💪"Игри на волята: България" - Тема 14 /Финал/

• 186 159
  • 5 809
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Вече стана ясно защо Веско държеше приятелчето му Март да гледа тази седмица как е отмъстил за него.
За самия Веско - той е убеден, че не е направил нищо лошо. Това е залегнало във възпитанието му от детството - най-вероятно е станал свидетел на подобен модел поведение при родителите си. Страхлива майка, жертва на домашен тормоз, за който никой не е подозирал или съседите, подобно на Радостина и Томас, са се скатавали.
Често такива деца израстват с убеждението, че това е правилния модел на поведение. Нищо чудно, че не може да си намери жена в Щатите - американките биха се възползвали да припечелят по някой друг долар, да не говорим, че не отговарят на представите му за перфектната жена - по цял ден около печката или гладеща ризи...

Ах, колко би било хубаво да се ожени за американка Весенцето. Ще носи бая годинки гладена ризка, ама раирана.
Ако обаче я доведе да живеят в България, американката ще глади ризи до откат, при нашите органи... Wink

# 151
  • София
Е как ШЪ СЪ извинява човека , ШЪ му падне рейтинга още по-ниско.

# 152
Той толкова да е доволен от постъпката си, че гръмко призова да го гледаме как е отмъстил за екскурзианта куфар Март

# 153
Е как ШЪ СЪ извинява човека , ШЪ му падне рейтинга още по-ниско.

Нали Joy Joy Joy

# 154
По-ниско от талпата )))?

# 155
  • Другата България
Аз имам друг дерт. newsm78
Чудя се защо някой може да предпочете Ана или Венца пред Томас? Според анкетата, Томчо горкия нито един глас няма. Пак да кажа, че е ясно, поне на мен ми е ясно, че всеки си има предпочитания, да не се разпознаят пак разни обидени госпожици, но Ана и Венца пред Томас? Наистина ми е интересно този/тези, които ги предпочитат как биха се аргументирали. Съвсем добронамерен ми е въпроса.

# 156
Чудя се защо някой може да предпочете Ана или Венца пред Томас? Според анкетата, Томчо горкия нито един глас няма. Пак да кажа, че е ясно, поне на мен ми е ясно, че всеки си има предпочитания, да не се разпознаят пак разни обидени госпожици, но Ана и Венца пред Томас? Наистина ми е интересно този/тези, които ги предпочитат как биха се аргументирали. Съвсем добронамерен ми е въпроса.

Просто всички са чели сценария според мен Joy

# 157
Венцислава има 1 приятелка, която пише и чете тук

# 158
Гласувах за Юлиян. От финалистите той единствен прояви воля за игри. Жалко че няма и втора награда - Добрин според мен също заслужава да бъде отличен по някакъв начин, но за съжаление няма никакъв шанс в подобен формат(имам предвид кой го прави). Останалите ще се опитам да забравя възможно най бързо.

# 159
  • Другата България
hahaha
Венцислава има 1 приятелка, която пише и чете тук
Забравих. Тя е много готина мацка между другото.

Просто всички са чели сценария според мен Joy
Това се сетих, ама нали не е в това смисъла на анкетата, или поне аз не го разбирам така. Говорим за кой заслужава, а не кой ще отпадне утре.

# 160
Томас от балета ми е най-малко дразнещ, но там прима балерината явно е една за аудиторията и затова гласуването е такова.

# 161
Томас и той е кукла на конци като Ана. Преди време аха аха да се откъсне от ядрото и пак го притеглиха. Играят си го както си искат. Неприятен ми е от деня, в който плетяха схемата за номиниране на прабългарите. После той като лошия вестител отиде при Амелия-Мира да искат гласа й и каза "даваме ти 2ма човека време ако си с нас" 🤪 Също и когато уж щяха да номинират прабългарите. Томас си удържа на думата, но когато Веско номинира Амелия-Мира, Томас пак му тича по дупето, и въпреки, че беше посочил прабългарин за номинация, капитана (тогава Томас) изпрати Амелия-мира в битка.

# 162
Гласувах за Юлиян.

# 163

Мен пък друго ми е чудно - според сценария, утре има елиминационна битка между Венца и Томас. Дали с гласуване са определени точно тези двама да отидат на двубой, а Анка и Тина са пощадени от номинации?!

# 164
Скрит текст:
Гласувах за Юлиян. От финалистите той единствен прояви воля за игри. Жалко че няма и втора награда - Добрин според мен също заслужава да бъде отличен по някакъв начин, но за съжаление няма никакъв шанс в подобен формат(имам предвид кой го прави).
Останалите ще се опитам да забравя възможно най бързо.

Ще ми се и аз да можех да кажа същото! Гледала съм разни реалити формати, но за първи път в петъчната вечер ми се случи да стоя в ступор пред телевизора и да се чувствам толкова омерзена. За съжаление, не вярвам това преживяване да го забравя лесно...

Сред останалите участници Томас за мене е мъжкият вариант на Ана-Мария.

Аз лично много се кефя на постовете на Мери Ан. Чакам ги с не по-малко нетърпение от самите епизоди. Всеки път, като се шмугна в "чаршафите" й, изпитвам душевен орг@зъм. 😉😁 Макар че не всеки път съм съгласна на 100% с нея... хмм... а само на 99%. 🙂

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 23:20 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт