Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 746
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 875
На мен през ума ми мина, че може би е била бременна, но е загубила детето.

Не мисля, че биха обявили такова нещо публично.
Абсурд..Тва да не са нашите чалга певици,че да правят толкова лични драми,достояние за света?

# 1 876
Аз му нямам вяра на Омидчо. Все пак е най-близкия журналист до Съсексови.
Имал близки отношения с Маркъс Андерсън.

# 1 877
Това, че ще прекарат празниците с майка й не означава, че по цял ден ще са с Дория. Хората имат достатъчно време и за Дория и за приятелите си? Вие отивайки при родителите си по цял ден вкъщи ли стоите? 😁 Не се виждате с други хора? А и те са във ваканция 6 седмици, ще имат време за всички. 😄

# 1 878
  • Чужбина
Имал близки отношения с Маркъс Андерсън.

Той беше гадже на Маркъс.

# 1 879
Това, че ще прекарат празниците с майка й не означава, че по цял ден ще са с Дория. Хората имат достатъчно време и за Дория и за приятелите си? Вие отивайки при родителите си по цял ден вкъщи ли стоите? 😁 Не се виждате с други хора? А и те са във ваканция 6 седмици, ще имат време за всички. 😄
Ама разбира се..Колко сме глупави..Как не се сетихме,че приятелите на Мег и Хари са именно в Канада!
Благодаря,че ме осветли,инак все щях да се чудя защо отидоха там.

п.п.Ииии..Мармотите я подкараха като на ковейрна лента ..

# 1 880
На мен ми енапълно излишно въобще да обявяват официално, че тази или онази дукеса е бременна.  Щастието обича тишаната. А и няма как да не се забележи.
Е друго е разбира се да пъчиш наедрелия корем в 6 г.с. щото си преял с боб и зеле Joy

# 1 881
На мен ми енапълно излишно въобще да обявяват официално, че тази или онази дукеса е бременна.  Щастието обича тишаната. А и няма как да не се забележи.
Е друго е разбира се да пъчиш наедрелия корем в 6 г.с. щото си преял с боб и зеле Joy
Не е точно така.
Тези деца не са просто децата на Кейт и Уилям,те са деца на короната/монархията и подобни неща се обявяват задължително,в точно определен период,точно,както е задължителна и свалящята се якичка на роклите на Шарлот..

# 1 882
  • София
Паралел : Уилям и Хари с Диана / Шарлът и Кейт
https://www.instagram.com/p/B6hVGKRgzLt/?igshid=zjc26gb4aimk

Уилям и Диана / Уилям и Джордж
https://www.instagram.com/p/B6g4A0jgdKE/?igshid=16miqdyu9f95x

И едно забавно видео: Джордж супер ефективно бърка с лъжицата, та чак баба и Чарлз се разотиват : 😂😂😂
https://www.instagram.com/p/B6g1R9yHATv/?igshid=kynufyefl46n

Кейт носи за 3-ти път шапката:
https://www.instagram.com/p/B6g5BtOl6MQ/?igshid=1mkefwnql7xfa

# 1 883
Ама разбира се..Колко сме глупави..Как не се сетихме,че приятелите на Мег и Хари са именно в Канада!

Когато ти и приятелите ти имате много пари днес може да сте в Америка, след 5 дни в Канада, после в Италия, може да си джиткате, където си пожелаете. 😄 Достатъчно Коледи е прекарал с тати, бати и бабчето, време е за малко разнообразие. 😉

# 1 884
Мегзито може да е дала зор на Хари да се махат за Коледа, защото е разбрала, че децата ще присъстват за първа година.
Видя се, че те бяха в центъра на вниманието, ако и тя беше там, нямаше да я отразят.
Отсега нататък ще е така, Мегз!
Децата ще заемат централното място.
Тя ще е все повече в периферията.
Така е. Глупашки се хвърли в това семейство без да помисли, че в него има йерархия, тя с всяка година ще бъде изтиквана все по-надолу и надалеч. Да си беше продължила да пробва с певци и спортисти от острова, все щеше някой да ѝ върже....Joy

Ох, голям смях, и как точно разбрахме, че са с Дория, последно уж бяха с приятели.....
Сега, пък си и "джиткали" където си искат....Joy Е, нали от седмици се радвали на топлотата на канадците и красотите на страната....

