Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 545
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
Преди време някъде ми беше попаднала статия, в която пишеше, че като си минеш лицето съвсем леко с бронзър си потъмняваш фондьотена

# 241
С бронзираща пудра леко отгоре или със специални капки, които се продават в Лили. Катрис мисля имат.
Спрени са вече, само по сайтовете има (додис например). Иначе коригиращи капки има на Бодишоп и на Техник, но аз така и не си взех, просто подарих непасващия ми ФДТ.

# 242
Весела Коледа🎄
Дано не ви е омръзнало от мен, с нови цветове съм.Уж качвам максимално нагоре по окото,но на снимката не изглежда така.Абстрахирайте се от веждите.Все още не съм си взела лепилото за брокатените сенки, ето как стоят на различна светлина

Какво да променя, че да стане както трябва този грим?(сега ми се струва и, че не е мното еднакъв, но пред огледалото не го виждах така)

# 243
Не качвай сенките толкова нагоре във вътре ия ъгъл на окото.Там по-неутрален тон.
Избери си. счина на нанасяне за теоята форма на окото, не копирай 1:1 от клиповете(ако следваш такива)

# 244
Честита Коледа, момичета! Какви бюти подаръци получихте?

# 245
Много, но най се радвам на палитрата на Джефри и Ш и четките на Марио от днес.

# 246
Момичета, може ли някоя от вас да ми даде съвет (от личен опит или ползване) как да потъмня леко фон дьо тен, който ми е светъл и не ми стои добре, но ми харесва и не искам да го хвърлям? Благодаря предварително! 😊
Или както Денси казва, или просто го смеси с по-тъмен ФДТ.

Seeflower - брокати и прочие блестящи тонов не ги изтегляй до външния ъгъл на окото - там нормално затъмняваш с (по)матови сенки. И повече блендаване, повече...

Hmm, защо си мисля, че още нещо интересно бях гледала за тази палитра скоро....

# 247
Seeflower, мисля, че при Вас се получава като при мен, когато гледах клипове... Междинният тон в сгъвката на клепача май създава този проблем. Аз започнах да слагам с малка четка и страшно внимавам с количеството, като наблягам на външната част. След това блендвам с чиста четка. Иначе окото ми се затваря и не мога да отсека клепача със светлия тон.

# 248
Благодари Ви много🤗🤗🤗.
Много ми помагат вашите съвети, както имаше един виц-с всяка фибра знам, че нещо не е както трябва, но...не знам кое😁,
Добре, че ви има❤
Agenr Provocateur, добре, че постна тази снимка, Благодаря, до сега все търсех в you tube, как не го пуснах на търсачка в google 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
И, извинявам се, ако е споменато и го повтарям, но бихте ли ми препоръчали подходящи четки?Последно взех от Лили комплект, исках да видя как е, но сякаш ...ами имам чувството, че нищо не се нанася, не ги усещам.Имам комплект подарък от StrawberryNet, те се усещат като нанасям.Та,намерих и другите картинки, благодарение на Agentprovocateur, но ...май имам само 2 от покозаните четки.На лисицата, гроздето кисело, че и на мен-четките са ми проблема, не липсата на умения😂

Последна редакция: чт, 26 дек 2019, 22:34 от Seeflower

# 249
Истина е това - добре тренираният може да направи чудесен грим и с калпави четки. Но при начинаещите добрите четк определено помагат.
Аз лично харесвам комплекта за очи на Real techniques - добър бюджетен вариант са.

# 250
  • София
С бронзираща пудра леко отгоре или със специални капки, които се продават в Лили. Катрис мисля имат.
Капки...?

# 251
Капки...?
Ето тези например: https://www.thebodyshop.bg/grim/fon-duo-ten-pudra-i-korektor/kap … na-cveta-na-grima

# 252
Препоръчайте ми хубави, дебели моливи за очи тип каял в лилаво или тъмночервено.

# 253
Голямо мазане е с капките, да ви кажа. За мен работи подхода да сложа няколко помпи ФДТ и да го коригирам с капки, но всеки път да си играя и да напасвам цвета е мъка. Ето тези ползвам:

https://www.coverfx.com/products/custom-cover-drops

A някой в темата да ползва и/или да може да препоръча self tanning drops?

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 20:06 от Agent Provocateur

# 254
Аз обикновено си смесвам светлия ФДТ с по-тъмен фдт и това работи чудесно, не отнема много време.

Общи условия

Активация на акаунт