Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 534
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
Без очна.

# 316
Пускам за кратко снимката от вчера, за да добиете представа за веждите спрямо цялото ми лице. Определено свикнах от 3 години с мат червила и хич не ми харесва блясък, но вчера от любопитство си купих гланц за обем на Катрис и на снимката съм с него.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 19:30 от неви86

# 317
Веждите по твоя контур ли са или вървят малко по-нагоре, както ми се струва?
Глосът е мн.хубав цеят и ми харесваш с него!

# 318
Ето нов опит. На едното око съм с очна линия, на другото не. Никога не съм получавала толкова комплименти за очите. Чак се озадачих, но ви благодаря!
Може и с очната, но още малко от тъмните сенки върху клепача и още малко спирала. Очите на кошута могат да го понесат.
Може и снимката да ме лъже, разбира се. На живо обикновено изглежда доста по-цветно.
Гланцът ти стои много добре. Ако е в топлата гама, ще ти подхожда още повече.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 19:29 от Light Beam

# 319
Със подчертаване линията на миглите, но не с течна очна линия... сенки/молив или комбинация от двете ИМХО!

# 320
Да, аз обикновено точно този метод прилагам с черен молив и сенки. Веждите са по моя контур, моите бяха много плътни преди 15 години, повече от това, но козметичката ми ги скубеше страшно тънки и никога не успях да ги пусна повече. Направих си перманентен грим преди 4 години с идеята да пораснат моите и да си върна старата форма, но нито косъм не се появи.

# 321
Козметичката направила перманентния грим си е оставила ръцете. Може ли да се поправи това недоразумение? Ще си още по- хубава.

# 322
Теб питах, Агент, да. Мексико звучи чудно, мацвай онзи ярък гланц и се порадвай на слънцето и за мен!
Неви, според мен с подчертаване на миглите, но или наплескай повече спирала, или опуши молив.
И моите вежди изглеждат така като са прясно правени, чак пък недоразумение... виждала съм къде-къде по-фрапатни случаи във форума, а и не се знае след 5 години тези, направили си дебели вежди, какво ще ги правят ако са перманентни. По-близо до естествената форма, според мен е по-добре.

# 323
  • София
Неви86 с какъв фдт си на снимката?

# 324

Thaicho - голям фен съм последните години на розовеещи и червеникави, даже онзи ден ми се смяха, че си бях сложила розово за каране на кънки и ловене на риба... Grinning Grinning Но ТФ къщичката не бие ли повече на оранжево или се бъркам!?!?

Има и в червеникаво, розово злато, бяло с розов оттенък, два нюанса на лилаво, че и зелено, което ме изкушава, а не смея да пробвам. Blush

# 325
Неви, защо махна снимката толкова бързо, не можах да те видя. Коментарите могат да се редактират в рамките на 24 часа.

# 326
Аз си харесвам веждите много. Все пак тя ми ги рисува за одобрение преди това. След една година и половина почти изчезват при мен, така че ще видя. Но 4 години си подържам тази форма и ми харесва. Esmeralda23, пускам я отново. Mihaela8888, само с бб крем на Миша съм. Светлината е лоша, затова лицето изглежда много гладко . Иначе имам пори в т-зоната, а лятото и лунички по носа.

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 01:56 от неви86

# 327

Thaicho - голям фен съм последните години на розовеещи и червеникави, даже онзи ден ми се смяха, че си бях сложила розово за каране на кънки и ловене на риба... Grinning Grinning Но ТФ къщичката не бие ли повече на оранжево или се бъркам!?!?
Има и в червеникаво, розово злато, бяло с розов оттенък, два нюанса на лилаво, че и зелено, което ме изкушава, а не смея да пробвам. Blush
Oх, разбира се, аз си мисля за Gingerbread Extra Spicy Simple Smile Много е хубаво къщето и наистина има избор!

Аз имам тази и не съм спряла да я мажа, качеството на половината сенки е ОК, на другата половина - почти ОК...

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 20:11 от Agent Provocateur

# 328
  • София
Скрит текст:
По близък план, мислих да ги направя с формата на дъга....

# 329
Извинавям се за странният въпрос, но...някой да е получавал алергия при микроблейдинг?Много ми харесват така добре оформените вежди, но...ами страх ме е да не получа реакция някаква😒

Общи условия

Активация на акаунт