Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 604
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Благодаря за съветите!
А каква е ролята на перлите и могат ли да се слагат след Пудратата?
Скоро си взех основа за сенки и съм доволна че сенките ми почти не мръдват повече от 12 часа
Сега искам основа за грима, какво ще ми препоръчате до 20 лв например?

# 166
Спешно ми препоръчайте дрогерийна спирала за обем и удължаване, защото съм на почивка, а не си намирам спиралата ...
В населеното място има Лили и Дм.

# 167
Лореал Парадайз - сега даже я има в подаръчни комплекти (в ДМ със сигурност)

# 168
Благодаря за съветите!
Скоро си взех основа за сенки и съм доволна че сенките ми почти не мръдват повече от 12 часа
Зависи с какъв тип кожа си.Има най-различни основи: озаряващи, матиращи, хидратиращи, с или без силикон.
Общо взето е мн.важно и основния продукт отгоре да се “спогоди “ с базата.

# 169
pandora_sue catrice glam & doll в светло лилавата опаковка
Макс фактор 2000 калории
Miss sporty Stretch it (лилава) в ДМ

# 170
Благодаря за съветите!

https://bg.oriflame.com/beautyedit/how-to/step-by-step-three-way … e-bronzing-pearls

# 171
  • Пловдив
Спешно ми препоръчайте дрогерийна спирала за обем и удължаване, защото съм на почивка, а не си намирам спиралата ...
В населеното място има Лили и Дм.
Вземи си жълтата на Голдън Роуз, щом е само за спасяване на положението. Пък тъкмо и ще я пробваш. 👍🏻

# 172
И сз мислех да предложа нея.Никак не е лоша.

Последна редакция: сб, 14 дек 2019, 16:56 от ДХ3

# 173
  • Русе
Здравейте,дами!
Преглеждам темата редовно,но не съм се включвала досега!

Купувам декоративна козметика напоследък от Cult Beauty.Нещата идват за олколо седмица със Спиди.Харесвам много хайлайтърите на Becca.Имам champagne pop в течен вариант и moonstone пресован.Първият направо ме бронзира леко,лятото смесвам с фдт и стои жестоко!😍Вторият е светъл,но ми жълтее!

Моля за препоръки за качествен хайлайтър за светла кожа в студената гама,без да е твърде розов/лилав!

# 174
  • София
Цитат на: esmeralda23 link=topic=1160028.msg39830395#msg39830395 date=1576329273

https://bg.oriflame.com/beautyedit/how-to/step-by-step-three-way … e-bronzing-pearls
[/quote
Тази статия съм я чела, но тези перли по кафявата гама я няма в каталога

# 175
Здравейте,дами!
Преглеждам темата редовно,но не съм се включвала досега!

Купувам декоративна козметика напоследък от Cult Beauty.Нещата идват за олколо седмица със Спиди.Харесвам много хайлайтърите на Becca.Имам champagne pop в течен вариант и moonstone пресован.Първият направо ме бронзира леко,лятото смесвам с фдт и стои жестоко!😍Вторият е светъл,но ми жълтее!

Моля за препоръки за качествен хайлайтър за светла кожа в студената гама,без да е твърде розов/лилав!

Единият хайлайтър в по-светлата палитра за лице в Коледната колекция на МАС според мен ще е супер за много светла кожа Simple Smile

Уф, от тея перли на Орифлейм ми ги бяха подарили...чудя се какво да ги правя, само събират “прах” сред гримовете ми... Ако някой иска да му ги подаря да ми пише на лични...

# 176
И за мен метеоритите са пари на вятъра. Добре че не ги купих, само съм ги пробвала. Ами нищо не ми правят на лицето, разлика не видях. Но много се радвам за жените, които ги харесват. Опаковките им в повечето случай са мнооооого красиви и миришат прекрасно! Лично аз перли не съм ползвала от ученическите години, но и тогава ги полвах като бронзър. Как съм се бронзирала не смея да си спомня Smile Добре че ги ползвах само за излизане по нощните заведения и да се надяваме, че на онази светлина съм изглеждала поносимо Smile
Като говорим за дрогерийни пудри- онзи ден, когато рових за "златната кокошка" Loreal Telescopic попаднах на пудра Infallible. И тъй като много харесвам фдт ми стана интересно.Не знам дали я има тук. Някой да я е ползвал? Много ли е матираща?

# 177
Обожавам Метеорити. Имам над 5 кутии и ги ползвам всеки ден. Озаряват ми лицето и го фотошопират. Ако прекаля ме озаряват повече отколкото трябва обаче.

# 178
  • София
Това е вечният спор за кокошката и яйцето...
За мен метеоритите мигновено дават озаряване на лицето и особено зимата се разкрива магията им, когато лицето ми е по-бледо и имам нужда от лек воал и сияние. Heart Eyes Изгребвам втора кутия медиум 3 и съм си доволна много! Hug

# 179
Sisi 81, погледни cookie на benefit или някой от шимър бриковете на Боби Браун.
Аз изглеждам покъртително с метеорити, но след як пазар и проба напоследък, установявам, че мога да нося точно 6 пудри:
Компактната на Гучи (Agent, Господ здраве да ти дава); Компактната на МУФЕ; Hourglass Veil; ByTerry  hialuronic, Laura Geller balance n brighten и Armani- насипната донякъде. Всичко друго или много ме изсушава, или ми се набива по бръчките неприятно, или стои кейки.

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 13:27 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт