Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 213 311
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Гръмпи, много ми хареса новото видео, както и предизвикателството - ще се включа, но имам въпрос - задължително ли вино? Може ли, примерно, някой ден да е бира/ водка/ уиски? Днес имах доброто намерение да правя пиле с ориз, инфлуенсната от Боби, но завърших с нудълс с пилешко и зеленчуци (пак пиле с ориз, един вид) и някак си повече ми ходи да го консумирам с бира - брои ли се, или да ударя и едно вино след бирата и спагетите? Благодаря!

# 76
Ами на Ралица участието е по-смислено от всички на Пепе взети заедно, не ми беше неприятно или скучно да го изгледам, има някакво послание, все пак, което импонира донякъде на моите представи. Доянякъде. Но косата никак не беше добре, странна, клечкава, отзад сплескана...

# 77
Гръмпи дай адрес да ти пратя една зелка кисело зеле за гивауей. 🤣

# 78
Гръмпи миналата година ми обеща коледна къщичка от сарми. Дали тази година ще стане? Joy

# 79
Бях забравила за сармите. Може, може...
Календар да отварям ли тази година?

# 80
Валерито на колко годинки беше?

# 81
Елица ще удари Masterchef в земята - пълнени чушки с варен ориз с целина и куркума и соев сос. На снимка за pinterest на вкус не чак. Във влога нямаше нищо коледно. Мяу мяу в офиса. Ето тук една меденка ама сто пъти по вкусна.
Ивана - музиката същата, Джъмбо боклучки дизайни - и там pinterest се гони като визия. Пепа не съм я гледала, Валката и нея довечера. Мима - потрес - боклучки - не съм минималист , но този тип прахосъбирачки ме задушават само с вида си.

# 82
  • където ми харесва
Не съм гледала Елица, но на Пепе и Ивана, песента на шапката е една и съща 😑

# 83
Бях забравила за сармите. Може, може...
Календар да отварям ли тази година?
Алкохолен ли? Joy

P.S. Днес изпълних предизвикателството с няма да казвам колко вино Joy

# 84
Искам да отбележа, че коментарът ми не е насочен към някоя потребителка конкретно, но намирам за много неприятно бъркането и повтарянето "бебе, бебе, бебе" винаги като стане дума за Ивана и Елица. Не е само в темата и ми прави впечатление, че хората много обичат да се бъркат в семейното планиране на други хора. При последния ми полет така и не успях да убедя двойката до мен, че комбинацията от разглеждане на списание с булчински рокли и това, че ми става лошо от летене, не означава, че съм бременна.

Така е, просто споделих какви коментари видях под снимката която качи преди това, защото беше на двамата с Боби и в коментарите имаше намеци и тя беше отговорила със сърчица.

# 85
Идвам от видеото на Пепе, Фичко най-сетне се трогна и взе децата да ги гледа за няколко часа, за да може Пепе да не мъкне малката навсякъде, а после да излезе с приятели.

# 86
Значиииии да е жива и здрава Антоанет Попова и фирмите, които тази година не пратиха нищо на Валери.
Купила е два (2!!!) календара, различни от масовите в бг! И ще ми е интересно да видя какво има!
Иначе, както някой каза - Валката е куку и е на 12 Joy
Най-много ме впечатли, че снима елхата, за да види всичко ли изглежда точно, че иначе не се забелязвало Joy
Добре, че първо изпълних предизвикателството на Гръмпи и после гледах Валери...

# 87
Гледах Елица, някои от манджите й са егати помиите, с извинение. Разбирам, че е грехота да хвърляш храна, ама 3 вида индийско в 1 чиния си е бляк Grinning

И аз бях писала в предната тема. Манджите на Елица за мен са манджа с грозде. Прекалено претрупано с вкусове и съставки.
Аз лично съм почитател на изчистените ястия, ако ще е хляб - да е чист, а не с маслини, домати, риган, копър и незнам си още какво.

# 88
Съгласна съм, че темата Бебе е лична и деликатна и не бива да се обсъжда от странични хора.
Но заглавието на Ивана за мен съвсем целенасочено е такова. Пределно ясно знае, че точно такива асоциации поражда и какво ще предположат хората и въпреки това го слага. Предният път с чашите пак беше същото. Ясно, че обича кликбейт заглавия, но точно на тази тема не ми прави добро впечатление.

Фичката и Ева и според мен имат връзка отдавна.

Последна редакция: нд, 01 дек 2019, 21:00 от Вαнилия*

# 89
Досега бях виждала Ралица само на снимки в темата, но във видеото от последните страници ми направи добро впечатление, различно от очакваното. Интересен репортаж и ми допадна нейния тип минимализъм. От това, което показа, излиза, че и аз съм минималист. В смисъл брой дрехи, обувки, посуда- така си живеем и ние у дома. Напълно достатъчно ни е и никога не съм се замисляла, че е минималистично. Само коледната окраса ни е повече, елхата също е доста по-голяма Trollface

Общи условия

Активация на акаунт