Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 557
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
  • Стара Загора
Някой ползва ли на худа фондьотена?

# 211
Може ли да ми предложите такива сенки с холограмен ефект

# 212
  • София
Inglot имат такива от AMC серията.

# 213
Здравейте.Най-накрая си получих ретроградния Меркурий.Нямах търпение да пробвам.Единият уж кафяв цвят ми стои розово.Уж тъмните цветове не са ми много тъмни, в смисъл явно ще станат с надграждане, но мен ме радва, че с малко количество се получава мн.хубав резултат.Ето първият ми опит(имам много да уча още,знам)Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 11:08 от bubanka

# 214
seeflower, много добре ти стои този грим! Харесва ми.

# 215
И на мен ми харесва как се е получило, но веждите имат нужда от оформяне и подчертаване, без такова грима на очите стои като незавършен.

# 216
Веждите да..Ако има вариант да се пуснат косъмчетата да растат и да не са така тънички, ще подчертават окото повече.
Според мен не нанасяй розовото толкова нлизо до вътрешния ъгъл на окото.

# 217
Аз лично търся по-ясно изразен контраст в цветовете. Така имам чувството, че целият клепач е в един цвят, но за ежедневен грим е добре. За веждите подкрепям предходните мнения.

# 218
Много благодаря за мненията.Пустите вежди, имам масаж на лице +оформяне на вежди подарък, от няколко месеца все не успявам да отида, та си ходя рошава😂.
Иначе, да, и аз исках контраст, но за 15 мин това направих.
Благодаря и за съвета, ще опитам розовото да не е толкова навътре следващият път.

# 219
Става въпрос зя оформяне на веждите с продукт, защото без такъв грима изглежда недовършен. Иначе ти отва цвета много, аз лично с Ретроградния Меркурий бих се развихрила 😁 но все още не ми се дават толкова пари за него, някой ден може и да се пречупя 😁

# 220
Малко топло кафяво във външния ъгъл на окото и над миглите ще направи чудеса.
Веждите с молив или помада трябва да се подчертаят и оформят.

# 221
Скрит текст:
Считам, че толкова тънки вежди не седят добре оформени само с молив, ако се налага да се рисува върху гола кожа по-естествено стоят сенки в комбинация с помада, като помадата се нанася в най-плътната част на веждите, а сенките - по контура.

На мен гримът ми допада, бих затъмнила малко повече сгъвката, но знам, че снимките измиват цветовете, та е възможно наживо да е по-контрастен.

# 222
Дааа, все си купувам продукти за вежди и...не се спогаждаме, все ми се струва, че стои изкуствено...трябва да се науча.Последно си взех един тризъбец😁, но...оказа се тъмно кафяв, а моите вежди ...ами ..сиви ми са😂, ако някой има предложиние за конкретен продукт-приемам с благодарност.
Опитах да го затъмня този външен ъгъл, но..стори ми се, че е достатъчно, като бях у нас, навън-не си личи особено.

# 223
Като гледам, си руса, така че ти трябва рус молив. Аз харесвам микро молива и темптейшън молива на Мейбълин. Имат руси нюанси. Другото нещо - с помада стои доста изкуствено и нарисувано, ако човек не умее да борави прецизно с нея, затова и препоръчвам молив.

# 224
  • Dope Reach
Трябва си тренинг, според мен със сенки става чудесно, но съм съгласна, че трябва да умееш да ги нанасяш правилно. Аз, освен това, си купувам възможно най-скосената и най-тънка четка, иначе към края на веждата чертата става много дебела.

Общи условия

Активация на акаунт