Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 448
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
  • някъде под слънцето...
Мен като тийн ме беше яд, че съм с гъсти вежди, сега изсветляха и оредяха. Само ги почуствам, никога не съм си променяла формата.

Уж у аз не я пеоменям....Но с годините изтъняха и оредяха.По сввтли не са станали, но оък като ми ги намажат с кафяв нюанс става мазало.
Уж хубаво стои , но ММ умира от смях.
А той по принцип е свикнал с щуротиите ми.

# 541
Ставам едвам едвам в 7 (от 8,30 съм на работа) ....
и от моткане и вайкане все съм на ръба да закъснея за работа въпреки, че ми е на 5мин от нас.

Мечтая за такава работа на 5 мин от нас. Аз пътувам по 50 мин, но е невъзможно да се гримирам в метрото Joy

# 542
Като ви чета, значи съм истинска късметлийка. Вежди имам,  нормални като дебелина, прилична форма, често ги почиства професионалист. Но истината е, че никога не съм ги харесвала, защото не ми отиват цялостно на визията. Косъмчетата са черни, а цвета на очите ми е светлокафяв, косата ми е светла ( 7-ца, въртя медни и златисти нюанси), подтона на кожата ми не мога да определя.
В тази връзка, гледам цвета на вените и не мога да преценя дали са сини или зелени. Като цветове за дрехи ми отиват наситено, ягодово червено, всички коралови нюанси, зелено. За сенки на очи- телесни, бронзови, ментово зелено, прасковени цветове, бяло. Матовите сенки и червила ме правят уморена, все търся блясък за озаряване. И най-интересното е, че не мога да разбера дали ми отива повече розовеещ фдт или нещо неутрално. Някой може ли да ми помогне?

# 543
Боядисвай си веждите!
Правилото е те да са с 1 тон по-тъмни от цвета на косата.

# 544
Ако не е нито студен, нито топъл, вероятно си с неутрален подтон.

# 545
И аз мисля, че съм с неутрален. Подхожда ми всеки цвят.

# 546
  • Dope Reach
Нещо и от мен -

Напоследък предпочитам по-тъмният цвят да е нещо по-разчупено, не ми харесва вече да е задължително черно или тъмносиво. Съчетавам най-вече с дрехата, но моят гардероб е главно в бели, черни и тонове пудра, така че почти всички палитри са ми такива.

# 547
Боядисвай си веждите!
Правилото е те да са с 1 тон по-тъмни от цвета на косата.
Знам, обаче не смея. Другия вариант е да си потъмня косата, а толкова време се борих за този цвят.

# 548
Rochellka, супер грим и вежди, но ти си синоним на красота.

# 549
Rochellka, много хубаво момиче си и чудесен грим. Очната линия си я заковала.

Само 1 забележка имам - следващия път дай цяла снимка, не отрязано лице, за да можем повече да ти се радваме! И аз напоследък посягам повече на студените тонове. Главно петък и уикендите. Joy

# 550
  • Dope Reach
Благодаря ви!
Аз се загледах и нещо не ме кефи очната - към края малко ми е мръднала ръката май. Ама щом не са ми направили коментар. Grinning В момента ползвам тази палитра, като тъмният цвят става и за веждите.

Скрит текст:

# 551
  • София
Много хубава очна линия. Имам същата палитра. Купих я по невнимание, но на Коледа се изненадах, че сенките не мръднаха. Ти с какви впечатления си?

# 552
  • Dope Reach
Супер е. Аз предпочитам матови сенки, но съм доволна от всички перлени нюанси на Катрис. Съчетани с база, не мърдат.

# 553
Уаааау! Каква красота, каква очна линия!!!!

# 554
Много хубава Рошелка!

Общи условия

Активация на акаунт