Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 212 265
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 3 195
Честита нова година! 🥳
Да са живи и здрави Филяка и Антоанета.
Обаче пак е всичко прибързано, а при нея не излиза трайно туй поведение. Дано не съм права.
Иначе, Браво на момчето, че млад, зелен се хваща с жена, в развод, с две невръстни. Дано не е само заради емоцията.

# 3 196
  • Варна
На мен ми е странно, че Филяка оповестява, пък Пепе се прави на ощипана и пуска само по някое стори с децата. Пък се изкарва честна, че споделя всичко с аудиторията си. Ще следя с интерес връзката им, но не съм оптимист. Отдавна съм се отучила да гадая и давам оценка по картинка. Филип Чао и Ева пък странно, ни вест ни кост за НГ.

# 3 197
Ами, радвам им се на Пепе и Филяка, че се показаха най-накрая. Филяка все още не мога да го приема като мъж, но щом Антоанета си го е харесала, нека са щастливи. Не знам как ще станат нещата с връзката от разстояние, но ще видим. Надявам се този път да е обмислила нещата по-добре, най-малкото в името на децата.

# 3 198
Аз честно казано се учудих на коментарите, че питат гаджета ли са, заедно ли са, тя нямала ли мъж от Белгия и т.н. но си давам сметка, че за една голяма част от аудиторията (децата най-вече) връзката им наистина е изненада.

Самата снимка е хубава. Но Филяка с тази прическа като гъба изглежда абсурдно.
Въпреки, че се повтарям - на снимка стоят добре, нооо след всичките им изцепки не мога да ги харесам искрено и да погледна сериозно на тях.
Мнението ми за цялата групичка не е особено положително.
Някой напред беше писал, че е много добре, че той приема децата й, което е така принципно... но като им гледам цялостното поведение.... не знам до колко той гледа сериозно на нея и приема децата й реално. Защото едно е да имаш връзка с жена с деца, които се гледат от баби и бавачки и да се лигавите, когато ви скимне, съвсем друго е да се обвържат сериозно и той да поема някаква отговорност за тях, различна от дондуркане по плажовете и пускане на селфита.
Сценката “той ме обарваааа“ докато Сиена с тях ми е достатъчно показателна какъв им е цялостният вайб.  
На нея също отчитам голям минус, че въвлече децата си толкова бързо в тази връзка.
Те си знаят, понякога човек намира любовта на най-неочаквани места и в човека, когото най-малко би предположил, но като цяло не виждам много перспектива в тази връзка, повърхностно ми изглежда всичко.

Последна редакция: ср, 01 яну 2020, 18:07 от Вαнилия*

# 3 199
Като нищо той ще се окаже по-зрелият от двамата. Не ми е някакъв любимец, но тя дава вид на тотална недозрейка - поведение, което след 30 г. възраст винаги става гротескно.

За приемането на децата... Нейните деца ги гледат баба, пра баба, дядо. Тя си е като мома - по всяко време може да излезе вечер, да отиде до другия край на България. Не е като да е във връзка с майка, която е вързана с две деца.

# 3 200
Честита нова година Simple Smile

Мен другите бебета не ме вълнуват, ама чакам Елица да съобщи новината. Иска ми се да създаде стабилно семейство с дечица и всичкото. Сигурно и тя копнее като се има предвид през какво е минала.

# 3 201
Съгласна съм за показността. Коментарите са леш, но това се очакваше и не знам търсен ефект ли е. Не казвам да се крият, нито пък да дават излишни обяснения, но снимката на пейката беше повече от достатъчна за момента.
Иначе не знам до колко е от разстояние, защото според мен той си живее в София през по-голямата част от времето.
Ако съм на близките й бих я посъветвала да запази тези по-лични моменти поне за известно време.

# 3 202
А колко им е разликата на Пепка и Ф3?

# 3 203
Пепе едва ли случайно все още не оповестява в ИГ . Сигурно в заради Ф2

# 3 204
А колко им е разликата на Пепка и Ф3?

Доколкото помня от темата - той е по-малък с 1 година.

# 3 205
Съмнявам се Филяка да живее в София. Ако беше така, тя нямаше да ходи до Бургас през няколко седмици.

# 3 206
Пепе едва ли случайно все още не оповестява в ИГ . Сигурно в заради Ф2

В какъв смисъл заради Филип 2?

Той би трябвало да е наясно, предполагам дори е най-запознат с историята като пряко участващ.
А пък дори и да не е, профилът на Филяка и останалите таланти са отключени и за две секунди може да ги прегледа. Дали ще гледа в нейния профил или през техните все тая.

# 3 207
Вероятно Ф2 знае за Ф3 много преди нас в темата.

# 3 208
Офф мине се не мине и пак - Елиза да оповестяла. Какво има да оповестява, момичето ще има дете, когато може/иска и тн, оставете я намира, вече е крайно досадно..

Втора снимка качва филяка, а Пепе се прави на луда, сладки са ми, ама не знам доколко е сериозна тая връзка и не е поредния бум за гледания/лайкове

# 3 209
  • София
Сега, ако гледаме клипа ѝ с Филяка, в който той е Антоанета, Ф2 и Ф3 са в едно легло и ситуацията е мегакомична.

Общи условия

Активация на акаунт