Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 551
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Може ли тук да попитам нещо? Случвало ли се е на друга дама да получи кръвоизливи в очите след професионален грим? Част от миглите ми се бяха отлепили и ползвах малко от лепилото на Aura, след няколко часа започна много да ми щипе и люти, имах и в двете очи кръвоизливи, сега единият само е останал. Свалих миглите още вчера, мих си очите с вода и промих с изкуствени сълзи, нещо друго да направя ли?

# 226
  • Бургас
Скрит текст:
Здравейте.Най-накрая си получих ретроградния Меркурий.Нямах търпение да пробвам.Единият уж кафяв цвят ми стои розово.Уж тъмните цветове не са ми много тъмни, в смисъл явно ще станат с надграждане, но мен ме радва, че с малко количество се получава мн.хубав резултат.Ето първият ми опит(имам много да уча още,знам)Simple Smile
Скрит текст:
Много як цвят.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 17:28 от bubanka

# 227
Може ли тук да попитам нещо? Случвало ли се е на друга дама да получи кръвоизливи в очите след професионален грим? Част от миглите ми се бяха отлепили и ползвах малко от лепилото на Aura, след няколко часа започна много да ми щипе и люти, имах и в двете очи кръвоизливи, сега единият само е останал. Свалих миглите още вчера, мих си очите с вода и промих с изкуствени сълзи, нещо друго да направя ли?

Това е най-вероятно алергия към лепилото за мигли. Често се случва. Аз бих изпила някое противоалергично хапче и бих слагала меки капки за очи тип изкуствена сълза.

# 228
Аз днес се сдобих с това бижу:

В момента не мога да прикача моя снимка на палитрата, но е тази ( на Reviolution)

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 17:17 от bubanka

# 229
Бобът е готов, децата правят содената питка, баща им - сармите, а аз си търся идея за лицето... това е малко много,
но ми допада, а роклята и най-много! Grinning
Весело посрещане на Коледа!

# 230
Ох, много го харесвам този мъж. Като гримьор, разбира се..... и аз него гледам докато опаковах това, а сега лягам капнала. Весела Коледа на всички! Нека дядо Коледа ви донесе здраве, щастие, разбирателство и страхотен празничен грим!

# 231
Simple Smile)))) ох, бре, Ния!
Опаковането на подаръците от години го делегирам на децата! Тази година щерката сама си каза, че е готова да увива!
Ето това ще направя набързо:

PS Зад елхата има 4-5 неувити, защото детето каза, че 6 часа опаковане и декориране били достатъчно Grinning

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 03:13 от Agent Provocateur

# 232
Страхотна елха, а децата ти са чудни! Моето още не мога да го навия да опакова, но рязко ще сменя приоритетите от липса на памперс, самостоятелност и комуникация към опаковане на всякакви подаръци и чистене след това. На другите неща все някога ще се научи...

# 233
Simple Smile)))))))) На торбичката от Сефора обаче не си сложила етикет за кой е Simple Smile))))))
С глас се смея, прости ми този перверзен attention to detail!

Тиха, свята нощ за всички, а за тези с деца и няколко часа повече сън сутринта!

Интересно:
https://www.elle.com/beauty/a29758493/future-of-beauty-awards-20 … ign=ign_cosmetics

PS Елхата не е лоша, за децата не мога да кажа същото!

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 05:18 от Agent Provocateur

# 234
Амин! Надали обаче, детето вече стана веднъж да види дойде ли този дядо или какво!
Писах картички до сега, етикети на всичко 😂. Сега 77 стъпкова Нощна грижа и след малко ще е време за сутрешната...

# 235
Весела Коледа, момичета!
И аз стоях по нощите да чакам децата да легнат и да им опаковам подаръците.. Понеже трябваше да е в последния момент..Simple Smile
Този малкият уж не вярва в Дядо Коледа, ама стоя да чака 12:00ч...Брат му пита: - Ти какво сега..Да не мислиш, че Дядо Коледа ще влезе през комина в 12!Хайде лягай си!:))

# 236
Аз днес се сдобих с това бижу:

В момента не мога да прикача моя снимка на палитрата, но е тази ( на Reviolution)
Вместо запис...
О,аз си я взех. Розовите са супер, особено Венера.

# 237
  • София

Мнение за тези перли на Голден Роуз

# 238
Момичета, може ли някоя от вас да ми даде съвет (от личен опит или ползване) как да потъмня леко фон дьо тен, който ми е светъл и не ми стои добре, но ми харесва и не искам да го хвърлям? Благодаря предварително! 😊

# 239
С бронзираща пудра леко отгоре или със специални капки, които се продават в Лили. Катрис мисля имат.

Общи условия

Активация на акаунт