Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 213 317
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 90
Сладкиша е куина на кича. Лента плат на звездички ме разби. А каква и е диетата? Има доста приличен вид вече Grinning

# 91
Оперираха ѝ миомата и така отслабнала. Нямам диета, Щоленът. А да..и ходи на хипнотерапия за емоционалното преяждане.

Благодаря за новата тема, много сарми да похапнем и мусака за НГ Simple Smile

# 92
Princess, има неща, които ми допадат като идеи, но изпълнението е....
Онези Инста палачинки с овесени ядки, сосове, плодове и не знам си какво ми изглеждат гадно просто. Обичам палачинки, правя си с шоколад и плод да кажем, кому е нужно чинията да прелива от щуротии.

И само на мен ли ми направи впечатление как съседката на Елица й подари купа за масло, а после тя подари същата на майката на Майкъл? Доста странен подарък 😁 и откъде ли е взела идеята...

А за Ралица - и аз мразя трупането, обичам да хвърлям и имам 1 комплект чинии и малко дрехи като цяло, но не се обявявам публично като минималист и като цяло това е много далече от същината му. Иначе по видеото е окей, по размислите й в нейните видеа и това, което показва - не чак толкова. Мен ме отблъсна най-много след като видях бебето й на няколко седмици по без памперс, в близък план. След време пуснах същото видео и вече беше цензурирано, но все пак остави неприятно чувство у мен

# 93
Тази година горките ни влогърки се принудиха да си купят някой друг календар ,  че нещо спря кранчето и няма много пр календарчета.

# 94
Тази година горките ни влогърки се принудиха да си купят някой друг календар ,  че нещо спря кранчето и няма много пр календарчета.
Стефи на Стан и тя прави Влогмас и казва да ѝ пишат, ако искат да ѝ подарят някой друг адвент календар.

# 95
Доста скучен влог за ремонта от Ивана.
Не ми даде нова информация, а на някои места беше смехотворна. Говори много, повтаря едно и също, затова е дълго.

Били решили, че стената, която са махнали на терасата била изграждана допълнително - да бе, да!
После пък искала дървен плот, ама си е взела от по-евтините от икеа. За да спести 100-ина лева - кантиране...
хладилникът и печката не е ОК да се слагат един до друг.
Не е видяла, че слагат дограмата изкривена в същия ден...
открити шкафове, на които ще бърше прах постоянно...
истерия заради някаква грешка в размера на хладилника...

И още ей такива нещица... на мен са ми смешни.

И на мен ми се видяха странни някои неща. Това с изкъртената стена към терасата 1000% личи, че е бетона, който е разделял стаята от балкона. Тя се чудеше защо плотът бил толкова висок. Ами защото просто са махнали бившата дограма на това, което е било прозорец и са плеснали отгоре един плот, което, естествено, не е добра височина за плот, то е ясно като бял ден.

# 96
На мен видеото на Валери ми допадна горе-долу

# 97
Стефи на Стан и тя прави Влогмас и казва да ѝ пишат, ако искат да ѝ подарят някой друг адвент календар.
Това е адски жалко. Да си просиш така...

# 98
Скучно ми беше видеото на Ели, може би защото напоследък доста качва и почти едно и също показва. Харесвам как ѝ изглежда ястията, но наистина като че ли някои комбинации са манджа с грозде.

Не ми хареса и прекалено лигавото говорене в офиса. Едно е с Майкъл, но на колеги така да гука бебешки звучи инфантилно и глупаво. С меденката пък ситуацията беше все едно някой датчанин на нас да ни предложи баница и да ни пита как е, очаквайки възторг.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 01:10 от Emi_55

# 99
Тя уж на майтап, ама..според мен си беше и сериозна. Взела е три календара, на Катрис, Мак и Амазон. Иска да са различни от тези, които ще отвратят колежките ѝ.

# 100
На фона на днешните влогмаси (джъмбо, украси на елхи, манджи и курабии), цистита на Зорка ми е като свеж пикочен полъх.

# 101
  • HH
Инфлуенснах се с на Гръмпи предизвикателството и взех, че реших всеки ден да влоКмасвам по едно-две сторита. Лошото е че имам идеи само за първите 3-4 дни. Обаче мисля, че виното ще помогне 😊

Гледах Попова, гледам я редовно в последно време. Видеото на Ивана за ремонта ми хареса. Този филм със спането на надуваемо легло и купуването първо на хладилник и пералня го гледах пролетта. Другите по дифолт не ги гледам и не мисля и сега да го правя.

# 102
  • Русе
Благодаря за новата тема! Добър вечер и от мен! Единствено изгледах видеaтa на Поли Моли и гръмпи -харесаха ми, другите ще ги пропусна. Но дами, открих и мъж,който е решила да прави влогмас (българин) : https://www.youtube.com/user/MrKokovidin/videos
Моят 1 ден влогмас премина така:
Скрит текст:
,т.е. мъжът ми правеше тавана , аз се занимавах с домакинските задължения и детето, а за финал
Скрит текст:
Лека вечер!

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 22:38 от lorito5678751

# 103
Благодаря за новата тема! Добър вечер и от мен! Единствено изгледах видеото на Поли Моли-хареса ми, другите ще ги пропусна. Но дами, открих и мъж,който е решила да прави влогмас (българин) : https://www.youtube.com/user/MrKokovidin/videos

Това да не е братовчед на Пепе, поръчал на родителите си от Дания да му донесат някаква украса. Ще падна вече 🤢

П.п казва се Констанине Петков 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 104
Имаме си Влогмас от Гръмпиииии!
Много е вълнуващо! Joy

Общи условия

Активация на акаунт