Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 213 319
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 105
Петков ... хм
Дентален техник е(от инстаграм разбрах),гей ..може би,не знам.
Ми..щом го кефи😁 да си снима.
70 aбоната.. ама мейл за бизнес запитвания😳...доообре.

# 106
За първи път виждам мъж, който се вълнува че и купува декорация.

# 107
Напоследък и аз често гледам Поли Моли, интересни са ми влоговете й. В тази връзка - адмирации и към нея, заради бизнеса, който започва (грим студио) и към Йоана Петрова (за залата). Успех им желая!

Ох, Елица... Симпатизирам й за стила и грим уменията, пазарувала съм от сайта й, ама това лендзене с мъжете в офиса... Такива пориви тип attention whore много дразнят.
А с това постоянно готвене, не знам как с Майкъл не са станали по сто кила. При все фитнеса.

# 108
Напоследък нямам време да гледам, а и изпуснах предната тема по едно време. Сега гледах Елица, приятно беше видеото, ама да ви попитам каква беше тази гранола, която показва, че и за цяла седмица казва че е Thinking

# 109
Е, ние всички ядем, независимо дали готвим постоянно или не. Joy

# 110
Welt, ядем, ама ако има кой всеки ден да ми готви като Елица, няма да вървя, а ще се търкалям. Аз не съм много по кулинарстването, изнервя ме. Само кафемашината не ме стресира Smile

Jeri-sweet, гранолата е американското мюсли. Пак ядки, семена, сушени плодове и от тоя род, ама се пекат и стават много хрупкави.

# 111
Гледам на Валери видеото с "коледните" рецепти. Тези рулца с канела изглеждаха покъртително, особено с глазурата отгоре. "Броколито е готово" хахахаха

# 112
Петков ... хм
Дентален техник е(от инстаграм разбрах),гей ..може би,не знам.
Ми..щом го кефи😁 да си снима.
70 aбоната.. ама мейл за бизнес запитвания😳...доообре.
🤣🤣🤣🤣 Да, и "някои от продуктите са ми предоставени, но това не променя мнението ми"
Гръмпи и Поли моли- може ли линкове

П.п намерих ги. Още си бърша сълзите от гръмпи. Как може да не съм разбрала за тая жена

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 22:53 от V V

# 113
Уффф Коци, нелепа си!

# 114
Антоанет Попова е качила и тя първи ден на влогмас. Много ми хареса и категорично от всички изгледани този ден тя ми е фаворитка. Били са до Прага да празнуват годишнина с Джош и целия влог е направен много приятно, забавно, на летището с куфара съм се смяла от сърце на монолога на Попова. Палец нагоре за нея Simple Smile.

# 115
Напоследък и аз често гледам Поли Моли, интересни са ми влоговете й. В тази връзка - адмирации и към нея, заради бизнеса, който започва (грим студио) и към Йоана Петрова (за залата). Успех им желая!

Ох, Елица... Симпатизирам й за стила и грим уменията, пазарувала съм от сайта й, ама това лендзене с мъжете в офиса... Такива пориви тип attention whore много дразнят.
А с това постоянно готвене, не знам как с Майкъл не са станали по сто кила. При все фитнеса.

И аз това се чудя за Елица и Майкъл, защото предимно въглехидрати приготвя. Пици, паста, сладкиши...

# 116
Поли е PollyMolly's World, има го на първа страница.

И на мен ми допадна влога на А.Попова. Много ми хареса воаяжа и организацията от страна на Джош. Кефи ме той, ама на частта със забравения куфар... аз щях удар да получа на мястото на Тони Sweat Smile

# 117
  • Някъде там
Изгледах повечето влогмаси.
На Елица клипчето ми беше бикновен влог, нищо  влогманско.
Милена харесвам и следя, но този път адски много ме изнерви с постоянното мрънкане, че ще снима всеки ден. Никой не е задължава все пак.
На Ивана влога беше приятен, заради шегите на Боби.
От влога на сладкиша залепнах от сладост. Как не и писна да повтаря много сладко ....Малките къщички ми харесаха,но такива неща обичам да гледам само по витрините.
Валери този път не ме подразни и я изгледах, не беше лош влог.
Хареса ми, че питаше и Мартин какво да купят.
Много хубав влог на живот със синдром на Даун. Страхотна е новата им кухня.
С удоволствие ще гледам новите им проекти.
Отивам да гледам Гръмпи.

# 118
Пепе била много "удовОлетворена"...

# 119
Мислех, че Елица говори на мяу-мяу само на възлюбения си, но диалогът с мъжете в офиса беше все едно 5-годишната дъщеричка на шефа черпи за рожден ден. По-детско говорене съм чувала само от онази гримьорката, забравих и името.
И чистенето по нощите ми прилича на класическо ОКР.

Общи условия

Активация на акаунт