Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 213 333
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 135
Joy не ги яде..гаранция!
Айде бре..комбинация ..дрън дрън,въглехидратите са си въглехидрати!
Италианците имат много други ястия,просто са известни с паста и пица  😁.

# 136
Ariel, аз затова вкъщи изобщо не ги приготвям, достатъчно ми е трудно да се въздържам навън. На мен голям проблем ми е почти наркотичната зависимост от сладкото и единственото решение е да не ми е пред очите. Винаги съм се чудела как на някой му е трудно да откаже цигарите, е, аз съм така със захарта. Уви.

# 137
Joy не ги яде..гаранция!
Италианците имат много други ястия,просто са известни с паста и пица  😁.

Какво значи въглехидратите са си въглехидрати?
Ако тялото ти има нужда от 2000 калории дневно, а ти ядеш 1500 САМО въглехидрати, ще отслабваш, или ще дебелееш? (риторичен въпрос)
🤔

# 138
Adalind, да ти кажа от опит, цигарите се отказват много по-лесно от шоколада! Grinning

# 139
Аз си пожелавам в тази тема да спрем да се питаме за линкове към канали на хора, които ги има на първа страница, както и коя е Мима Сладкиша, Ралица Минимализма и Анелия от Лондон.
Ама не ми се вярва - 1 ден нова тема и вече има сигурно 5 питания....

# 140
Ау, да. Анелия от Лондон моля да се болдне Wink
Темата изглежда супер. Сега остава и да се оцени труда , като се чете.

# 141
Joy не ги яде..гаранция!
Италианците имат много други ястия,просто са известни с паста и пица  😁.
Въглехидратите не са вредни! Направо се изумявам какво чета тук... Какво означава въглехидратите са си въглехидрати :Д :Д :Д

Вкъщи са на почит, аз лично екпретиментирам с много различни видове брашна, постоянно ядем пици, ризото, паста, палачинки. Разликата между пълнозърнестите въглехидрати и рафинираните е от небето до земята, ако не я знаете, изобщо няма смисъл да си чешете езиците. Същото важи за наситени и ненаситени мазнини.

Ако някой има проблем с килограмите, проблемът не му е във въглехидратите. Елица се храни балансирано, спортува. От това, което виждам се храни доста по-здравословно от всички бг блогърки.

# 142
Чакайте сега ще дойде въпроса кои са Филип 1, 2 и 3 🤣

# 143
Чакайте сега ще дойде въпроса кои са Филип 1, 2 и 3 🤣

Биографията на Пепе трябва да се опише на първа страница редом с линковете, за да са всички up to date.

# 144
Аз без въглехидрат не сядам на маса.И като съм била малка не се сещам да е имало трапеза без хляб.  По ми е чудно как пък някои преживят само на салати и/или месо. Аз така хич не мога, месо не обичам много, а само зелении не ме наяждат.

# 145
Ау, Анелия жалко, че няма да има влогмас. Кои ще правят влогмас, ако знаете, че не ми се обикаля?

Lana, много ме кефи как си ме сложила баш между топ влогърки и то с големи букви😀
Аз съм за категория анти влогър.

# 146
Темата е за блогъри,не за въглехидрати😂.
Тук съм за забавление ,само Пепе ме дразнеше истински .
Елица е мяукаща вещица,която МАА” тесто от сутрин до вечер и не дебелее,точка!😁😂

П.п Интелектуално се изявявам на друго поприще ,не в форума😉.

# 147
Елица готви, но колко яде от приготвеното, това е друг въпрос.

# 148
На мен пък ми хареса този младеж Константин/е 😀. Да, може би е гей, но влоговете му ми станаха интересни и ги изгледах всичките.Глътка свеж въздух ми е, пък и домът му е мималистичен и подреден, абе абонирах се за него 🤣

Може ли линк? Нищо не открих.

# 149
Честита нова тема Simple Smile
Дано този месец е вълшебен, понеже още нещо не съм в коледно настроение, като се сетя как бързо ми мина годината, но разчитам на нашите влогърки за това Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт