Гримиране - идеи и техники. Тема №75

• 39 484
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Пробвай за базата на МАК, но с малко пудра отгоре. А защо се гримираш с двете ръце? Или аз не разбрах нещо?
😁😂ами когато правя грим на дясно око с дясна ръка-всичко е наред.С дясна ръка на ляво око, не знам как-качвам всичко нагоре и не ми е удобно да опушвам въобще.С лявата ръка на лявото око-все едно сега прохождам, много ми е странно😂

# 436
Аз действам само с дясната, въпреки, че пиша и с двете.

# 437
Четките на Лидъл са просто ужасни, особено двете (които уж трябва да са) пухкави. Ако нямаш възможност сега да си вземеш нещо по-читаво, вземи си блендиращата четка на Аура. 6 лв някъде струваше, но на мен ми е много удобна и си я ползвам много често.

# 438
Ebelin също имат страхотни попадения.

# 439
Четките на Лидъл са просто ужасни, особено двете (които уж трябва да са) пухкави. Ако нямаш възможност сега да си вземеш нещо по-читаво, вземи си блендиращата четка на Аура. 6 лв някъде струваше, но на мен ми е много удобна и си я ползвам много често.
Аз искам да си взема комплект за очи, да знам, че имам всичко. Обикалях днес в единия ни мол, но...нямаше такива.Останали само с четки за руж, пудра...имам такива, от които сэм доволна, за това търсех само за очи.А, не ми се пуска поръчка само за едни четки😒
И, на мен тези ми идват прекалено пухкави, нищо не се случва, ако ги докосвам както трябва до клепача, трябва да натисна доста, че да вършат нещо.

# 440
Но, след 5 часа някъде имах сэбрани в гънката сенки, а ползвам базата на Мак, защо така?

Много зависи и от клепача. При паднал винаги се събират, каквато и да е базата. Аз просто проверявам и оправям от време на време.

# 441
Аз се гримирам със сенки сравнително отскоро, преди ползвах молив и спирала основно или само спирала. Първо започнах с разни по-евтини четки, да видя как ще е и имам попадения и от тях. На този черен петък си взех сета за очи на РТ, които уж се водят малко по-добър клас, както и още няколко техни от други сетове, но още им свиквам и на моменти си посягам към старите. Хващам им цаката де, къде ще ходя. Grinning На Екотулс хвалят също четките, и двете марки се продават в Лили и можеш да ги погледнеш, ако имате наблизо.

# 442
Аз съм също с паднал клепач, ползвам базата на NYX, сенки в момента Диор и никога не ми се събират.

# 443
Аз съм също с паднал клепач, ползвам базата на NYX, сенки в момента Диор и никога не ми се събират.
Ще пробвам и с нея. При мен се получава при всякаква комбинация бази и сенки. Дори напоследък рядко слагам база. Вместо това ползвам малко ФДТ. Базите само ми изсушават и подчертават бръчките допълнително, а по отношение на събирането на сенките, ефект почти няма.

# 444
Но, след 5 часа някъде имах сэбрани в гънката сенки, а ползвам базата на Мак, защо така?

Много зависи и от клепача. При паднал винаги се събират, каквато и да е базата. Аз просто проверявам и оправям от време на време.
Нямам паднал клепач:(.
Kati_v, благодаря, ще намеря, определено😁

# 445
  • Dope Reach
Аз също съм с паднал клепач и беше някакъв ужас... Но преди около 3 години открих базата на Catrice и само такава ползвам. Много съм доволна. Simple Smile

# 446
Обърнете внимание и на грижата за кожата преди това - измиващо, хидратация. Да не чакате прекалено много време като се нанесе базата? Не знам, откакто се помня, никога не са ми се събирали сенки.

# 447
  • Dope Reach
Според мен е комбинация от това, че клепачът е паднал и прекомерно омазняване. Но подходящата база би трябвало да свърши чудесна работа.

# 448
Обърнете внимание и на грижата за кожата преди това - измиващо, хидратация. Да не чакате прекалено много време като се нанесе базата? Не знам, откакто се помня, никога не са ми се събирали сенки.
Аз не правя нищо специално за клепачите като подготовка. От няколко години рядко слагам сенки, все купувам и все не съм доволна. Но определено базата на Арт деко промени нещата. Бих я купила отново.

# 449
При мен яко се свлича единия клепач - почти е закрил подвижния на едното око - и е ясно, че нямам кой знае какво за гримиране. Вбесява ме това, че външния ъгъл на подвижния, точно в края на миглите и той се е свлякъл надолу. Преди поне молив ползвах, сега всяко дори и леко очертаване още повече го дърпа надолу. Освен просто да ползвам гъбичката и да размажа молива там не знам какво друго да направя, че да повдигна малко там контура.
Щеше да е по лесно ако кожата отгоре не висеше така.Нищо не ми позволява.Окото е като почти затворено макар, че на долния клепач нищо не слагам или понякога светъл молив в ъгълчето уж да го отворя.

Общи условия

Активация на акаунт