И едно забавно видео: Джордж супер ефективно бърка с лъжицата, та чак баба и Чарлз се разотиват : 😂😂😂
https://www.instagram.com/p/B6g1R9yHATv/?igshid=kynufyefl46n
Ох, много забавно....Милото дете, с какво старание бърка и колко е сериозен, баба се стресна, че ще изхвърчи нещо от купата и ще я изцапа по бялата рокличка и подскочи, а Чарлз както винаги дъх не може да си поеме от хилеж...Joy

# 1 885
Сравняваш несравнимото..нито Ти, нито Ние, сме от висшата аристокрация и снахи и внуци
в Кралското семейство..дори Пипа е много далеч от положението на сестра си..това което за нас
е нормално или връх,за тях е предупреждение или вид наказание,
на тази 6 седмична "почивка" не заминаха доброволно..и да,мястото и обстановката отговарят на ранга на Хари
а и ще се запознае по-отблизо как се опазва природата.Joy

# 1 886
това което за нас
на тази 6 седмична "почивка" не заминаха доброволно..

Уилямчо за какво го "наказаха", когато си изкара Коледите не с баба, тати и Хари? 😁

# 1 887
  • София
Според мен по-правилно щеше да е Дория да дойде при тях в ОК. Пак можеха да прекарат празниците с нея, но щяха да си поемат и задълженията. Да отидат в църквата, заедно с останалите, да се появят тук-там, както направиха останалите. Никой не е казал, че задължително на Коледа трябва да са с роднините на Хари. Но това изчезване точно по Коледа за толкова дълго време определено буди размисли и подозрения.

# 1 888
това което за нас
на тази 6 седмична "почивка" не заминаха доброволно..
Уилямчо за какво го "наказаха", когато си изкара Коледите не с баба, тати и Хари? 😁
Ако следиш реда на присъствие за Коледа в Сандрингам
трябва да си забелязала, че след сутрешната служба в църквата на 25*
всеки заминава на някъде,самия Коледен обяд е  2 дни преди това
а Кейт и Уилям не са присъствали само веднъж,когато беше бременна с Джордж
и се чувстваше зле.. уважителна причина,няма да припада,
тогава замина при родителите си , да си почива докато влезе във форма.

# 1 889

Когато ти и приятелите ти имате много пари днес може да сте в Америка, след 5 дни в Канада, после в Италия, може да си джиткате, където си пожелаете. 😄 Достатъчно Коледи е прекарал с тати, бати и бабчето, време е за малко разнообразие. 😉

Мхм..А какво станА с "приятелите"?

п.п.Инак съм съгласна,че когато имаш пари може на Бъдни Вечер да си в Азия,на Коледа в Европа ,е и?
Докога ще сравняваш коне с кокошки?Не разбираш ли,че съпруга на принц не е баш същото като  съпруга на милионер- мутрафон?
Сега..То вярно,че Мъг продължава да си има визията на момиче от лотарийни игри ,та разбирам,защо ви е толкова трудно да приемете новата и роля,но мъжът и е принц.Не е футболен играч,не е банкер,не е продуцент,нито крупен магнат..Принц.Това променя всичко,и докато Мег-ата не проумее този елементарен факт,фенклуба и ще се радва още дъъъгло време на тяхното прайвъси,на стари снимки,нескопосани колажи и гръмки новини от типа на ЕЖК,пардон.."Бяха видяни..."От кого,къде точно,какво правеха?Толкова пък обидени на света,като ощипани моми да се фръцнат и покрият и да не устоят верните си фенове с по една добра дума и благопожелание за Коледа?Проява на мноого лош вкус и липса на елеменарно възпитание,което на Мег може и да липсва,но на Хари не.За това смятам,са баннати и им е наложена изолация,не само от РФ,но и въобще в публичното пространство..То де що има нещо кралско,пък било и куцо,кьораво,сакато,всичко се изиниза да се покаже пред света по коледните празници,само на баш монархията,втория принц го е хванала липсата..   Щото то при тях в Уиндзорското Сурсулево е концерт по желание.."Искаш ли,бабе да дойдев с нас на църква по Коледа? - Не,не ща,искам при тъщата..-Ами,добре,бабе,вие с Мегчето си знаете най-добре"...Joy

Общи условия

Активация на акаунт