Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 213 329
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 120
И аз си помислих същото за ОКР-то. Е, никой не е перфектен.

# 121
На мен пък ми хареса този младеж Константин/е 😀. Да, може би е гей, но влоговете му ми станаха интересни и ги изгледах всичките.Глътка свеж въздух ми е, пък и домът му е мималистичен и подреден, абе абонирах се за него 🤣

# 122
Латината на Филип изглежда има доста голямо детенце. Стана ми интересно каква ли е възрастта ѝ? 🤔

# 123
  • Някъде там
На мен пък ми хареса този младеж Константин/е 😀. Да, може би е гей, но влоговете му ми станаха интересни и ги изгледах всичките.Глътка свеж въздух ми е, пък и домът му е мималистичен и подреден, абе абонирах се за него 🤣
Кой е този, може ли линк?

Йоана елхата ти е много хубава.
Фен съм на индийската кухня,но определено не е за всеки. Не изглеждаше добре на външен вид но индийското обикновено е грозно и вкусно. 😊

Гръмпи, поздравления.Това се казва коледен дух и наистина влогмаско настроение 😊

# 124
# 125
Не намирам Гръмпи, може ли линк? Заинтригувахте ме с мненията си.

# 126
Латината на Филип изглежда има доста голямо детенце. Стана ми интересно каква ли е възрастта ѝ? 🤔

Оказа се, че това й е братче, не син.

# 127
Рзгледай първата страница.

Предлагам срещу името на Мими Георгиева да се напише- Слдкиша и Щолена, защото пак ще се пита "ма коя е сладкиша, аз не я намирам, може ли линк". Както и за Ралица минимализма. Не е критика , предложение е от моя страна.

# 128
  • Някъде там
Благодаря за линка.

https://youtu.be/l5H6ohfNNPA
Ето Гръмпи.

# 129
Напоследък и аз често гледам Поли Моли, интересни са ми влоговете й. В тази връзка - адмирации и към нея, заради бизнеса, който започва (грим студио) и към Йоана Петрова (за залата). Успех им желая!

Ох, Елица... Симпатизирам й за стила и грим уменията, пазарувала съм от сайта й, ама това лендзене с мъжете в офиса... Такива пориви тип attention whore много дразнят.
А с това постоянно готвене, не знам как с Майкъл не са станали по сто кила. При все фитнеса.

Предлагаш да не ядат и да го карат на вода ли? Чудя ви се какво ли не измисляте, за да се заяждате.

Че да готвиш вкъщи е по-добре отколкото да ядеш все по ресторанти или поръчваш фуудпанда: 1. ти избираш съставките и няма да сложиш нещо некачествено или с почти изтекъл срок на годност 2. си сигурен,че няма никакви вредни добавки от рода на натриев глутамат, което е често срещано в ниските/средни класове ресторанти в България. Да не говорим, че в Дания е традиция да се сготви и вечеря семейно на свещи.

Другите влогъри ги критикувате, че не готвят на мъжете си -  нея, че готвела

# 130
Не. Прави ми впечатление, че въпреки въглехидратите, както още едно момиче отбеляза, Елица е мега слаба. И хич не се заяждам, а напротив - завиждам й в случая.

# 131
Мисля, че номера е най-вече в количествата на порциите, които ядеш. Дозата прави отровата 😉 Италианците също набиват яко въглехидрати, но общо погледнато, като нация, съвсем не се търкалят.
Не знам дали е ОКР, но и мен често ме е спохождала музата да чистя нощно време. Аз съм си нощна птица де 😀Особено неща като подреждане на библиотеката и гардероба, почти винаги вечер.
Стана ми мъчно за Валериана, каза, че останала без кръст и грохна от умора, след като си нареди елхата 🤣🤣🤣
След комичното готвене оня ден сигурно е изпаднала в кома.

# 132
Не. Прави ми впечатление, че въпреки въглехидратите, както още едно момиче отбеляза, Елица е мега слаба. И хич не се заяждам, а напротив - завиждам й в случая.

Въглехидратите не са лоши, стига да се ядат правилно и балансирано. Има десетки видове брашна, една пица може да бъде приготвена по 100 различни начина, изкуство си е да комбинираш правилно съставките.
Италианците ядат постоянно паста, ризото, пици и не - не са дебели. Движението и пиенето на течности също е ключово.
Нейното не е толкова ген, колкото яко труд. На Пепе е ген, но тя е skinny fat.

# 133

Точно! Аз коментирах, че готви само въглехидрати. А аз колкото и да обичам пица и паста си позволявам рядко, защото ако ги приготвям толкова често, колкото тя показва, със сигурност ще се търкалям... Joy
Но на нея явно там и е страстта в готвенето - различни видове теста, както аз навремето се запалих по кулинарията заради сладкишите (които вече приготвям все по-рядко).

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 00:23 от Ariel_

# 134
По принцип много харесвам видеата на Ели, но частта в офиса на Майкъл беше cringe af.
Много е тъпо, защото е умно и работливо момиче, а с толкова очевиден комплекс за малоценност.

Общи условия

Активация на акаунт