Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 444
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Простете неугледния ми вид( в дълъг болничен съм), но пак ще си задам въпросите. Някой може ли да ме ориентира какъв подтон ми е кожата и тези вежди какво да ги правя? Не искам да си потъмнявам косата, защото ме състарява.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 10:08 от Хелия

# 556
За подтона не мога да ти помогна, но с веждите лично аз проблем не виждам.

# 557
И аз не виждам никакъв проблем с веждите, доста ми харесват даже Simple Smile

# 558
С веждите и според мен всичко е наред.

Подтона по снимката ми се вижда неутрален, към топъл, но много зависи и от снимката и цветовете на компютъра/телефона.

Ако съдя по моите снимки и тази, кожата ми изглежда същия цвят, а аз попринцип съм с топъл подтон.

# 559
Супер са ти веждите! Някои само мечтаем за такива гъсти и подредени 🤗 Имаш ли ФДТ на снимката? Вижда ми се и на мен топъл.

# 560
Супер са ти веждите! Някои само мечтаем за такива гъсти и подредени 🤗 Имаш ли ФДТ на снимката? Вижда ми се и на мен топъл.
Имам фдт, малко сенки и спирала. Всъщност чуденката ми е дали цвета на веждите си отива на цвета на косата и кожата. Като ми ги оформят пак ще пусна снимки,че сега не са в най-добрия си вид.

# 561
Снимай се с пусната коса и срещу слънце, така не си личи много тонът й. Вижда ми се, че бие по-оранжева косата, и веждите са по-тъмни и студени като тон.

# 562
С веждите и според мен всичко е наред.

Подтона по снимката ми се вижда неутрален, към топъл, но много зависи и от снимката и цветовете на компютъра/телефона.
+1

# 563
  • София
Моля ви дайте съвет Simple Smile  Too faced Sweet или Wight peach да си взема?

# 564
  • софия
Моля ви дайте съвет Simple Smile  Too faced Sweet или Wight peach да си взема?
Аз имам  Sweet peach и страшно много я харесвам.

# 565
White peach не е добра палитра. Почти всяка друга на марката е по-сполучлива. Аз лично бих си взела Gingerbread extra spicy сега на намалението за 80 лв.

# 566
Добро утро, да ви уплаша малко без грим.
Въпросът ми беше вчера дали някой може да определи подтона ми и трябва ли да бутам нещо в цвета на косата и веждите?

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 10:08 от Хелия

# 567
Има лека разлика в цвета на веждите и косата, но не е фрапантна според мен, може спокойно да си ходиш така.

Подтонът на кожата ти ми се струва светъл маслинов, тоест топъл. Поне така се вижда от телефона ми. Пробвай да сложиш бял лист хартия до лицето и виж дали жълтее или розовее.

# 568
Аз пак да кажа Smile не виждам нищо нередно във веждите ти, много са си хубави и според мен са си ок с цвета на косата ти. Нормално е да има леко разминаване, след като се боядисваш Simple Smile Ако искаш, може да пробваш козметик да ти ги боядиса в по- близък до косата ти цвят. Хем ще се видиш как изглеждаш, хем боята бързо пада, в случай че не се харесаш.

# 569
Аз съм с леко жълт подтон и винаги си избирам неутрален фдт. Грешка ли е? Хич не обичам да ми жълтее кожата, болнава изглеждам и искам да го скрия.

Общи условия

Активация на акаунт