Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 13 / Декември 2019

• 214 448
  • 3 233
  •   1
Отговори
# 3 090
Ми то прилича на нея. Малко разстояние между очите...и няма да продължавам, да не каже някой, че обиждам детето.

# 3 091
Аз го харесвам детето,ама това постоянно изопачаване на името му...бест, beast..ами кажи си му Блажко и толкоз. Колко пък да е бест...
Иначе за мен прилича на баща си.

# 3 092
А защо Тоца се подвизава в тази тема? Основно пишат за нея в звездните компромати.

# 3 093
Ех, покрай празниците ви изпуснах края и докато наваксааам... 😁 Но пък и анкетата попълних чинно!
Голяма дискусия за Тейчето, та погледнах и аз. Дано и доктора не допуска такива тъпи грешки, че язък за претенциите.

Иначе и аз съм на мнение, че снимката с клинчето си е точно fishing for compliments. Не виждам тази снимка да предава задоволство от самото майчинство, или вълнението и топлината, което се усещаше в предишни техни снимки. Виждам фукане и нищо друго. Дори бебе няма на снимката, за да получа емоция, различна от "ок, поредната перфектна мацка-майка,която шЪ мЪ мотивира" 😂 (с гените си основно?). Просто....адски плоско инстаграмърско ми е това състезание за по-по-най-плосък корем за рекордно кратко време. Как пък една не пльосна един пост за лохии, подути крака и история за разранени зърна? 😂
Гледам Полина ще става госпожа, честити да са! Също забелязвам, че бъдещият г-н Полина все по-често се конструира в снимките ѝ. Май ще експлоатираме хаштаг #фемилигоалс? Докато беше бременна, си спомням, че имаше няколко видеа, в които Полина говори, говори, чуе, че вратата се отваря и "Хайде, това беше, спирам, че Патрик се прибира", сякаш ще я хване на местопрестъплението, а сега вече имаме поддържаща мъжка роля във филма. 👏

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 01:37 от tuali

# 3 094
Ох, Теа Минкова, "някой храни" (кой кого храни не става ясно), да си ползват изобилието от свободно време и да се ограмотят малко, че са смешни. Всъщност, с тия темпове на затъпяване, подобни грешки няма да правят впечатление скоро, освен на заядливи лелки като мен.

# 3 095
Брей, колко много нови инсфлуенсъри видях покрай вас Simple Smile . Тази русата Ая има хубав инстаграм, но ми се е налагало да общувам с нея и е доста неприятно и лигаво момиче. Адски големи претенции , а е много нерешителна и все недоволна. Не е успяла да ме инфлуенсне Grinning . Правило ми е впечатление, че ходи с разни по- интересни аутфити, но не знаех, че е инстаграмка.

Гледах видеото на Златена... На моменти се изпуска и говори малко селски, като Валката. Снимките ѝ са потресаващи, толкова изкуствени, че ми става лошо. Доста си ги е правЍла. Има една, на която е сложила сърнички с някаква програма, изглежда абсурдно. И няма ли кой да ѝ каже, че с тези лещи изглежда много фалшива? Да си правеше само снимки ОК, но прави и видеа, а там няма нищо общо със снимките.  

Много се радвам за Лина и Хосе! Супер симпатични са ми и много земни.

# 3 096
Никой ли не е запазил "Златната Малинка" с "...ама той ме обарваааааааааааааааа"? Ако този истински компромат наистина е заминал в небитието, много ще ме е яд.

# 3 097
Ей, Коца що реклами, що чудо прави, ПР пратки ала бала и на края..гола голеничка изпраща старата година.
Скрит текст:

# 3 098
За Златена и моето мнение е същото, с тия лещи е много зле, то не стига, че самите и очи са оцъклени и като ги сложи още повече изскачат. И така и не се научи да се гримира, а уроци тръгнала да ми дава, че и в голдън роуз, пълна аматьорщина. Когато имаш по-нестандартни черти, визирам очите и, ами проучи каква техника е за тях, на изцъклени очи не се слагат по-средата блясъци и лъскотии и светли нюанси, защото илюзията за по-обла сфера се засилва. Абе изобщо куцо и сакато заля ютуб, всичките са един дол дренки.

# 3 099
Каква е логиката да си направи гола новогодишна фотосесия Joy Защоо??

# 3 100
Скрит текст:
Ей, Коца що реклами, що чудо прави, ПР пратки ала бала и на края..гола голеничка изпраща старата година.
Скрит текст:

"Довиждане 2019"... Коца кога ще я види 2019 пак, че довиждане и казва. Да не би да връщаме и календара заедно с часовника, и аз да съм изпуснала този момент. Joy

# 3 101
Леля Коци се е изтъпанила както майка я е родила, ама е спряла коментарите, понеже знае какво ще последва. Защо се излагат по този начин, не ми е ясно...

# 3 102
Каква е логиката да си направи гола новогодишна фотосесия Joy Защоо??
Тя не е специално за НГ. Просто още ги влачи тия снимки

# 3 103
Ко рекламиРВа таз жена?! Фото/ лазер епилация? Или некой супер прах, който изпира напраоооо до невидимост?! Или просто така си се е изплющяла да радва аудиторията?!
Въййй ся ако се инфуенснат сума народ и се изпонаснимаг голЕ🤪🤪🤭🤭 НЕкои не ща да ги виждам!😂🤪

# 3 104
  • Някъде там
Леля Коци се е изтъпанила както майка я е родила, ама е спряла коментарите, понеже знае какво ще последва. Защо се излагат по този начин, не ми е ясно...
Защото не могат по друг..🤣
Те просто обожават да се излагат..

Общи условия

Активация на акаунт