаете ми мнението за Дейлито, но вчера бях изненадана, че там преобладаваха мненията, че децата са си деца и трябва да ги оставят да бъдат такива, чак и там са се усетили, да не повярваш. 😄 Не мисля, че има причина да го жалим Харито, че липсва в цялата картинка, изкарал си е Коледата, както желае, а не както пише в протокола. 😉

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 11:05 от Lilia*

# 1 836
  • Чужбина
Маргарете пак е много яка:

# 1 837
Абе малко тъпичко, че Съсекс ги няма там колкото и да са дразнещи, как ли се чувства Хари Rolling Eyes

Предполагам, че Хари е щастлив, че поне една Коледа няма да е част от добре "смазаната машина" и да си разхожда семейството като панаирджийски мечки и на Коледа. Гледам ги вчера Джорджи и Шарлът, ами той беше крайно незаинтересован, а тя стресирана от тълпата. Знаете ми мнението за Дейлито, но вчера бях изненадана, че там преобладаваха мненията, че децата са си деца и трябва да ги оставят да бъдат такива, чак и там са се усетили, да не повярваш. 😄 Не мисля, че има причина да го жалим Харито, че липсва в цялата картинка, изкарал си е Коледата, както желае, а не както пише в протокола. 😉
Mхм.Правилно.Няма какво да го жалим Харко.щото той така или иначе трябва да свиква с новото си положение..
От тук насетне все повече ще се отдалечава от всякакви кралски протоколи и етикети и ще затъва все повече в порядките на плебса..Пардон,исках да кажа,че ще потъва в така бленуваното прайвъси..

П.п.Абе тази Джанин..Егати балдърите,като диреци..И Мег-ата и дружките и ми напомнят онази парцалеса с големия тезгях,Кардашиян.Един стил,еднкаво излъчване,еднакъв манталитет и маниер..Бляк..

# 1 838
Ами, тя приказката "Кажи ми какви са приятелите ти, за да ти кажа какъв си" не е случайна.

Роялите не се разхождат да се показват. Те отиват на празнична служба по Коледа, както хиляди други хора. Но са рояли, имат интересно поведение и протокол, на хората им е любопитно и отиват да ги гледат, снимат, говорят с тях. Някои ходят просто от любов към кралската фамилия и монархията, като цяло ( да и аз не ги разбирам, ама на). Това не са селебритита, както някои са се объркАли масивно, че да се показват. Те имат събития, на които трябва да присъстват и трябва да се държат по определен начин. И разликата е, че са расли обучавани как да се държат от малки - като Джордж и Шарлът вчера, та да изпъкват пред някои, дето са си показвали задните части, докато те са се учели как да бъдат възпитани сухари. Затова и разликата е видна за някои цял живот.

# 1 839
  • София
Според мен едно дете е важно да бъде подготвяно за ролята, която ще изпълнява. Джордж ще е крал един ден, а Шарлът сестра на краля. Родил си се такъв и е необходимо да спазваш определени правила.
В 21-ви век имат повече разчупване на протокола от дядо си Чарлз, но пак е необходимо да свикват.
Едно е да хвърлиш в подобна ситуация дете на 4, и друго тийн на 14. По-малкото по-бързо свиква и възприема.
Златната лъжица, както някой спомена, иде със задължения. Ако бяха просто известни - имат избор да ги крият, но те не са.
Наложително е да свикват, да имат поведение. Човек израснал с това свиква. Хари е възможно да не му харесва и да е доволен, че не го прави, но съм сигурна, че Мегън е точно обратното.
Тя е лъв...обича да се показва, да е център на внимание, да блесне, изпъкне. Аз също съм лъв и се боря с тези "качества" често.
Толкова за децата. Моите и вашите могат да са си просто деца, тези - не. И въпреки това ги пазят максимално. Който е гледал сериала Короната може да разбере повече за задълженията им.

Шарлът ми е любимка. Бунтар е и й личи. Джордж не е отегчен, а съсредоточен и притеснен.

# 1 840

Хубава Кейт..какво ли драматично ще съобщат с Уилям..

# 1 841
Ами ше ги възпитават, да. Какво друго им липсва - любящи родители, дом и храна на масата, игри и забавления, каквито поискат, училища и колежи от престижни по-престижни ли? Ако се научат да не циврят пред хора, да казват добър ден и да се здрависват ще им "ограби" детството?? Айде, де! Ограбено детство ще имат ако станат разглезени, самозабравили се богаташи, дето целия свят ще им е крив, ще са вечно депресирани и недоволни от живота.

# 1 842
Свободните деца, които не са родени със сребърна лъжица, също биват възпитавани и учени на обноски и поведение и също трябва да изпълняват определени очаквания. Преди две-три години ми беше интересна темата за частното образование и на какво ли не се начетох. Дечица на четири години се готвят за "изпити", препитвания и събеседвания, та да влязат в добро частно училище, за да им се отвори вратата за елитна гимназия, а после за добър университет и т.н. Свободата е имагинерно нещо понякога.

# 1 843
Според мен едно дете е важно да бъде подготвяно за ролята, която ще изпълнява. Джордж ще е крал един ден, а Шарлът сестра на краля. Родил си се такъв и е необходимо да спазваш определени правила.
В 21-ви век имат повече разчупване на протокола от дядо си Чарлз, но пак е необходимо да свикват.
Едно е да хвърлиш в подобна ситуация дете на 4, и друго тийн на 14. По-малкото по-бързо свиква и възприема.
Златната лъжица, както някой спомена, иде със задължения. Ако бяха просто известни - имат избор да ги крият, но те не са.
Наложително е да свикват, да имат поведение. Човек израснал с това свиква. Хари е възможно да не му харесва и да е доволен, че не го прави, но съм сигурна, че Мегън е точно обратното.
Тя е лъв...обича да се показва, да е център на внимание, да блесне, изпъкне. Аз също съм лъв и се боря с тези "качества" често.
Толкова за децата. Моите и вашите могат да са си просто деца, тези - не. И въпреки това ги пазят максимално. Който е гледал сериала Короната може да разбере повече за задълженията им.

Шарлът ми е любимка. Бунтар е и й личи. Джордж не е отегчен, а съсредоточен и притеснен.

Не помня в кой филм показваха яаст от обучението на бъдещия владетел,ледена вода и тояги,майката бе изумена,отиде да говори с мъжа си,а той отвърна ,че като дете е преминавал същата школовка..Роялите въобще нямат детство,подготовката им  поява още от раждането им..
Съвременните роялски деца,имат много по-щастливо детство от предшествениците си.

# 1 844
  • София
Честита Коледа и от мен

Страхотни снимки и видеа - благодаря ви
Камила и Ан си мерят лилавото на влизане в църквата Grinning
Палтото на Кейт е жестоко - и аз имах такова преди години, но беше черно. Страхотно е. На няколко от снимките и на мен Кейт ми се вижда бременна - палтото стои леко изпъкнало на корема. Но може и просто така да е застанало.
Джордж и Шарлот са невероятно готини с тези дрехи. Кейт е в тон с Шарлът - много хубаво са се комбинирали двете. Уилям с Джордж също са в тон.
Направо нямам думи - страхотни са всички. Бетон са - всичко е изпипано перфектно, до последния детайл. Направо са радост за окото Heart

Общи условия

Активация на акаунт