Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 596
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Препоръчайте ми мигли от Лили, които да изглеждат естествено. Гледах на Аура, но ме спря това, че са изкуствен косъм и някак всички ми изглеждаха супер драматични. Предпочитам да са от естествен косъм и не толкова драматични, но в крайна сметка бих купила и изкуствени ако ми препоръчате конкретна марка и номер.

# 181
Аз затова казвам, че се радвам на жените, на които Метеоритите им харесват. Собственици са на продукт, който изглежда и мирише много красиво и луксозно. Обаче все още не съм достигнала до ниво, когато мога да си купя нещо само за да му се радвам как изглежда и мирише т. е ей така за колекцията. Иначе бих си ги купила Simple Smile Всъщност като се замисля аз съм ги пробвала преди няколко години, трябва пак да ги пробвам скоро. Все пак нуждите на кожата и възприятията ни се менят, току виж са ми харесали Smile
Ъъъъъ, Ния, това не е само за да си търся повод за поредната покупка Smile Никак даже Smile

# 182
Ъъъъъ да бе. И аз така помислих. Разбрали сме се, стискай зъби до февруари.

# 183
Здравейте! Може ли да ми препоръчате палитра за траен, опушен грим?

# 184
Анастасия Sultry ми е любима за целта напоследък.

# 185

Бюджет?
И аз харесвам Сълтри. Но все пак кажете какъв е бюджетът, защото тази струва 100 лв.

# 186
Прочетохте ли новината, че козметиката на Джефри ще се предлага вече в България?

# 187
  • София
Прочетохте ли новината, че козметиката на Джефри ще се предлага вече в България?

Сериозно ли? Heart Eyes Къде може да я намерим?

# 188
В Дъглас скоро пишеше в Инстаграм.

# 189

Ужас, я по-добре хич да не идват, че съвсем ще фалирам 🤪

# 190
Аз искам да се похваля с хубав грим, тъй като рядко ходя на професионален гримьор, а в ежедневието си почти не слагам грим. За съжаление от снимките не се виждат прекрасните жълти тонове сенки с някакви лъскави пигменти, които много ми харесаха.

# 191
Изглеждаш страхотно. Поздравления аз на твое място бих се гримирала всеки ден.
По темата с Метеоритите, само си ги мириша. Не виждам никаква разлика дали съм с тях или без тях.

# 192

Бюджет?
И аз харесвам Сълтри. Но все пак кажете какъв е бюджетът, защото тази струва 100 лв.

Ако може нещо по - бюджетно до 50лв.

# 193
Много си красива! А с грим си разкошна!

# 194

Ако може нещо по - бюджетно до 50лв.

Към 50 лв не мисля, че има голям избор. Обикновено вървят бюджетните до към 30 и скъпите по над 80-90 лв. Погледни Revolution от Нотино или Пинк панда.
Виж и Худа бюти от Сефора - smokey obsessions. 60 лв е.

Общи условия

Активация на акаунт