Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 486
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
Пацолинке, качи си веждите. Много са хубави и такава форма много ще тича на Михаела. И на мен, ама пусто-нямам си вежди.

# 301
Михаела, аз може би бих ги изправила леко, т. е. бих оставила малко повече отгоре във вътрешната половина - към носа и малко повече отдолу към клепача във външната половина, стига да може разбира се. След продължително скубане веждите не винаги могат да поникнат подредено и равномерно. Иначе, сегашната форма също става.
Да си призная, моите не са пипани никога. Махам само един нахален косъм на носа, точно на средата Stuck Out Tongue Winking Eye Като за на 43 мисля да са що годе добре оформени и подредени Blush
Въпрос и на лично предпочитание е, разбира се.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 19:08 от Light Beam

# 302
  • Стара Загора
Михаела, ще ти пиша честно, ако искаш вземи коментара под внимание.
Ако подчертаеш веждите твърде много, ще изглеждаш сърдита, ядосана, както рисуват  лошите анимационни герои. Чупката ти е много високо, отиди на козметик , за да ти я свали малко. Ще ти ги изтъни първите пъти малко, но току така форма не се сменя лесно. На снимката точно не мога да преценя къде ти е костта, която е ключов ориентир в естествената форма. За нова форма се иска търпение или микроблейдинг Simple Smile

# 303
Веждите ти са страхотни! А ти-много красива!!!
Според мен и с продукт може да се постигне това изправяне. Аз моите също не пипам, но и си нямам. Микроблейдингът ми избледня и смятам на подновяване да си направя по-дебели, естествени вежди. Засега рисувам, моливът на NYX (micro нещо си) ми е любима алтернатива на по-скъпия подобен на АБХ.

# 304
  • някъде под слънцето...
Често си купувам продукти за вежди, като ви гледам снимките, защото тук не се задълбочават много в този детайл.
И като си си сложа и уж се харесвам(последния път  ги направи професионалист ), но явно не мога да се възприема.
NiaV, Heart де да бяха сини....
Някаква  мутация, безцветни прозрачни...дори цветни лещи не им стоят добре, защото основата е много светла.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 19:25 от sl

# 305
Малко в последния момент, но търся ето такъв цвят червило от дрогерийния клас но да не е прекалено кремообразно, може и матово. Тези, които имам са уж червени, а когато ги разтъркам се вижда лилавия подтон.

# 306
  • София
Ето очите ми без грим, така че определено съм сгрешила с очната линия. Като пробвам с много тънка линия, ще публикувам снимка отново.
Не цитирам снимката, за да може да я премахнеш по-късно, ако решиш. Simple Smile

Очите са прекрасни, но честно не разбирам това рязко отсичане на веждите в началото им Rolling Eyes. Малко дорисуване с молив сигурно би омекотило, тази геометрия Thinking. Не се обиждай, но си казваме тука нещата, за да можем да се поправяме и подобряваме. Така са ми като начертани с линия от комплект по математика.
Струва ми се тази геометрия на веждите, те кара оптически да се фокусираш във всяка линия нанесена на клепача и от там идва това неудовлетворение от резултата, при тези, наистина изразителни очи! Simple Smile

# 307
Оформянето на веждите и грима на очите според мен трябва да се съобразява с формата на челото и костното оформление. Всичко е взаимно свързано и като цяло се търси симетрия и цялостна картина. До Михаела, извивката на веждите трябва да се изтегли по-към средата им, тъй като челото не е много широко и все едно са излетяли от лицето, така ще се смекчи изражението и няма да изглежда ядосано.

# 308

Очаквам предложение, благодаря!

Според мен си пусни веждите и не ги скуби поне месец. След това отиди на добър козметик, за да ти ги оформи.

Ако това им е естествената форма и естествено са така повдигнати в краищата, ще трябва горната част да се изскубе и да се рисуват отдолу, което си е огромна всекидневна занимавка,не знам дали си склонна да отделяш по десетина минути за това всяка сутрин.

# 309
Esmeralda23, благодаря. Ще пробвам и това. Единствено розово, лилаво и синьо не слагам, защото ми предават страшно уморен вид. Имам голяма ланкомска палитра за опушен грим и основно използвам нея. Kopche, те са прясно направени, доста ще се смекчат след още месец. Тя ми ги направи по-заоблени, но не се харесах и поисках отново точно тази форма.

# 310
Ех, какъв кеф не само да видиш 30+ нови поста в темата, но и те реално да са за грим Grinning

Неви, зашеметяващи очи. За геометрията се съгласявам с Копче и Даниела80 - много са взаимносвързани нещата и ако формата на веждите, колкото и красива сама по себе си не е в хармония с формата на лицето/ челото/ костната структура ще стои изкуствено и неестествено, дори при прекрасно изпълнение.

ЛайтБийм - ти винаги светиш Hug  с грим, без грим, страхотно излъчване и красота!

Розовата рокля с цветен грим - и аз бих се въздържала, ако ще е акцент - то много деликатен!

Даниела - това червено, поне на моя монитор е от типа "топло червено" с оранжев подтон, някъде ги наричаt и "истинско червено" Потърси при Лореалските, от дръгстор червилата те много ми харесват!
https://www.lorealparisusa.com/beauty-magazine/makeup/lip-makeup … by-skin-tone.aspx

https://www.lorealparisusa.com/products/makeup/lip-color/lipstic … hade=volcanic-410
И тук:
https://www.maybelline.com/lip-makeup/lipstick/red-lipstick

Виж и това:

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 19:08 от Agent Provocateur

# 311
Ти какво измисли за НГ партито?
Изобщо всички какво измислихте?
dani-Ella-80 виж blaze и pomegranate на H&M. Много любими червила са ми.

# 312
Аз се влюбих в къщичката на Too faced и смятам на НГ да мина към розовеещите и червеникави нюанси. Точно как ще комбинирам и опуша не знам, но искам нещо по-различно от стандартното кафяво и златно, което правя.

# 313
Ти какво измисли за НГ партито?
Мен ли питаш, Н.!? Grinning
Аз реших въпроса с партито кардинално - пропускаме партито и всичките ми грим/тоалет Радини вълнения и отиваме да посрещнем Новата Година на плажа в Мексико. Разбира се, ще си омажа нещо с пръсти, което в тъмното няма да се види Grinning Grinning Grinning

Thaicho - голям фен съм последните години на розовеещи и червеникави, даже онзи ден ми се смяха, че си бях сложила розово за каране на кънки и ловене на риба... Grinning Grinning Но ТФ къщичката не бие ли повече на оранжево или се бъркам!?!?
Скрит текст:
Не ме цитирайте, моля!
...

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 19:50 от Agent Provocateur

# 314
Ето нов опит. На едното око съм с очна линия, на другото не. Никога не съм получавала толкова комплименти за очите. Чак се озадачих, но ви благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт