Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 213 338
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 150
Искам сърдечно да благодаря на Лори на Константин. Много ми хареса това момче - подреден и с вкус, а и се занимава с бягане и спорт. Веднага се абонирах.
Щоленът и други влЬогърки може да вземат малко курс по подредба и чистота от него. Мъж, живее сам, а всичко блести у тях.

# 151
Гледам на Валери видеото с "коледните" рецепти. Тези рулца с канела изглеждаха покъртително, особено с глазурата отгоре. "Броколито е готово" хахахаха
Да, и не можах да разбера каква беше логиката да сложи ядково мляко, и после крема сирене ??!!?? А месото беше подметка,сигурно е сдъвквала 20 минути , всяка хапка...Егати превъзнасянето...:Д

# 152
Гледам на Валери видеото с "коледните" рецепти. Тези рулца с канела изглеждаха покъртително, особено с глазурата отгоре. "Броколито е готово" хахахаха
Да, и не можах да разбера каква беше логиката да сложи ядково мляко, и после крема сирене ??!!?? А месото беше подметка,сигурно е сдъвквала 20 минути , всяка хапка...Егати превъзнасянето...:Д

Логиката според мен е, че не поддържа вкъщи друго мляко, а за целите на видето да се закупи явно няма смисъл. Тя миксера от горния рафт не свали, защото не й се занимава ..Smile

# 153
На мен пък ми хареса този младеж Константин/е 😀. Да, може би е гей, но влоговете му ми станаха интересни и ги изгледах всичките.Глътка свеж въздух ми е, пък и домът му е мималистичен и подреден, абе абонирах се за него 🤣

Може ли линк? Нищо не открих.
Една или две страници назад има линк. Още по-назад пак има  Peace

# 154
до Tual  , Да, имаш право..:Д Но, ми стана много смешно, когато започна да дъвче месото и отряза кадъра, и продължи да говори.. :Д Иначе, много вкусно било   :Д

# 155
Мен като цяло ме съмнява Валерианата да е яла от “сготвеното”. След видеото е отишло директно в боклука

# 156
На мен пижамите на Ивана ми харесаха....😁😁😁

# 157
Не знам дали сте коментирали новото видео на Зорница за цистита. Не успях да остана безразлична към него след като отново много категорично говори за неща, които не са в нейната категория. Да, част от нещата, които каза, са така. Но да тръгнеш да говорш отново за любимите си дефицити в този случай... Е ту мач ми дойде. Unamused

# 158
Зорница като цяло има нещо неизживяно на тема медицина. Спрях да я гледам, когато се взе насериозно да дава компетентни съвети по всякакви здравни теми, но пък за някой може да е полезно подобно видео.

# 159
Гръмпи, на първа страница с големи букви си, щото тук не минава ден без МОЖЕ ЛИ ЛИНК ЗА ГРЪМПИ, та с надеждата да се спре тва чудо с питанията 😂🤞

Аз лично спирам да отговарям на може ли линк, щото е наистина подигравка към всички редовни членове на темата, с които заедно събирахме каналите на едно с цел улеснение на другите потребители.

Вчера гледах Пепе, превъртях Валери (в 2 видеа видях, че готви - да не е имала температура?), Елица гледах, пуснах Сладкиша, ама ми заби Интернета, а после и лаптопа и реших, че е знак от съдбата, превъртях Милена, която не разбрах за какво мрънка толкова като уж Влогмаса и бил любим, дали изпуснах някоя звезда от първия ден на ВлоКмас да се върна, че и без това скучая? Ама някоя, която си заслужава, моля ви 😂

# 160
Доколкото си спомням преди доста видеа Йоана Йоко твърдеше, че няма никакви подобрения по лицето си, няма хиалурон в устните, а в последното видео отиде да разгражда хиалурона в устните си.
Че беше реклама е ясно, но защо се залъгват зрителите по този начин, какво печели от това и какво лошо има да си каже истината.

# 161
О, много видеа, много за коментиране, не мога да смогвам. Ще се информирам от вас.
Аз пък станах фен на..... Флора Joy Абсолютно нищо общо нямаме, обаче ми е много сладка откачалка.

# 162
О, и аз съм фен на Флора Joy
Много е лудо детето. Вчера ѝ гледах румтура.

Абе аз да попитам за един линк - имало влогърска тема в мамата, може да кажете коя е? Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 163
Доколкото си спомням преди доста видеа Йоана Йоко твърдеше, че няма никакви подобрения по лицето си, няма хиалурон в устните, а в последното видео отиде да разгражда хиалурона в устните си.
Че беше реклама е ясно, но защо се залъгват зрителите по този начин, какво печели от това и какво лошо има да си каже истината.

Казваше, че няма пластична хирургия по себе си. Понеже хиалурона не се брои за такава интервенция. Но си е корекция, та все там. На мен ми хареса видеото, където ѝ махнаха хиалурона, полезно беше и добре поднесено, въпреки, че е реклама на клиниката. Дано в бъдеще не се направи пак на дък фейс.

# 164
На Пепе влога ми хареса, изглежда изморена, но все едно някакъв товар е паднал от нея, поне аз така го усещам.
Изгледах само последното видео на това момче Константин, има приятен глас и излъчване, абонирах се и ще видим какво друго е подготвил тези дни.
Сладкишка беше набързо отследвана след два изблика в instagram. От любопитство пуснах влогмас 1, емииии като извади огромното брокатено пиле прихнах от смях и го изключих. Втория ден е чистене, няма даже да си направя труда да го отворя, помня и мръсната кухня...
На Ивана влога не го изгледах целия, толкова дълги клипове ме напрягат, но пижамките и са хубави, може и да си поръчам. Тя ми става все по-приятна и с Боби са много сладка двойка. Дано им се сбъднат коледните желания.
Валери не ме подтиква да я гледам, както казваше една приятелка - сладко глупава е, но океана разлика между нас не мога да го преглътна. На едни години сме, не си представям да се държа като нея и да нямам някакъв вид интелектуални интереси, а и се чувствам достатъчно зряла и голяма, гледам си и детето.
Леле, Попова щях да забравя. Много се смях на монолога и на летището, моя мъж, ако го направи това ще психясам набързо Joy
Няма да смогнем да изкоментираме всички покрай този влогмас ентусиазъм Joy

Общи условия

Активация на акаунт