Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 214 447
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 3 105
Това с обарването го имаше в някакво видео за 1 ноември в канала на Артьом, мисля? Защо да са го изтрили?

# 3 106
Каква е логиката да си направи гола новогодишна фотосесия Joy Защоо??
Тя не е специално за НГ. Просто още ги влачи тия снимки
Тя добре, че за Бъдни вечер не ги е качила Laughing

# 3 107
Това с обарването го имаше в някакво видео за 1 ноември в канала на Артьом, мисля? Защо да са го изтрили?

Точно това са изтрили. Simple Smile

@So selfish, май никой не е направил копие. То, с техните изцепки постоянно трябва да ходим като тях с камера под ръка, за да ги запаметяваме - преди да са ги изтрили. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 108
Преди време следях Бисера, сега откакто спря на български да качва, гледах й няколко видеа - нищо особено, не съм възхитена. Вашите мнения какви са за нея?

# 3 109
Гледах видеото на Наум и Теа и ми хареса доста. Леко, ненатоварващо с приятна тема и качествено изпълнение. Евала, ако Наум сам обработва видеата им!
 И на Тони Попова видеото, докато шофирах днес, го изслушах и да ви кажа припознах се в някои неща. Беше ми полезно да чуя, че не съм единственият перко и понеже аз нямам нервите да седна да се ровя и да чета книги за справяне с тревожността, това което тя каза ми беше полезно и мисля да го пробвам. Хареса ми колко открита беше.

Весело посрещане на Новата година! Здраве и щастие на всички желая! 🍾🎇

# 3 110
Наум и Теа.. страхотно видео, не съм очаквала да се просълзя, припознавайки се в някои моменти. Леко, спокойно видео с добро послание. Браво! И чудесна обработка, все по-симпатични ми стават двамата.

# 3 111
https://www.youtube.com/watch?v=SSZ7pgRBtrI гледахте ли новото последно видео на Чефо  иначе ви пожелавам  приятно изкарване тази вечер

# 3 112
Джаферович е забравила да си избели и другото око в пост обработката и се е докарала на кривогледа. Ужасно са омазани повечето ѝ снимки.
В един от последните постове пък ни рекламира Кока кола?!? 🙄 Не знам, толкова ли са закъсали, та опират до Магита, Кокаколи и не знам какви боклуци още. Адски ми падат в очите с тия безразборни "колаборации"

# 3 113

Явно са преценили, че не е много представително за хаштаг Фемилифърст. 😃

# 3 114
A, пфф.. те Beyonce и JLO рекламираха Пепси.. Не мога и да си представя за какъв огромен хонорар става въпрос.

При нас мащабите са доста по-малки, но пък видяхте какви хонорари кихат големите брандове за реклама на пост. Хонорара на Маги си беше една заплата. Аз вече спрях да приемам някои от инфлуенсърите за такива, а просто ги приемам като платени рекламни лица. Нали ви е ясно, че за каквото им се плати - това ще рекламират. Независимо какво съдържа, вредно ли е, боклук ли е.. те и много и модерните напоследък еко, био, веган продукти са не по-малко вредни боклуци ама както и да е. Важното е да върви рекламата и да сме в тренда.

# 3 115
  • Някъде там
Мислех да не пиша нищо по темата.
Но, пък да влизам в новата година с неизказани неща, не бих.
Нелепо било да се обвинява майката за реакциите и след загубата.
Само че никой не я обвинява за това ,че реагира публично и споделя с непознати, а за това че в момент на тежка загуба тази майка я материализира.
Каквито и неосъзнати неща да правите след такава загуба (защото всеки ги е правил) едва ли неосъзнато, ще коментирате марки тоалети и магазини от които ще ги купите за погребението?
Ще снимате и качите рисуван портрет, като тагнете фирмата за да и благодарите в момента в който починалия ви близък "дарява" органи, всичко това ще направите неосъзнато под въздействието на стреса ли? Сериозно?
Това е нелепо пък за мен и не бих го приела.

Едната използва тежката си загуба да прави реклама,другата изпраща публично гола 2019, третата ще открива лек за СПИН....Велика инфлуенсърска година си отива ...

# 3 116
Ко рекламиРВа таз жена?! Фото/ лазер епилация? Или некой супер прах, който изпира напраоооо до невидимост?! Или просто така си се е изплющяла да радва аудиторията?!
Въййй ся ако се инфуенснат сума народ и се изпонаснимаг голЕ🤪🤪🤭🤭 НЕкои не ща да ги виждам!😂🤪

Аа, ако е епилация що е кръстосала краката? Аз как да се доверя, за да се инфлуенсна?

# 3 117
Инфлуенсърите СА платени рекламни лица и очакванията към тях би трябвало да са точно като към такива.

# 3 118
A, пфф.. те Beyonce и JLO рекламираха Пепси.. Не мога и да си представя за какъв огромен хонорар става въпрос.

При нас мащабите са доста по-малки, но пък видяхте какви хонорари кихат големите брандове за реклама на пост. Хонорара на Маги си беше една заплата. Аз вече спрях да приемам някои от инфлуенсърите за такива, а просто ги приемам като платени рекламни лица. Нали ви е ясно, че за каквото им се плати - това ще рекламират. Независимо какво съдържа, вредно ли е, боклук ли е.. те и много и модерните напоследък еко, био, веган продукти са не по-малко вредни боклуци ама както и да е. Важното е да върви рекламата и да сме в тренда.

Така е де, само дето БейонЦе и ДжейЛото не си смучат от пръстите някакви глупости как без пепси не сядат на празници, без Маги манджата не е същата и т. н. Просто е ясно, че става дума за мнооого пари. Не се правят на рилейтъбъл и че ей така случайно идват да ни кажат нещо.

# 3 119
Гергина, как точно го мислиш тоя лек срещу спина, кажи да ти помогнем. Ако партито на Филип Плейн е била в тая връзка, моите извинения, ама нале.

Общи условия

Активация на акаунт