💪"Игри на волята: България" - Тема 14 /Финал/

• 186 131
  • 5 809
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Близначките не харесват Ана. Осъдиха Веско в студиото, но няма да го направят публично, защото първо той към тях се държа добре, макар и за кратко, второ направи им комплименти за играта и за спортните им качества, и трето-от ден първи те са против Анка. Няма са се променят сега за седмица.

# 106
  • Русе/София

Цитат
Харесвам Добрин като човешко същество, но пълното му скатаване от конфликти не е защото си е такъв, ами от предпазливост и много яка стратегия, което не ми е от най-любимите и в живота, и в игра като тази!
След Юли съм за Пламен, и после за никого. Може би за Добата, но СМС за него не бих пуснала.

Благодаря отново на Смайли за темата и оформлението ѝ, благодаря и за анкетата! Hug bouquet

Това е и моето мнение за финалистите.

# 107
  • София
Скрит текст:
Да ви прави впечатление гробното мълчание на всички участници /с изключение на просташката подкрепа на Роберта, чийто пост някой публикува в предишната тема/ относно случилото се? Тези, които не са били свидетели на изявата на Анабола, са гледали в петък. И? Гробно мълчание.

Мълчанието е знак на съгласие.

Е как да ги хареса човек!
Марешка е писала.
Скрит текст:

В такъв случай, поздравявам Марешка, макар че не я харесвам. В Инстаграм не открих ничия реакция.

Благодаря, че публикува поста.
Браво и от мен на Марешка!
След като Смайли спомена за поста на Роберта, който явно съм пропуснала, започнах да го търся в предишната тема и стгнах до 139 стр. отзад напред /а те са 170/, но не го откривам с търсачката /"роберта"/.
Моля, Praynig ако някой знае потребителката, която го е публикувала да пише, да го търся в нейните публикации. Praynig

# 108
  • Пловдив
Не смятам, че Добрин се е скатавал от конфликти. Конфликтите са били между Юлиян и близначките, и нито една от двете страни не е била безпомощна или нуждаеща се от адвокат. Това да не си на всяка манджа мерудия не е скатаване. Някои хора обичат да се разправят и да търсят обяснения, други са по-уравновесени и над нещата.

Поста на Роберта:

# 109
По-интересни са реакциите на другите. За Марешка не съм изненадан.  И аз очаквам реакция от Амелия. Грозно е, обаче че останалите жени - Радостина, Венцислава, Гичка и т.н. си мълчат.Дори Елена и Стефания не го коментираха активно. Това означава че повечето жени от сътезтелките по подкрепят, което е шокиращо!

И аз съм крайно изненадана от мълчанието на Гичка. Конкретно от нея очаквах много активна гражданска позиция против Веско. От Анита също. Много недойстоно си мълчат и двете. Срамота. MaskLaughing
LaughingLaughingLaughingLaughing

Забавлявате ме безкрайно!

# 110
  • Другата България
Скрит текст:
Скрит текст:
Да ви прави впечатление гробното мълчание на всички участници /с изключение на просташката подкрепа на Роберта, чийто пост някой публикува в предишната тема/ относно случилото се? Тези, които не са били свидетели на изявата на Анабола, са гледали в петък. И? Гробно мълчание.

Мълчанието е знак на съгласие.

Е как да ги хареса човек!
Марешка е писала.
Скрит текст:

В такъв случай, поздравявам Марешка, макар че не я харесвам. В Инстаграм не открих ничия реакция.

Благодаря, че публикува поста.
Браво и от мен на Марешка!
След като Смайли спомена за поста на Роберта, който явно съм пропуснала, започнах да го търся в предишната тема и стгнах до 139 стр. отзад напред /а те са 170/, но не го откривам с търсачката /"роберта"/.
Моля, Praynig ако някой знае потребителката, която го е публикувала да пише, да го търся в нейните публикации. Praynig
Не е пост на Роберта, а неин коментар на снимка мисля в Инстаграм на Веско, по-скоро на един от двата му пространствени оправдателни коментара. Там беше писала Роберта.

# 111
Скрит текст:

# 112
Браво на Марешка!
Реакция на Роберта е жалка.

# 113
  • Испания
Скрит текст:
Браво на Марешка!
Реакция на Роберта е жалка.

Малко ли им подгъзува на мъжете и за благодарност направиха всичко възможно да я изритат, ама с уважение. Та и си призна многократно, че в това племе е забравила защо е във формата. Овца!

# 114
  • Другата България
Не смятам, че Добрин се е скатавал от конфликти. Конфликтите са били между Юлиян и близначките, и нито една от двете страни не е била безпомощна или нуждаеща се от адвокат. Това да не си на всяка манджа мерудия не е скатаване. Някои хора обичат да се разправят и да търсят обяснения, други са по-уравновесени и над нещата.

Скрит текст:
Поста на Роберта:

hahaha Joy Значи пишем за Добрин, и пак Юлиян. Laughing Като зомбирани сте, точно като Е/С. Кой говори за Юлиян? Или само той и близначките са забърквали конфликти? Близначките и Наско поне аз имах предвид, и Добрин, тук изобщо не става дума за Юлиян и участието или неучастието на Добрин в някакви махленски разправии между тях тримата. Преди Юлиян да отиде в тяхното племе имаше достатъчно конфликти между двата обособени там лагера, Добрин беше подложен на унижение от страна на този на Е/С и вместо да се защити, се прикрепи като гласоподавател при по-многобройния. После в резиденцията вече с прабългарите и женската коалиция се луташе като пиле в кълчища днес тук, утре там, чудейки се къде да застане и при кого ще му е най-удобно и изгодно. Никаква ясна и конкретна позиция, изразено мнение, отстоявано, защитено, аргументирано. Бягане от отговорност, желание да си харесан на всяка цена и в този си стремеж да те е страх да си ясен в предпочитанията си. На последната номинация на Венца също. Пак мишкуване, той и си го призна. Аз не го осъждам, така е избрал, така играе, за мен е за предпочитане в пъти пред Веско например. Но понеже и Пламен има подобно поведение, а се приема за лицемер, но пък от друга страна е доказал за това време отново в пъти в игрите, че е по-комплексен от Добрин, то затова аз лично предпочитам Пламен пред Добрин.

# 115
  • София
Благодаря за темата!
Благодаря и на съфорумката,жертвала се с глас за Анка! Simple Smile
Аз искам да видя финалните игри,защото моят победител ще се реши от представянето му в тази част,аз предаване за характери не гледам.
Жалко,че всичко това ще се събере в една седмица,а можеше да са две.Като гледам и ще почнат да повтарят игри,а ми се искаше да има нови ,и по-комплексни.Това нека да е като пожелание,в случай че ще има втори сезон.
Хареса ми като цяло форматът.За финала - не съм съгласна да се троша,мизерствам и трепя и накрая някой от дивана да ми решава съдбата.По-справедливо е да стане с гласовете на хората,които са минали през всичко това като мен.

# 116
  • София
Момичета, благодаря!  newsm51

Замислих се, какво ли не може да направи една розичка и две-три погледчета с една жадна за внимание жена! Роберто, ма... засрами се...  smile3513

# 117
Благодаря за темата💐💐💐

Искаше ми се жена да спечели формата, но останалите три жени са контузени не само в игрите, но и в главите.

Яд, ме е за близначките с хъс и воля влизаха в игра. Бяха силни, умни и красиви. Елена беше по -добра в игрите, а Стефания по-красива. Извън игрите, бяха ужасни, само да ни си отваряха устите.

Гласувах за Добрин, нека доброто победи!

# 118
Браво на Марешка. Присъединявам се и аз към чакщите мнението на Амелия- Мира. Не съм изненадана, че Марешка пуликува пост за случилото се. Винаги си е казвала какво мисли добро или лошо. Мълчанието на останалите жени ми се струва, че е по скоро заради това, че не харесват Ана-Махния, а не защото подкрепят Веско. Като жени обаче може да се защитят, защото аз като жена се чувствам обидена от това, че някой си льольо ще кара една жена да му глади ризата. Ний да не сме им слуги на "мъжете".  ай шмусъ

# 119
Браво на Марешка! Ще ми се и Амелия Мира да беше написала нещо.

Роберта отдавна я отписах. Още когато заяви, че трябвало да се доказва пред мъжете ми стана ясно каква е.

Общи условия

Активация на акаунт