Кралски работи и клюки - декември 2019

• 122 300
  • 2 351
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Чужбина

Ох, сега четох, че Кралицата била определяла кой да става член.

Значи нЕмам никъв шанс Joy

Защо? Ти ли беше, дето я определи от Сусурлево.

hahaha Purple Heart

# 2 011
  • Майничка

Само припомням приликите..Звездата с 6-те лъча(Давидовата звезда)с ясно подчертаните лъчи,кръста..

Ъ-ъ, проблем с броенето? Лъчите са 8. Освен това, Орденът на железния кръст е създаден  доста преди викторианския, в началото на 19 век (този на Виктория е от края на 19в.), по повод пруските победи над Наполеон. Логично е било нацистите да го възродят, като символ на приемственост с германската империя от силния й период.

А "звездата" на викторианския орден идва от тази на Ордена на жартиерата, най-старият британски орден, която пък датира от 17в. и лъчите й обозначават "розата на ветровете" - посоките на света (4 главни и 4 комбинирани). При другия стар орден, шотландския на магарешкия трън, "розата" е само с 4 лъча (основните посоки), а в нея е вписан кръстът на св. Андрей (който е като Х).

Хералдиката, като цяло, е относително точна наука, с ясна символика и в нея няма безкраен набор комбинации.

# 2 012
  • На топло
Малко снимки...

Скрит текст:

И алчната бизнесменка, ще гледаме шоу през 2020 😁

# 2 013
  • Чужбина

Хаха, една принцеса за малко да си загуби пантофката.

# 2 014
Хари много ми харесва без брада. Придава му младежко излъчване, а сега ми прилича на чичко.
На снимката, на която гледат нещо на телефона, Чарлз има физиономията на баба ми, като и покажа нещо на смартфона.
Готино трио са били Кейт, Уилям и Хари. Жалко, че няма ни помен от добрите им отношения и вместо да станат великолепната четворка, изглежда все едно отношенията им се разпаднаха.
На Мегън наистина ли и и се е очертал пъпа в роклята или само така ми изглежда?

# 2 015
Радвам се, че "натирените" и "строяваните" от кралското семейство продължават да реализират идеите си. 🙂

# 2 016
  • Чужбина
На Мегън наистина ли и и се е очертал пъпа в роклята или само така ми изглежда?

Да. Много странно. Тоя нейния корем стана световно известен.

Аз му викам джабъл корем, щото й се тресеше наляво-надясно.

И с тоя пъп. Толкова ли не се е виждала в огледалото.

# 2 017
Дейлито сън не спят да преброят кое и колко струва в имението, в което Съсексови са прекарали Коледа. 😄

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7832511/Meghan-Harry-sp … ront-mansion.html

# 2 018
  • Чужбина
Дейлито сън не спят да преброят кое и колко струва в имението, в което Съсексови са прекарали Коледа. 😄

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7832511/Meghan-Harry-sp … ront-mansion.html

Значи това не може да е вярно.

След като Дейли го казва, значи не е вярно.

Или?

Ти нали не четеш Дейли. Дори ме съветваш да не го чета.

Защо пускаш линкове към Дейли?

# 2 019
  • На топло
На мен Дейлито от няколко дни не ми се отваря заради ad blocker.
Прочетох в друг сайт.
Ако тази новина е истина, идеята на алчната бизнесменка е несъвместима с идеята на Короната😅.
Ще има интересно развитие цялата история.

# 2 020
  • Чужбина
Просто журналистите ще ги подгонят и ще й разкажат играта на Маркъл.

Те имат толкова много инфо за нея и само чакат да го пуснат.

Напрао няма да останат пуканки ... Предвиждам.

# 2 021
  • София
Какво съм изпуснала пак? Каква бизнесменка?
Ох, 3 дни ме нямаше. Може ли някой да ми преразкаже?

# 2 022
Аз не им вярвам, просто ми е забавно как все броят кое колко струва, но дали струва толкова не е никак сигурно. 😄 Казвала съм ти и преди, че преглеждам Дейлито, как ще изпусна някоя измишльотина? 😀

# 2 023
  • На топло
За журналистите е ясна, ще пишат статии, ще увеличат цената на рекламата, сигурно я благословят Мегън за простотията и😅.
Виж британците...🙄
И Кралското семейство...🙄

# 2 024
Дейлито през телефона. На компютъра е нещо ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт