Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 480
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
Снежното момиче на каква цена е? Заслужава ли си? Нещо искам да купя. Grinning

# 406
Аз съм с много джиджан грим днес в колаборация на Наташка сънсет и АБХ Сълтри. Тази Наташка прави дуохром като никой друг, в комбинация с роклятя ми кърти. Пропуснах възможността за снимка, но ще го направя пак скоро.
Агент, ще фалирам. Ще съм купувач на едро и продавач едновременно.
Весело посрещане на всички!

# 407
  • София
Къщичката на Too Faced е налична в момента в boots за 37 паунда. На мен обаче, не ми дава да я поръчам до GGBG.

# 408
Аз пробвах до адреса на Габко и стана май. Препрати ме на плащане. Така че, ако искаш, пробвай през тях.

# 409
Момичета, счупи ми се червило, в гилзата  най-отдолу. Доста е сухо(мат) и сигурно съм го насилила повече като си слагам. Има ли как да го направя годно за ползване, защото иначе много ми харесва, на Ланком е, червено, хубаво ми стои, а и ми е ново.

# 410
Може да го разтопиш цялото и да го преместиш в кутийка или да пробваш със запалка в основата. Оправя ссе, но после се чупи лесно по втория начин.

# 411
Момичета, счупи ми се червило, в гилзата  най-отдолу. Доста е сухо(мат) и сигурно съм го насилила повече като си слагам. Има ли как да го направя годно за ползване, защото иначе много ми харесва, на Ланком е, червено, хубаво ми стои, а и ми е ново.
Може да пробваш по този начин, Мишел Фан беше и рекламно лице на Ланком някъде в този период, ако не греша и червилото от клипа е тяхно:
https://www.youtube.com/watch?v=AwmIRVJNiqY

# 412
Поръчала съм си палитра с предимно зелени тонове. С какво червило мога да ги комбинирам? Светлорозово?

П.С. Май малко се прецаках, че съм със зеленикави очи, но имам зелен молив и не е толкова фрапантно.

# 413
Поръчала съм си палитра с предимно зелени тонове. С какво червило мога да ги комбинирам? Светлорозово?

П.С. Май малко се прецаках, че съм със зеленикави очи, но имам зелен молив и не е толкова фрапантно.
Ще е чудесно с твзи очи..С нюд червило, тъмна гама също: бутгундско червено, лилавите.., кафяви..

# 414
Зависи от подтона на кожата ти. Аз съм с пъстри очи със зелено в тях, много нося зелени тонове върху клепачите, като комбинирам с кафяво, бежово или прасковено червило, т.е. с по-топъл оттенък.

# 415
Те моите червила са предимно в тези тонове, значи ще експериментирам. Бях чела някакви правила, че зелени сенки не отиват на зелени очи, но то ясно че зависи от самия нюанс. Аз използвам най-вече розово, червено, лилаво и сиво и реших да разнообразя.

# 416
Зарежи го това с правилата. Зависи как са нанесени, какъв нюанс са, какви са очите ти. Защо пък да не си отиват? В Гугъл има страхотни снимки на зелени сенки на зелени очи. Сподели после моля дали си се харесала.

# 417
Някой да е пазарувал от Beauty buy? Ок ли са нещата там, че имат добро намаление на големите палитра на Худа. Притеснява ме и ходенето на митница, не съм се разправяла досега и нямам идея как се процедира.

# 418
Някой да е пазарувал от Beauty buy? Ок ли са нещата там, че имат добро намаление на големите палитра на Худа. Притеснява ме и ходенето на митница, не съм се разправяла досега и нямам идея как се процедира.
Ако имаш предвид beautybay аз съм поръчвала от тях и са си ок нещата. Сайтът е английски и нещата не отиват на митница.

# 419
В бютибей няма Худа.

Общи условия

Активация на акаунт