💪"Игри на волята: България" - Тема 14 /Финал/

• 186 119
  • 5 809
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Четох, четох и учудващо, но не се изненадах от позицията на повечето пишещи тук. От край време ССФ не харесва шамари с дясната ръка, но си умира от кеф ако я зашлевят с лявата. Даже убеждава и останалите, колко аджеба е приятно 🤦♀ 🤐 и неиспускаемо преживяване, пък и видите ли с лявата е по-различно, нежно, почти романтично🤦♀.
Отдавна обявих, че моя фаворит излезе, така че не ме интересува кой ще победи, но ми направи впечатление разностранния триъгълник с който мерите.
Не сте ли се замисляли за петиция!? 🤦♀

# 121
  • Испания
Браво на Марешка. Присъединявам се и аз към чакщите мнението на Амелия- Мира. Не съм изненадана, че Марешка пуликува пост за случилото се. Винаги си е казвала какво мисли добро или лошо. Мълчанието на останалите жени ми се струва, че е по скоро заради това, че не харесват Ана-Махния, а не защото подкрепят Веско. Като жени обаче може да се защитят, защото аз като жена се чувствам обидена от това, че някой си льольо ще кара една жена да му глади ризата. Ний да не сме им слуги на "мъжете".  ай шмусъ

И аз не харесвам Ана-Мария, но това никога няма да ме накара да застана на страната на малтретиращия я боклук.

# 122
Г-н Панчев USA България днес се прибира за.... Финале Гранде

# 123
  • Испания
Господин ли? Тоя нещастник е толкова господин, колкото аз - ядрен физик.

# 124
  • София
По-интересни са реакциите на другите. За Марешка не съм изненадан.  И аз очаквам реакция от Амелия. Грозно е, обаче че останалите жени - Радостина, Венцислава, Гичка и т.н. си мълчат.Дори Елена и Стефания не го коментираха активно. Това означава че повечето жени от сътезтелките по подкрепят, което е шокиращо!

И аз съм крайно изненадана от мълчанието на Гичка. Конкретно от нея очаквах много активна гражданска позиция против Веско. От Анита също. Много недойстоно си мълчат и двете. Срамота. MaskLaughing
LaughingLaughingLaughingLaughing

Забавлявате ме безкрайно!
Е, че ние за какво сме в тази тема, че и във форума? Нали, за да те забавляваме! Радваме се, че изпълнихме предназначението си!
Рапорт даден!  newsm53

# 125
  • Другата България
Скрит текст:
Благодаря за темата!
Благодаря и на съфорумката,жертвала се с глас за Анка! Simple Smile
Аз искам да видя финалните игри,защото моят победител ще се реши от представянето му в тази част,
аз предаване за характери не гледам.
Скрит текст:
Жалко,че всичко това ще се събере в една седмица,а можеше да са две.Като гледам и ще почнат да повтарят игри,а ми се искаше да има нови ,и по-комплексни.Това нека да е като пожелание,в случай че ще има втори сезон.
Хареса ми като цяло форматът.За финала - не съм съгласна да се троша,мизерствам и трепя и накрая някой от дивана да ми решава съдбата.По-справедливо е да стане с гласовете на хората,които са минали през всичко това като мен.
Именно, именно. Това го казвам многократно. Но явно доста потребителки, фенки на Биг Брадър и свикнали да анализират кой как кого и защо поставят това на първо място и това им е водещо за определяне на фаворит. Остави друго, ами и на база това се продължава с анализите за това какви сме ние, какво обичаме, как го обичаме, къде го обичаме и от кого го обичаме. hahaha УмрЕм си да ме анализират непознати хора, гледащи три месеца "Съдби на кръстопът"... Stop, тоест, смятайки, че това гледат....

И във връзка с игрите, и само игрите Добата ми е на трето място заради това. Силен, мощен, издръжлив, не е глупав, но не е комплексен. Не плува, тромав е на моменти като Веселин, и малко с баланса го няма. А нали все пак търсим най-добрия състезател? Wink

# 126
Г-н Панчев USA България днес се прибира за.... Финале Гранде

Да не го чакате на летището 🤓

# 127
Иска ли питане  newsm01

# 128
  • Другата България
Аз да ви питам стори ли ви се, че едната, "розовата" близначка-аз не ги различавам, се е наляла доста повече от другата? Или е от роклята? Тъкмо се бяха вкарали във форма в състезанието, сега пак са се поизпуснали.

# 129
  • Пловдив
На “розовата” повече ѝ личеше, иначе и двете са поналяли и то не по кило - две.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 17:20 от AlexaS

# 130
  • Испания
То и аз не обичам да ми казват кого и за какво точно трябва да харесвам и да ми го повтарят по няколко пъти на страница още от първата тема, ама на - форумът е голям и съветници дебнат отвсякъде. Пускам си ги покрай клавиатурата.

# 131
Браво на Марешка!
Реакция на Роберта е жалка.

Марешка понякога много простее, но за мен тя беше най-красивата и една от най-силните жени в това предаване. Винаги имаше собствено мнение.

Докато Роберта си беше жалка отвсякъде. Аз продължавам да вярвам, че нейното решение да се изправи срещу Томас беше повлияно от силните и чувства към Веселин. Тя просто повтори неговия избор, без да се замисли, че шансовете и срещу Март са много по-големи от тези срещу Томас. Всъщност на същата тази елиминационна игра, където имаше много катерене и слизане по стълби, като нищо Март отпадаше.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 17:27 от Telesilla

# 132
  • Другата България
На “розовата” повече и личеше, иначе и двете са поналяли и то не по кило - две.
newsm78 Абе и на мен така ми се стори, ама си казах, че е от позата и от по-светлата рокля. Видях и аз, че са се наляли, в предаването лично аз повече ги харесвах. Но имат страхотни усмивки тези момичета, аз съм убедена, че ще ги видим в някой последващ ТВ проект на НОВА. Не заради усмивките Laughing, няма да ги изпуснат продуцентИтИ, златна мина намериха с тези двете.

# 133
  • Sofia
Скрит текст:
Гледай анкетата, Тупарев, а има-няма часове, откакто е пусната. Гледай и чети и в мрежата, че всечки четем. Имаш седмица време още Wink!
Гласувах и аз. За Вес...опс, за човекът, който вече казах, но пак ще го кажа-който им направи сезона. Подписвам се под това мнение на Арт-Деко
Цитат
Харесвам Добрин като човешко същество, но пълното му скатаване от конфликти не е защото си е такъв, ами от предпазливост и много яка стратегия, което не ми е от най-любимите и в живота, и в игра като тази!
След Юли съм за Пламен, и после за никого. Може би за Добата, но СМС за него не бих пуснала. Виден фен съм на подобни и не само формати, гледала съм, писала съм, но никога досега за достолепните си години Wink не съм пускала СМС. Сега ще го направя за първи път. И то не защото вярвам, че това - СМС-ите ще е правилен начин за излъчване на победител, а защото евентуално ще се окаже единствения. И защото съм съгласна с Дяволо и с едно негово по-предно мнение-четейки в мрежата, феновете на Юлиян са сигурни, че ще спечели. И ще стане като на избори-защо да гласувам, като Х така или иначе ще спечели? И накрая пасуването води до победа на У. Та ще пусна СМС-и, не много, но ще го направя.
Прочетох много смешни квалификации и характеристики за Юлиян в темата Laughing, и то повтаряни с такава категоричност от хора, които не го харесват, че накрая се замислих дали наистина се смята, че като повториш една лъжа многократно, нямайки какво друго да кажеш, започваш да си вярваш, че е истина? Thinking Риторично си питам, отговор не искам, последна седмица, нито ще влизам в словесен двубой с който и да било за кауза пердута, нито има смисъл. Само моля да не се повтаряме, че се пише доста и едно нещо прочетено през пост става много тегаво да се намила. Peace
Още снощи писах за промото за понеделник. И ако и след него има хора, които не мога да направят разлика между поведението на Веселин към Ана в частност и към женското съсловие като цяло и това на Юлиян към жените в предаването, към които е изразявал някакви емоции, няма аз да съм пристрастната.Благодаря отново на Смайли за темата и оформлението ѝ, благодаря и за анкетата! Hug bouquet

Понеже аз съм една от тези, които не харесват Юлиан, ако горното е насочено срещу мен, имам право да си кажа мнението, независимо дали същото се харесва или не. А то е такова и е категорично, само и единствено защото до момента обектът, към когото е адресирано не е направил нищо за да го промени. Когато се изтъкват примери и причини, това не се нарича психонализа, а аргументи в подкрепа на написаното. Останалото е "чесане на езици" и оставяне на епидермис по клавиатурата. Simple Smile Не знам за какво "намилане" иде реч.... Simple Smile
Скрит текст:
Именно. То е ясно, че всички харесваме различни хора, ама сега аз за Пламен например да пиша ли във всеки пост, че го смятам за мишка, или Добрин също за нещо подобно, или Томас за още по-голям....мишкоподобен? Говоря за това кой какъв бил като човек, като намсиквоси, слагат се характеристики, правят се психоанализи, хора се опитват да звучат професионално, а става смешно...ок, но да го повтаряш постоянно наистина от смешно става досадно. Същото и с безкрайните цитати в цитати в цитати в цитати в цитати.... ooooh!, елементарна култура на форумно общуване е да направиш това, което казваш годно за четене от събеседника. То аз скролвам такива постове и никове, по дефолт игнор, но мазоли имам вече, а от телефон е направо ужасно.[/guote]

# 134
Това как изглеждат близначките много зависи от грима им. На мен най-много ми допадат без, а с тези червила в цвета на дрехите им постигат някакъв вамп ефект, който не им подхожда. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт