Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 438
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
Неви, аз бих пробвала, както са посъветвали NiaV и Есмералда.
И аз почти нямам подвижен клепач. Когато искам да се виждат, вдигам сенките нагоре и по-тъмният цвят нанасям на ръба на костта на очната ябълка, там където е сгъвката при хора, които не са с паднал клепач. Очна линия не слагам, само малко тъмно кафяв молив в горния външен ъгъл на окото.
Михаела, най-красиво на всяко лице стоят вежди с форма максимално близка до естествената според мен. Достатъчно е да се оберат минимално излишните косъмчета извън основния контур.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 14:02 от Light Beam

# 286
Ето очите ми без грим, така че определено съм сгрешила с очната линия. Като пробвам с много тънка линия, ще публикувам снимка отново. Простете, но не знам как да слагам снимка в скрит текст.

# 287
  • Бургас
Много си хубава, Неви.Flowers Hibiscus

# 288
Неви, защо ще мъчиш някакви линии на тези хубави очета, а не опушиш? Според мен много ще ти отива!

# 289
  • някъде под слънцето...
Неви, прекрасни очи, завидях Heart
Цял живот съм мечтала за нежен топъл поглед .Но се налага да се примирявам с вампирските си очи и отблъскващо студен поглед.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 15:41 от sl

# 290
Ех, колко сте мили. За щастие едната ми дъщеря ги наследи, но нейните са зелени и стои уникално. От 100 години съм все с опушен грим, затова исках нещо различно. Напоследък съм само със спирала или даже без. Като се гримирам ще пусна снимка за оценка.

# 291
Прекрасни очи! Вие и без грим изглеждате чудесно.

# 292
  • София
Скрит текст:
На това мое лице, какви вежди ще му отиват?
Извинявам се предварително, ако снимката е с лошо качество!

# 293
  • Бургас
Неви,тези красиви очета и без грим са прекрасни!Малко жени са толкова красиви без грим,късметлийка си!

# 294
Неви, много красиви очи! Сигурна съм, че ако експериментираш вкъщи известно време ще намериш правилната очна линия за твоето око. Аз съм с по-паднал клепач пък си слагам почти ежедневно.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 16:54 от ARIA*

# 295
А на тоя тип очи? Още експериментирам и май молив ми седи най-добре в сиво, лилаво или розовеещо. С очната линия още съм скарана леко.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 23:02 от Genocide Lollita

# 296
Неви, малко си поиграх със снимката ти и ей такъв грим според мен много ще ти отива.
Не обръщайте внимание на лошия фотошоп.

# 297
Sl, аз пък цял живот за твоите сини студенини съм мечтала. Уви, не наследих тези на баща ми.
Ариа, чудесен грим! ❤ Ама то на хубав човек...
Лолита, ей такива очи искам да гримирам! На теб всичко ще ти отива- имаш пространство и за сенки, и за линии- буквално поглеждаш в YouTube, харесваш и действаш.
Михаела, според мен е важно да се направят спрямо формата на очите ти, не на лицето.

# 298
  • София
Очаквам предложение, благодаря!

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 22:02 от Не се сърди, човече

# 299
Тази форма е ок. Просто трябва да почистват и подчертават - с молив, сенки, помада.

Общи условия

Активация на акаунт