Кралски работи и клюки - декември 2019

• 123 709
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Чужбина
Да, ама тоя шаман е шарлатанин и вижда в нея паричките. Как може да му вярва, че преди в Египет е била неговата кралица? И той шантав, и тя шантава.

За норвежците говоря.

Жално ми е и на мен за децата, както и за таткото. Какво е принудило този човек да вземе такова решение?

# 1 906
Да, ама тоя шаман е шарлатанин и вижда в нея паричките. Как може да му вярва, че преди в Египет е била неговата кралица? И той шантав, и тя шантава.

За норвежците говоря.

Жално ми е и на мен за децата, както и за таткото. Какво е принудило този човек да вземе такова решение?
Вероятно много неща,но не ми се вярва изборът на жена му,Египетската кралица,да не го е засегнал.
Поне жена му да си консумираше дискретно връзката,а тя си спретна цирка без мисъл,че наранява и дискредитира най-близките.И кралските семейства не са застраховани от тъпи и егоистични попълнения.

# 1 907
  • На топло
Офффф, Хари и Мегън са много жалки 🙄.
Дистанцират се от Кралското семейство, предпочитат "приятелите" на голямата актриса и мама Дория, която като една добра майка си е оставила детето на отглеждане при бащата.
Но не забравят да подчертаят всеки ден в Инстаграм, че са Royal Highness.....😆
Що не хвърлят и титлите като са толкова свободолюбиви и смели? А? Някакво мнение по въпроса...

# 1 908
  • Русе, у дома
Даяна по Коледа през годините.
https://www.vogue.ru/gallery/v-chem-princessa-diana-otmechala-zi … kJ2mHQABGdBOdK0eQ

# 1 909
Омраза не виждам. Или може би се е трило?
Прочетох, че Уил и Кейт не са били в Сандригам 2 пъти. Мисля, че е веднъж, когато Кейт беше в ранна бременност с Джордж, но пак с Уил бяха ходили на църква. Има и снимки. По Коледа не са напускали страната никога и винаги са вършили работата по празниците. Така, че е съвсем нормално хората да се чудят защо Съсекс изчезнаха в друга държава точно по това време. Всичко е възможно по принцип, включително и разногласия.😃

Уилям и Кейт 2 пъти не са били с Бети на Коледа. През 2012 г., когато е била бременна с Джордж, както и през 2016г. Като гледам Бети е жива, не е умряла от мъка. 😄

https://www.hellomagazine.com/royalty/2016121635269/prince-willi … ily/%3fviewas=amp

# 1 910
# 1 911
На мен лично ми омръзна да броите кой колко пъти и къде карал Коледа...
Забелязва се едно нещо: Съсековите отидоха в Канада, или САЩ, или някъде на майната си за деня на благодарността, пък ги няма месец и половина вече. Прави впечатление, че отсъстват дълго, а не че не са били на Коледа с останалите. Да, и престолонаследника е карал другаде, но по-незабележимо, защото отсъствията му са били кратки. Поради прекалено дългото отсъствие на тези сега остава впечатление, че двамата "реформатори" са изпратени на принудителни реформи вдън горите тилилейски или канадски, все тая... Joy

Въпросът е тук най-вече какво ще стане като се върнат. Защото скоро трябва да се върнат. Или вече трябва да са в ОК, защото утре свършват Коледните празници и остават няколко дни до Нова година. Ще се разбере дали просто са си почивали, или по-вероятното -  са били на превъзпитание.

ПП. Това с парите направо цепи мрака. Още имало хора, дето живеят с представата , че парите са това, което движи света на монарсите.
Ме, не, не са парите. Те са само някакво допълнение. Щото ако бяха парите, щяха да си бъдат обикновени богаташи. Меганка се ожени за улавия не заради парите му, защото той на практика няма толкова лични пари, колкото има един ритнитопковец примерно, а заради другото. Важното. Обаче не го получи и излезе излъганото камилче.Всички пари на света не могат да й купят това, което иска, но няма да получи никога. Да го напиша ли, или няма нужда? Twisted Evil

# 1 912
Омраза не виждам. Или може би се е трило?
Прочетох, че Уил и Кейт не са били в Сандригам 2 пъти. Мисля, че е веднъж, когато Кейт беше в ранна бременност с Джордж, но пак с Уил бяха ходили на църква. Има и снимки. По Коледа не са напускали страната никога и винаги са вършили работата по празниците. Така, че е съвсем нормално хората да се чудят защо Съсекс изчезнаха в друга държава точно по това време. Всичко е възможно по принцип, включително и разногласия.😃

Уилям и Кейт 2 пъти не са били с Бети на Коледа. През 2012 г., когато е била бременна с Джордж, както и през 2016г. Като гледам Бети е жива, не е умряла от мъка. 😄

https://www.hellomagazine.com/royalty/2016121635269/prince-willi … ily/%3fviewas=amp
Точно в тази статия пише това:
"The Cambridges won't miss out on the Sandringham celebrations entirely – HELLO! understands that they are expected to head to the estate in Norfolk at some point over the festive season, possibly on Boxing Day where little George and Charlotte can enjoy some quality time with uncle Prince Harry, who recently returned from a tour of the Caribbean, as well as grandfather Prince Charles and his wife the Duchess of Cornwall." В един момент по празниците са отишли в Норфолк при чичо Хари.😃 А преди това са на църква с Мидълтон, като църквата е същата, в която после се омъжва Пипа. Та това имах предвид с поста си - не са напускали страната и са били пак на фокус, дори и да не са били винаги с Кралицата.

# 1 913
Защо трябва да са на фокус по време на почивката си? И какъв е проблемът, че са напуснали страната, свободни хора са и могат да прекарат празниците където си пожелаят. Уилям също е свободен да прекара празниците със семейството на жена си или пък в някой курорт. Сигурна съм, че самата кралица не го приема толкова драматично. 😉

# 1 914
Аз не съм казала, че е проблем, а че Кеймбридж са били на фокус, а сега Съсекс не са изобщо и някои хора затова се чудят защо хич ги няма. Това е.😃
А вече кой как се чувствал и иска ли да бъде там където е, само той си знае.

# 1 915
  • Countryside
Едва ли са отлъчени Съсекс. Правят се на интересни според мен. Прайвъси, ама титлите не ги отписват. Всеки пост в Инста е с титлите им. То така не може, хем прайвъси, хем титли. Трабва да дават своя принос в дивиденти за РФ. Харко изглеждаше много близък с брат си и Кейт, когато беше ергенИН. Все беше лепнат за тях. Сега какво се прави на дръж ми шапката. 100% му е криво от ситуацията, в която се нахендри. И не му е виновна само Мегиту. То трябва и акъл. А РФ се правят, че няма проблем. Като се отсърди, ще го реабилитират и толкоз. Невър комплейн, невър иксплейн. Да беше и Харко дресиран така, че да не се излага като многострадалната Геновева. Срамота, здрав, прав мъж на 30+, ще реве като някоя баба от Сусурлево.

Апропо, на мен ми липсват с Мегиту. Весела кръпка са, в така добре смазаната машина на РФ.

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 17:54 от Сиренце

# 1 916
  • Чужбина
Кратко клипче с Катрин от вчера:

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1209939805884354560/pu/vid/ … jJ9YDW.mp4?tag=10

А Маркъл е обявена за една от най-добре облечените от британския Воуг:

https://www.vogue.co.uk/fashion/gallery/best-dressed-women

P.S. Слагам в скрит текст две любимки, които са сред добре облечените, но по модни събития:

Скрит текст:

Уникална както винаги:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 17:48 от Eleonora_27

# 1 917
А РФ се правят, че няма проблем и толкоз. Като се отсърди, ще го реабилитират и толкоз.
Също е възможно.
Но те дават винаги някакво обяснение,дори да е прах в очите,като с Андрю.А после си го пенсионираха.

# 1 918
  • Countryside
Дано да нямат някакви проблеми, а всичко да е сръдня и суета. И да им дойде акъла на Съсекс откъде изгрява слънцето.

# 1 919
А Маркъл е обявена за една от най-добре облечените от британския Воуг:
При това положение вече са леко реабилитирани и си мисля, че няма да се възползват от прайвъсито при завръщането си.

Общи условия

Активация на акаунт