Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 490
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
Аз ползвам Colorstay на Revlon и единият номер ми е светъл, следващият тъмен. Смесвам ги и става ок. Винаги така съм коригирала цвета.

# 256
A някой в темата да ползва и/или да може да препоръча self tanning drops?
Държиш ли да са точно капки? Ако да - Лумене имат и са хубави, не знам дали обаче се предлага марката при вас Simple Smile
За мен лично капките са най-неудобният за нанасяне автобронзант.
Светъл фдт смесвам с по-тъмен, но задължително със сходна консистенция/финиш.

# 257
Не е задължително финишът да е еднакъв - аз редовно смесвам матиращи и хидратиращи фдт, за да имам нещо по средата. Особено през зимата - сега смесвам тониран крем на Ларош с матиращ фдт на Тарт.

# 258
И аз смесвам И различни ФДТ, рядко имам фалове (макар, че често купувам еднакви ФДТ за летен/зимен тен и със смесване си докарам и всичко по-средата).

Кристал, не я предлагат за съжаление...
Идеята ми за капки е да си ги добавям към любими продукти, че имам не особено прекрасен опит със специални автобронзиращи продукти.

# 259
Аз съм от тези, които с калпави четки правят хубав грим.Даже въобще ми е все тая какви са ми четките, оправям се с всякакви.
Капки не съм ползвала, но смесва ФДТ, или нанасям светъл ФДТ в конкретни зони и затова винаги имам и такъв цвят.Вместо коректор(под очи примерно)

# 260
Навремето ползвахме само апликатори и пръсти и пак се получаваше.
Не ми се е налагало да потъмнявам фдт, защото съм светла, обикновено се налага да го изсветлявам.

# 261
Мислите ли, че тази рокля може успешно да се комбинира с Naked Heat? Много ми е трудно да преценя, а няма да имам време да сменям грима. По-скоро тоалета бих сменила Grin Утре мисля да погледна в Дъглъс и Лили за някоя розовееща палитра. Също си мислех да вкарам жълто в грима(ще бъда с жълти обувки), ако намеря нещо. Имате ли предложения за жълти единички? Ако не открия нищо си оставам с Naked.

Скрит текст:

# 262
Мислите ли, че тази рокля може успешно да се комбинира с Naked Heat? Много ми е трудно да преценя, а няма да имам време да сменям грима. По-скоро тоалета бих сменила Grin Утре мисля да погледна в Дъглъс и Лили за някоя розовееща палитра. Също си мислех да вкарам жълто в грима(ще бъда с жълти обувки), ако намеря нещо. Имате ли предложения за жълти единички? Ако не открия нищо си оставам с Naked.

Скрит текст:

Аз си купих наскоро тези двете от Лили и розовите са хубави. В Зебрата и хубаво жълто има:

# 263
Цветовете изглеждат много хубави. Как им е пигментацията?

# 264
На палитрата с розовия цвят-и аз я имам и точно това розово е най-пигментирано и лесно се работи с него, обаче се маха много трудно и оставя следи по клепача..

# 265
Според мен е добра, а аз не разполагам с добри четки и основи за момента, нито съм много сръчна в нанасянето. "Космическата" беше и на много добра цена - 18 - 19 лв. Зебрата е към 25.

# 266
Soft,според мен си направи някакъв по-неутрален грим с Нейкед. Розова рокля и жълти обувки носят достътчно цвят в себе си,че и гримът ти да е много цветен. Няма смисъл да купуваш нова палитра само заради един грим, а и Революшън никак не може да се сравни с УД и не си струва според мен.

# 267
Навремето ползвахме само апликатори и пръсти и пак се получаваше.
Подкрепям.
Ако използвам четки, си имам любимци, с които гримът ми определено се различава. Като те са на МАК, Еблин (4лв), Дъглас и една на хакуходу.
Най-любимите си гримове обаче правя само с пръсти-от ФДТ и контур до пълен смоуки. Така най-често се гримирам. Според мен в въпрос на практика.

# 268
Няма шанс да се гримирам с пръсти. Обожавам качествени скъпи четки и купувам много. Вършат ми работа и съм доволна.

# 269
За роклята мисля, че трябва да се дложи ьлатен или бронзов акцент на очите. И очна линия + не много гъсти изкуствени мигли с нюд червило. Смятам, че не трябва да се слагат розови цветове с тази рокля. Имам космическата палитра и не препоръчвам да ползвате цвят Venus за такава визия. Naked палитрата ще свърши супер работа + някой пигмент.

Евтина и добра основа за сенки е тази на Катрис. Харесвам и ноеите им червила. Евтини четки имат Parsa(10-12 лв в ДМ за 4 броя) - взех талива длед като кучето ми сдъвка любимите четки на Никс оставени да съхнат на масата:cry:

Общи условия

Активация на акаунт