Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 487
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Аз имам малък проблем....немога да определя каква форма има лицето ми и от там да си определя каква форма на веждите ще ми отива.... Помощ!

# 271
Аз имам малък проблем....немога да определя каква форма има лицето ми и от там да си определя каква форма на веждите ще ми отива.... Помощ!

За това бих се доверила на козметик. После само ще поддържате и подчертавате.

# 272
  • София
Добър такъв в района на кв Орландовци?
Бих искала ако мога и сама да потърся в нета нещо от рода на съвети... Или например като програ ата за състаряване...

# 273
Мислите ли, че тази рокля може успешно да се комбинира с Naked Heat? Много ми е трудно да преценя, а няма да имам време да сменям грима. По-скоро тоалета бих сменила Grin Утре мисля да погледна в Дъглъс и Лили за някоя розовееща палитра. Също си мислех да вкарам жълто в грима(ще бъда с жълти обувки), ако намеря нещо. Имате ли предложения за жълти единички? Ако не открия нищо си оставам с Naked.

Скрит текст:

Аз държа да синхронизирам цветово дрехите и грима и мисля, че Нейкид хийт изобщо не е подходяща за тази рокля. Причината - оранжево-керемидено и цикламено не си отиват особено. Бих заложила на неутрален студен грим или бледорозов за тази рокля. Жълт не бих сложила в никакъв случай.

Нейкид 3 или някой от двойниците й би бил подходяща палитра. Революшън имат такива за смешни пари, от Лили бих препоръчала Reloaded серията, Hypnotic или Fundamental например.

# 274
  • Бургас

Този грим много ми хареса,може ли малко насоки как да си го направя?
И червилото е страхотно,има ли бюджетен вариант в такъв цвят?Предпочитам червило,което не е матово,гланцове също не обичам.

# 275
Опитах се да постигна подобен грим като на първата снимка, но моят клепач е почти скрит. Спазвам правилата, но клепачът като цяло изглежда черен. Очите ми са дръпнати. На снимката лявото око е със златист блясък и по-дебела очна линия, а дясното със сребро и уж по-тънка очна линия по цялата дължина на клепача. Не се различават особено, то и светлината при снимането не беше много ОК. Не знам още по-тънка линия ли да пробвам да нанеса.

# 276
Мария, Най-просто, стъпките са това:
https://m.youtube.com/watch?v=iy_KVTGAAcU
Като в показания грим цветът, с който опушваш е по-наситен, оранжев, а кафявото във вътрешния и външния ъгъл е по-студено за контраст.

Неви, моите очи са подобни в това, че нямам много място за работа върху подвижния клепач- т.нар. deep set eyes. За себе си открих, че играта ми е върху неподвижната част на клепача- пробвай черната очна линия да започва от средата на миглите навън, смоуки сенки във външния ъгъл на неподвижата част на клепача, повече блясък и нанесен по-високо във вътрешния ъгъл. При мен само очна линия, било то и двойна, просто не изглежда добре в сравнение с повече игра със сенки. При теб мисля, че изглежда добре, какво искаш да постигнеш?

# 277

Този грим много ми хареса,може ли малко насоки как да си го направя?
И червилото е страхотно,има ли бюджетен вариант в такъв цвят?Предпочитам червило,което не е матово,гланцове също не обичам.

Катрис - новите им червила. Хубави са, все ще намерош подходящ цвят.

# 278
esmeralda23, Същото си мисля и аз за Naked. Но студените нюанси определено не са за мен, късно го разбрах. Simple Smile Очите ми са светли, кожата и косата също и топлите цветове много променят картинката😃 Ще погледна все пак тези палитра на революшън, но най-вероятно ще сменя роклята.

П.С: Жълто или розово обмислям само като лек акцент в средата на клепача, без да го вдигам много. Окото най-вероятно ще опуша, ако слагам цвят. Сега изрових един розов брокат, но пък лепило нямам. Предложения за лепило?

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 11:56 от -soft-

# 279
Лепилото за брокати на Никс, сигурно през ден го хвалим в някоя от темите.

Неви, според мен на твоите очи очна линия не отива - имаш паднал клепач в комбинация с дълбоко разположени очи и реално почти никакво място за работа на подвижния клепач. Като сложиш очна линия, тя покрива реално всичко, което се вижда от подвижния клепач. Затова или изобщо не я правиш, или я правиш суууупер тъничка и не от самия вътрешен ъгъл на окото.

Както ти е казала и Ния, гледай да изтегляш сенките по-нагоре. Ето идеи за грим с форма на окото като твоята. Матово топло оранжево по целия клепач и нагоре в сгъвката, тъничка очна линия и блясък във вътрешния ъгъл на окото.

https://youtu.be/io3WdVxwi_Y

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 12:42 от esmeralda23

# 280
Неви, харесваш ми с такава очна линия. Според мен е хубаво да се подсили така горния клепач. Може да пробваш да нанесеш базов цвят по целия клепач, черна очна линия и над нея златна/сребърна или цветна за акцент и хубава черна спирала. Така те виждам аз, от друго не мисля, че имаш нужда, много си красива, млада, с хубави вежди. След малко ще допълня поста със снимки на това, което имам предвид.

За розовата рокля защо не съчетаете с такова розово червило вместо с розови сенки? Мисля че такава комбинация е по-удачна.
Къде изместиха магазина на Nyx,  който беше на Витошка? И в кое Лили има Nyx, освен в това в мол Сердика?

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 12:48 от Seti Beti

# 281
В мол Парадайз ще е магазинът на Никс, но още не са го отворили.

# 282
В Парадайз ще е Никс.

# 283
Благодаря, момичета. Ще пробвам с много тънка очна линия. По принцип не използвам очна линия, а сенки почти от 10 години. Вчера реших да пробвам по-силен грим на очите. Устните ми са много плътни и съм се спряла на матови червила. Seti Beti, благодаря за милите думи Simple Smile На почти 36 съм. Веждите са ми перманентни, естествено имам и мои косъмчета. Очаквам с нетърпение снимките. Редактирам - видях ги. Ще трябва да пробвам, интересно изглежда.

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 12:51 от неви86

# 284
Розовата рокля се е видяло, че ще я сменям. Ще потърся днес нещо друго. Ще видя и за сенки. Като го измисля ще покажа резултата. Бях обещала на Ния да покажа малко по-драматичен грим, ве съм забравила. Wink

Общи условия

Активация на акаунт