Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 214 445
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 3 120
Тези, които са ми интересни на мен, си правят сметката с кого се обвързват и кого рекламират, но аз следя предимно чуждестранни.
Примерно една от тези, които следвам, е посветила блога си на шаловете ермес - дали, ако започне да се колаборира с дюнерджийница, няма да се отлеят 90 на сто от последвалите я...

Повечето от обсъжданите в темата са като някакви гладни африкански деца, а и ние гледаме на тях като на такива, затова масово им прощаваме.

# 3 121
  • Някъде там
Гергина, как точно го мислиш тоя лек срещу спина, кажи да ти помогнем. Ако партито на Филип Плейн е била в тая връзка, моите извинения, ама нале.
Замисляла се да започва да учи отново медицина. Това в сторита го споделя
Тя кога я е учила,това в биографията и съм пропуснала.

# 3 122
Гера сикрета сега доктор ли ще става 😂😂😂.
Доста амбициозно за човек, който си закача пердетата от грешната страна и се вълнува най-вече от маркови боклучки🤣

# 3 123
Гергина, как точно го мислиш тоя лек срещу спина, кажи да ти помогнем. Ако партито на Филип Плейн е била в тая връзка, моите извинения, ама нале.
Замисляла се да започва да учи отново медицина. Това в сторита го споделя
Тя кога я е учила,това в биографията и съм пропуснала.

Не виждам в сторито някъде да е казала, че ще учи медицина "отново"? Споменава се думата "пак" във въпроса - "би ли кандидатствала пак медицина". Това е защото е споделяла, че е кандидатствала медицина, мисля, че не са я приели първата година и е решила да запише друга специалност. Simple Smile

edit: И аз като tuali не си представям как тази специалност би се вписала в сегашния "лайфстайл" на Гергана, но да видим - може да ни изненада Grinning

# 3 124
Нéрде медицина, нéрде...ПР ли, какво беше там учила?! Пази Боже! 😂
А и с тая материална нагласа, дето все изтъква колко пари изкарала, не я виждам да отпише едни десет години от живота си, в които хилядарки няма да валят...

# 3 125
Нéрде медицина, нéрде...ПР ли, какво беше там учила?! Пази Боже! 😂
А и с тая материална нагласа, дето все изтъква колко пари изкарала, не я виждам да отпише едни десет години от живота си, в които хилядарки няма да валят...

Органичен синтез е завършила.

# 3 126

Гергина да седне и да прочете нещо по темата. Вече има толкова нови антиретровирусни препарати за лечение на СПИН, благодарение на които то вече се смята за хронично заболяване, а не за 100 процентова смъртна присъда. Вярно, няма такова, с което да се постига излекуване, но и това си е голямо медицинско постижение.
Днешното й стори, в което показва "естествената форма на косата си", някак си ми дойде в повече. Rolling Eyes

# 3 127
  • София
третата ще открива лек за СПИН....Велика инфлуенсърска година си отива .../cdn.bg-mamma.com/QDPl/c14FM.jpg[/img]

Ето това ме потресе... девойчето не знам кое е, ама явно още не е разбрало, че лекарства има измислени. ХИВ/СПИН от достатъчно време не е вмъртна присъда и през 2019 г. имаше публикации за два случая на излекувани пациенти.

Превенция също има, ама май и здравната култура му куца на девойчето.
Надявам се, че някой в коментарите малко ще я просветли...

Edit: то пък тива било девойчето с Филип Плейна...😩🤐😫
писали сме заедно...

# 3 128

Защо ми трябваше да я поглеждам.. 🙈

П.С. Извинявам се ако сте се изплашили. 😂

# 3 129
Ох, защо ми трябваше да я гледам, сега ще я сънувам Герганката Weary

# 3 130
Ама крийте ги тия снимки ! Сега ще ударя едно винце от уплах. #нитоденбезвино

# 3 131
Ох, защо ми трябваше да я гледам, сега ще я сънувам Герганката Weary

Добра новина - довечера няма да спим. 🤣

# 3 132
  • София
Ама моля ви се защо ги публикувате тези снимки!? Къде ще търся кардиолог по това време на годината 🤣

# 3 133
Въъххх какво е това чудо бе, добре, че ме е блокирала да не се наказвам.

# 3 134
  • София
Прилича ми на гринч... ма в кафево

Общи условия

Активация на акаунт