Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 716
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 890
Честита Коледа! Изгледах всичко от църквата - и снимки и видео. Всички са чудесни. Личи си че се разбират и им е приятно заедно.   Там където Джордж готви е супер. Чарлз как му се радва истински.  И после ми обяснявате как всичко в КФ е поза, как ли пък не...
Снимката на Съсекс - отврат.  И пак верните дружки  почнаха да ръсят простотии.  Както някой писа "виж какви са му приятелите, за да разбереш какъв е той". А иначе М и Х нека "доброволно си почиват" с роднини и приятели в Канада🤣
Само имам питане - Мегън какви роднини  и близки приятели има в Канада?

# 1 891
Проява на мноого лош вкус и липса на елеменарно възпитание,което на Мег може и да липсва,но на Хари не.За това смятам,са баннати и им е наложена изолация,не само от РФ,но и въобще в публичното пространство..То де що има нещо кралско,пък било и куцо,кьораво,сакато,всичко се изиниза да се покаже пред света по коледните празници,само на баш монархията,втория принц го е хванала липсата..   Щото то при тях в Уиндзорското Сурсулево е концерт по желание.."Искаш ли,бабе да дойдев с нас на църква по Коледа? - Не,не ща,искам при тъщата..-Ами,добре,бабе,вие с Мегчето си знаете най-добре"...Joy

Щом бъдещият престолонаследник на Великобритания може 2 пъти да не прекарва Коледата с уважаемата кралица, то значи и брат му има това право. А ти щом искаш си вярвай, че са натирени, може даже да вярваш и, че преди това са ги пребили! 😄

# 1 892
  • Bristol
Според мен по-правилно щеше да е Дория да дойде при тях в ОК. Пак можеха да прекарат празниците с нея, но щяха да си поемат и задълженията. Да отидат в църквата, заедно с останалите, да се появят тук-там, както направиха останалите.
Мисля, че Дория избягва да е в свелината на прожекторите. Затова и не я виждам, да отиде на църва с кралското семейство, въпреки че покана от кралицата не се отказвала Wink Нито пък я видяхме на холивудското бебешко парти.

# 1 893
  • Sydney
Спрете се Бре!

Ето един филм за кухнята на кралското семейство... за някои неща съм силно изумена...

https://youtu.be/dJ-n8Mgjj3Y

# 1 894
Спрете се Бре!

Ето един филм за кухнята на кралското семейство... за някои неща съм силно изумена...

https://youtu.be/dJ-n8Mgjj3Y

Не бих се хванала да гледам, но ми е интересно какво те е впечатлило. Би ли споделила накратко.

# 1 895
  • Чужбина
Според мен по-правилно щеше да е Дория да дойде при тях в ОК. Пак можеха да прекарат празниците с нея, но щяха да си поемат и задълженията. Да отидат в църквата, заедно с останалите, да се появят тук-там, както направиха останалите.
Мисля, че Дория избягва да е в свелината на прожекторите. Затова и не я виждам, да отиде на църва с кралското семейство, въпреки че покана от кралицата не се отказвала Wink Нито пък я видяхме на холивудското бебешко парти.

Кога пък Дория е била поканена, че била отказала покана?

Дория не беше на бебешкото парти, защото имала ангажимент. А не че не се е показвала. Дория иначе няма проблем да я снимат. Има един куп снимки как си разхожда кучето в нета.

# 1 896
Колко пък да избягва прожекторите, Дория?
Голямо избягване, затова се снима с Кралицата.
Не си спомням Карол някога да е натрапвана из кралските снимки.
Или да е ходила на събития с дъщеря си, както Дория ходи 1 път с Меган, без да й е там мястото.
Коя е тя, че да присъства на работно събитие с Меган?

# 1 897
Защитници виьдам,мразещи не.
Къде видяхте омраза?
Просто това намилане за щастливо прайвъси няма нищо общо с истината,и никакви там приятели,майки и прочее не са и не могато да бъдат фактор,нито пък причина Хари да не се появи и да каже две  думи от името на неговото семейство към РФ и към света.Все пак,брат е на престолонаследника,не е на петел гребена..Мълчанието му е нелепо и необяснимо,единствената възможна причина която допускам,е или не е в състояние,или му е забранено.Залагам на второто.

# 1 898
[quote author=Какво? link=topic=1160008.msg39895970#msg39895970 date=1577363744
..То де що има нещо кралско,пък било и куцо,кьораво,сакато,всичко се изниза да се покаже пред света по коледните празници,само на баш монархията,втория принц го е хванала липсата..   Щото то при тях в Уиндзорското Сурсулево е концерт по желание.. "Искаш ли,бабе да дойдеш с нас на църква по Коледа? - Не,не ща,искам при тъщата.. -Ами,добре,бабе,вие с Мегчето си знаете най-добре"...[/quote] Joy

Еее-ее..не-е..така не съм се смяла скоро..Joy Joy Hands Clap

# 1 899
А не..В такава простотия не мога да повярвам,не искай това от мен.Уважение към широката фантазия която демонстрираш,(особено вадейки доводи лъскащи имиджа на лчбимката ти),но не всички сме така надарени..

Айде, айде, не си била надарена, ама успя да изкараш кралицата рептил, нали? Joy

# 1 900
Омраза не виждам. Или може би се е трило?
Прочетох, че Уил и Кейт не са били в Сандригам 2 пъти. Мисля, че е веднъж, когато Кейт беше в ранна бременност с Джордж, но пак с Уил бяха ходили на църква. Има и снимки. По Коледа не са напускали страната никога и винаги са вършили работата по празниците. Така, че е съвсем нормално хората да се чудят защо Съсекс изчезнаха в друга държава точно по това време. Всичко е възможно по принцип, включително и разногласия.😃

# 1 901
.

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 15:33 от Какво?

# 1 902
  • София

Тя пак може да дойде в ОК и без да е в светлината на прожекторите. Не е длъжна да ходи на църква или да обикаля заедно с дъщеря си по време на ангажиментите й. Може да си стои кротко в дома им и да си прекара там каледните празници.

# 1 903
А не..В такава простотия не мога да повярвам,не искай това от мен.Уважение към широката фантазия която демонстрираш,(особено вадейки доводи лъскащи имиджа на лчбимката ти),но не всички сме така надарени..

Айде, айде, не си била надарена, ама успя да изкараш кралицата рептил, нали? Joy
Ако искащ да кажеш,че скромната ми особа е измислила световната конспирация,то дълбоко съм поласкана от оценката ти,но уви..Скромни са възможностите ми и нямам нищо общо със създаването на тази теория..Grinning

# 1 904
От сърце съжалявам тези момиченца.Толкова малки,а вече сираци.
Това,че Шамандурекът е черен и с,да кажем,духовна или шарлатанска професия,не означава,че ще бъде лош мъж на майка им,но все пак бащата си е баща.И винаги ще са тъжни по Коледа.

Ключът към историята на Съсекс е именно дълго отстъствие по Коледа.
Не се убиха от работа през годината,могат да излетят където искат преди или след Коледа.
РФ се появява задружно по Коледа,Великден и евентуално някоя сватба,незадължителна.
Сега се държат,все едно  Съсекс не съществуват.Нито споменаване,нито обяснение,нито ред на любов,липсване,който да подскаже,че всичко между тях е наред.Мисля,че Съсекс получиха отговора,който заслужаваха.Както и всички,позволили си да си играят с фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт