А, защо да има ореол (това към Елл), той изкарва пари от работата си с този клуб, не е като да е твърдял, че го прави безплатно?
То вярно, че мина време от предаването, но чак пък толкова.
Мога да мина за някой от страстните привърженици на Юлиян в темата, но ореол над главата му нито виждам, нито твърдя, че виждам. Това, че симпатизирам на някого, не означава, че го обожествявям, така че нека не преувеличаваме нещата от чуждо име. Харесвам го като човек и го подкрепям, защото го прецакаха, а това ме възмущава - това е най-точното описание на ситуацията. Разбира се, ако някой вижда ореол над главата на Юлиян, нека каже
То вярно, че мина време от предаването, но чак пък толкова.
Няма да го разпитват и няма да обсъждат нищо. Евентуално само ще споменат игрите. Предполагам, че ще стане така по две причини. Първо едва ли участниците в черешката са гледали чак толкова предаването. Второ - самият той няма да иска. По скоро би говорил за работата си с децата, за да му светне малко ореола, след като в Игри на волята се издъни.
Също така казваш, че в готвенето и чистенето е ясно, че не го бива. От къде, от какво? Кое точно от показаното провокира такава яснота у теб?
бяха просто мед, капещ от устата му, та ако си видяла първоизточника на неговата ответна реакция да те питам-ти как би постъпила в такава ситуация? Ето, Веселин трие коментарите, които не му харесват, при това трие съвсем възпитано поднесени въпроси, макар и иронични-на фона на параноично поведение иронични въпроси ще се задават, нормално. Юлиян ги оставя, седят си-грозните коментари, просто си изпусна нервите няколко пъти. Не знам кое е по-добрия вариант всъщност, казвам само, че каквото повикало-такова се обадило.
Метафора беше.

Отново. Но аз пък реших на Боянка да ѝ отговоря все пак, да постна какво ѝ написах, все още е там, но подозирам скорошно изчезване:

Метафора беше.

-кой от мъжете видя да го прави? Независимо от кое племе? Да припомням ли славяните, красавците и красавиците какво бяха оставили след себе си в рибарската жижа? Да припомням ли Бялото Мите като дойде какво видя и как ги нахока същите славяни за хигиената? Кой си пра гащите над чиниите в мивката?
Не общувал нормално на вечерите в предаването....наистина ли това общуване там, доколкото го е имало нормално, не по сценарий и пред камера ти е критерий относно реалното общуване на човек с различни от онези хора? Възможно е, за мен поне нещата са несравними. 

Препоръчани теми